motoboots Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μία στις 3 sim ήρθε μη λειτουργική, δεν την "έβλεπε" κανένα τηλέφωνο. Κρεμάστηκα αφού επρόκειτο για μεταφορά. Πλήρωσα σε κατάστημα 10€ για καινούργια και περιμένω λύση για επιστροφή χρημάτων. Μπ@ρδ@λ@.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, LeniaSkyO είπε η δική μου εμπειρία διαφορετική, και για τις δυο σιμ που παρήγγειλα. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο τσατ και να στέλνω ιμειλ χωρίς λύσεις. Η μία από τις δύο ακόμη δεν έχει παροχές. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσους έχω μιλήσει. ΓΙΑΤΙ πρεπει να τους κηνυγάω ρε φίλε για να λύσουν δικό τους πρόβλημα π το εχω χιλίοαναφέρει???? Η μάνα μου είναι 20 μέρες χωρίς κινητό γιατί ο βλάκας πήγα και έκοψα την παλιά της σύνδεση μιας π μας είχαν πει 2 εργάσιμες... Αν ρωτήσεις αυτην, κατάμαυρα ειναι τα πράγματα. Για ποιο λόγο έκανες διακοπή?
nimik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις με ενεργοποίησαν ,με πήραν τηλ και σε 5' είχε χαθεί το σήμα της Νόβα ..όλα καλά ,εκτός από το RCS chats setting up ...που δεν έχει να κάνει με το cu
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Πηρα νεα SIM (νεα συνδεση), την παρελαβα χτες και ήταν ολα μέσα στην τσαντα (roblox card κτλ). Δεν ηταν ενεργοποιημενη η προσφορα και μπηκα στο τσατ, μου ζητησαν ονομα και αριθμο ταυτοτητας, ενεργοποιηθηκε η προσφορα σε μιση ωρα. Πηγα επισης σε καταστημα voda και πήρα eSIM με 10 ευρω. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχε στο υπόλoiπο αυτή η sim 20 ευρω. Θα τα εξαργυρωσω σε κουπόνη efood νομιζω Συνολικα πολυ καλή βγήκε η προσφορα.
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα παρελαβα κ εγω μετα απο μερες αλλα το προβλημα ηταν της courier κ οχι απο βοντα. Επελεξα νεο νουμερο γιατη ημουνα σιγουρος οτι θα εχουμε "παρατραγουδα" κ ταλαιπωρια 😁 Μια χαρα ηρθε ολο το πακετο τσαντακι κουπονια κ δωροκαρτα roblox 20€ που ειναι οτι πρεπει για δωρακι Χριστουγιεννιατικο στο γιο μου. Μενει μα την βαλουμε τωρα στο κινητο να δουμε αν ειναι ολα οκ κ αν δουλεψει... Παντως το ολο σετ ειναι πολυ καλο πακετακι.
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, malias4 είπε Καλησπερα παρελαβα κ εγω μετα απο μερες αλλα το προβλημα ηταν της courier κ οχι απο βοντα. Επελεξα νεο νουμερο γιατη ημουνα σιγουρος οτι θα εχουμε "παρατραγουδα" κ ταλαιπωρια 😁 Μια χαρα ηρθε ολο το πακετο τσαντακι κουπονια κ δωροκαρτα roblox 20€ που ειναι οτι πρεπει για δωρακι Χριστουγιεννιατικο στο γιο μου. Μενει μα την βαλουμε τωρα στο κινητο να δουμε αν ειναι ολα οκ κ αν δουλεψει... Παντως το ολο σετ ειναι πολυ καλο πακετακι. Σου προτεινω να κατεβασεις την vodafone CU και να δοκιμασεις να κανεις λογκιν χωρις εγγραφη. αν λαβεις SMS με κωδικο (για λογκιν) μπαινεις στην εφαρμογη για να δεις αν εχεις unlimited calls και τι υπολοιπο εχεις. Αν δεν ειναι unlimited calls σημανει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η προσφορα και πας στο τσατ της vodafone και ζητας εκπροσωπο. Και εκει σου του ενεργοποιουν. Εγώ εχασα 2 ευρω απο το υπολοιπο επειδη δοκιμασα να καλεσω πριν ενεργοποιηθει η προσφορα. Για αυτο σου λεω να το κανεις ετσι Αν δεν σου ερχεται SMS για λογκιν χωρις εγγραφη πας απευθειας στο τσατ. Εμενα χθες δεν ερχοταν αλλα σημερα το πρωι δουλεψε 1
BeSt_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) όλα καλά τέλος η ταλαιπωρία ήρθε sms για ενεργοποίηση του πακέτου. Στην Ελλάδα είμαστε όμως, αυτό έγινε με υποβοήθηση..... με βύσμα δλδ αλλιώς θα έπαιρνα αλλά 10 τηλέφωνα το μόνο σίγουρο😁. καλό κουράγιο εύχομαι και στους άλλους και να ενεργοποιηθούν άμεσα οι φορητότητες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, s1mplement είπε Σου προτεινω να κατεβασεις την vodafone CU και να δοκιμασεις να κανεις λογκιν χωρις εγγραφη. αν λαβεις SMS με κωδικο (για λογκιν) μπαινεις στην εφαρμογη για να δεις αν εχεις unlimited calls και τι υπολοιπο εχεις. Αν δεν ειναι unlimited calls σημανει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η προσφορα και πας στο τσατ της vodafone και ζητας εκπροσωπο. Και εκει σου του ενεργοποιουν. Εγώ εχασα 2 ευρω απο το υπολοιπο επειδη δοκιμασα να καλεσω πριν ενεργοποιηθει η προσφορα. Για αυτο σου λεω να το κανεις ετσι Αν δεν σου ερχεται SMS για λογκιν χωρις εγγραφη πας απευθειας στο τσατ. Εμενα χθες δεν ερχοταν αλλα σημερα το πρωι δουλεψε Μπηκα μεσα κ εχω χρηματα αν θυμαμαι καλα 24€ κ πολλα gigabyte αλλα δεν δειχνει καθολου λεπτα η sms κ πηγα στο τσατ κ εκανα οπως ειπες . Μου ειπαν μεχρι το βραδυ θα ειναι ετοιμο !
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, malias4 είπε Μπηκα μεσα κ εχω χρηματα αν θυμαμαι καλα 24€ κ πολλα gigabyte αλλα δεν δειχνει καθολου λεπτα η sms κ πηγα στο τσατ κ εκανα οπως ειπες . Μου ειπαν μεχρι το βραδυ θα ειναι ετοιμο ! Τελεια, εμενα μου το εκαναν σε 20 λεπτα η κατι τετοιο, Εκανα επισης εξαργυρωση του υπολοιπου σε κουπονι efood (εχει αυτην την επιλογη στην εφαρμογη) και εκανα ειδη παραγγελια απο τον σκλαβενιτη, οποτε ακομα πιο φθηνη βγηκε η προσφορα, παντως δεν ξερω απο που μου ηρθαν τα 20 ευρω που ειχα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από s1mplement
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, s1mplement είπε Τελεια, εμενα μου το εκαναν σε 20 λεπτα η κατι τετοιο, Εκανα επισης εξαργυρωση του υπολοιπου σε κουπονι efood (εχει αυτην την επιλογη στην εφαρμογη) και εκανα ειδη παραγγελια απο τον σκλαβενιτη, οποτε ακομα πιο φθηνη βγηκε η προσφορα, παντως δεν ξερω απο που μου ηρθαν τα 20 ευρω που ειχα Εμενα ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει . Μου ειπαν σημερα αλλα δεν το νομιζω ειναι σαββατο αυριο κυριακη. Πιστευω απο δευτερα. Δηλαδη το υπολοιπο που εχει μεσα σε ευρω το αξιοποιουμε κ εκτος απο αγορα πακετα κτλ ; Τελειο !!!
stark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 58 minutes ago, malias4 said: Εμενα ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει . Μου ειπαν σημερα αλλα δεν το νομιζω ειναι σαββατο αυριο κυριακη. Πιστευω απο δευτερα. Δηλαδη το υπολοιπο που εχει μεσα σε ευρω το αξιοποιουμε κ εκτος απο αγορα πακετα κτλ ; Τελειο !!! Ναι, μόλις παρήγγειλα κι εγώ από eFood με κουπόνι που έφτιαξα χρησιμοποιώντας χρήματα από το υπόλοιπό μου. 1
BeSt_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μόλις ενεργοποιήθηκε το πακέτο και έκανα την πρώτη κλήση! Σε εσάς που έστειλε sms η Vodafone για παράδοση της δωροκάρτας ROBLOX σε δεύτερο χρόνο για 27/12 όπως έστειλαν σε εμένα σας έχει έρθει tracking number από Courier?? γιατί εμένα δεν ήρθε τπτ. Επίσης παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το WiFi Calling που δούλευε στην Cosmote δεν μου το εμφανίζει καν σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις SIM μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
vdeseris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, BeSt_ είπε Μόλις ενεργοποιήθηκε το πακέτο και έκανα την πρώτη κλήση! Σε εσάς που έστειλε sms η Vodafone για παράδοση της δωροκάρτας ROBLOX σε δεύτερο χρόνο για 27/12 παράδοση όπως έστειλαν σε εμένα σας έχει έρθει tracking number από Courier?? γιατί εμένα δεν ήρθε τπτ. Επίσης παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το WiFi Calling που δούλευε στην Cosmote δεν μου το εμφανίζει καν σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις SIM μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει? Σε μένα έπαιξε κανονικά. Απλά το άνοιξα στις ρυθμίσεις. Μίλα με το τσατ τους. έφτιαξε και το θέμα με το iMessage πριν λίγο 1
gianso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 21/12/2024 at 09:39, vdeseris said: Απαντάω στον εαυτό μου 😂 τσάμπα έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και έχασα όλους τους κωδικούς WiFi. Πάλι δεν παίζει. Με nova και COSMOTE έπαιζε μια χαρά τόσα χρόνια Και η απάντηση της Vodafone στο chat: Υπάρχει όντως σε εξέλιξη ένα γενικό πρόβλημα με την υπηρεσία iMessage & FaceTime όπου επηρεάζει μεγάλη μερίδα κατόχων iPhone απο εχθές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Γνωρίζουμε για το θέμα και είμαστε σε επικοινωνία με την Apple έτσι ώστε να λύσουμε το συντομότερο το θέμα. θα λάβετε SMS όταν θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Και εγώ έχω θέμα εδώ και 3 μέρες και δε βλέπω κάποια αλλαγή σήμερα το πρωί (δοκίμασα όλα τα βήματα που προτείνονται και δεν επιλύθηκε).
PedroG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/12/2024 στις 7:55 ΜΜ, stark είπε Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και ξεκίνα με τα όσα εχουμε γράψει. Νούμερο σελίδα παρακάλω πολύ; Έχω χάσει την συγκέντρωση μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα