vsk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Πρέπει να έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν το βρίσκω, αν κάποιο μήνα χρειαστείς περισσότερα gb μπορείς να αγοράσεις; Στο chat στις αρχές του μήνα σε ανάλογο ερώτημα, μου είχαν πει: "Μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάποιο πακέτο από τα εμπορικά διαθέσιμα που σας προσφέρει αποκλειστικά data. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα στο site μας: https://www.vodafonecu.gr/paketa/ στην επιλογή DATA για να δείτε ποιο σας εξυπηρετει." 1
grayfox23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ενεργοποιήθηκα και εγώ. Μου έστειλαν και με WPS τη Roblox που χρωστάγανε, όλα καλά! Γνωρίζει όμως κάποιος γιατί το υπόλοιπο που έχει μέσα ο λογαριασμός «πέφτει» από μόνο του; Ξεκίνησε από 4,82€ και έχει φτάσει 3,76€ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα!
astrea966 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, grayfox23 είπε Ενεργοποιήθηκα και εγώ. Μου έστειλαν και με WPS τη Roblox που χρωστάγανε, όλα καλά! Γνωρίζει όμως κάποιος γιατί το υπόλοιπο που έχει μέσα ο λογαριασμός «πέφτει» από μόνο του; Ξεκίνησε από 4,82€ και έχει φτάσει 3,76€ χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα! εμενα παντως ειναι 0 το υπολοιπο.
grayfox23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Οχι κανονικά είχε μέσα χρήματα. Μη ρωτάς γιατί, δεν έχω ιδέα! Λοιπόν μίλησα στο chat και τους ανέφερα το ζήτημα. Ήταν από sms που στέλνονταν στο εξωτερικό από ότι είδαν. Μου επέστρεψαν 2€ στο λογαριασμό και μου βάλαν φραγή. Υποθέτω είναι λόγω iPhone αφού μόλις έβαλα τη κάρτα μου έβγαλε αυτό το μνμ για το iMessage και το Facetime. Έκανα τώρα επανεκκίνηση και πάτησα όχι και ελπίζω να μη ξανάχρεώσει. Με cosmote πριν δεν μου το είχε βγάλει ποτε 19 λεπτά πριν, grayfox23 είπε Οχι κανονικά είχε μέσα χρήματα. Μη ρωτάς γιατί, δεν έχω ιδέα! Λοιπόν μίλησα στο chat και τους ανέφερα το ζήτημα. Ήταν από sms που στέλνονταν στο εξωτερικό από ότι είδαν. Μου επέστρεψαν 2€ στο λογαριασμό και μου βάλαν φραγή. Υποθέτω είναι λόγω iPhone αφού μόλις έβαλα τη κάρτα μου έβγαλε αυτό το μνμ για το iMessage και το Facetime. Έκανα τώρα επανεκκίνηση και πάτησα όχι και ελπίζω να μη ξανάχρεώσει. Με cosmote πριν δεν μου το είχε βγάλει ποτε Ναι όντως αυτό είναι που ανέφερα. Στέλνει sms το iPhone στο εξωτερικό. Η Vodafone (έχει αναφερθεί σε άλλο τοπικ παλιότερα) τα χρεώνει σε αντίθεση με τη Cosmote. Ελπίζω τώρα να σταμάτησαν μόνο!
vali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 ,πήρα 4 κάρτες με φορητότητα, οι δύο παραλήφθηκαν Παρασκευή και δύο την Δευτέρα. Στην μια που πήρα Παρασκευή ενεργοποιηθηκε την Δευτέρα και οι παροχές 3 ώρες αργότερα. Η δεύτερη που παρελήφθη Παρασκευή, ενεργοποιηθηκε την Τρίτη καθι οι παροχές μπήκαν σήμερα μετά από επικοινωνία με το chat. Οι δύο που παρελήφθησαν Δευτερα, δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακομη, αν και έχουν έρθει ήδη από χθες SMS ότι εγκρίθηκε η φορητότητα.
atabertass Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ενεργοποιηθηκε και μένα ο ένας αριθμός από φορητότητα .Χθες το μεσημέρι έχασα το σήμα και μετά από 2 συνομιλίες με εκπρόσωπο για την ενεργοποίηση των παροχών ,τωρα μου τα έδωσαν όλα .Χουβαρνταδες
sifario1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Παρελαβα την προηγουμενη παρασκευη την καρτα και στην εξελιξη παραγγελιας με γραφει συνεχεια Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά Χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την παραγγελία σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σύντομα.Αντε να δω ποτε θα ενεργοποιηυω το βλεπω χριστουγεννα να μην εχω τηλεφωνο
VasiaTrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα! Ενεργοποιήθηκε και μενα η κάρτα σήμερα από φορητότητα. Ξέρετε πόση ώρα κάνει να μπουν όλα τα δεδομένα; Μπήκα στην εφαρμογή και είναι όλα 0
atabertass Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα έκανε σχεδόν μέρα ,ενόχλησε τους στο chat αμα περνάει η ώρα και δεν εχουν μπει .
VasiaTrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, atabertass είπε Εμένα έκανε σχεδόν μέρα ,ενόχλησε τους στο chat αμα περνάει η ώρα και δεν εχουν μπει . Εντάξει μπήκαν,μετά από μια ώρα περίπου!
nimik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Από την Παρασκευή έχω την σιμ αλλά φορητότητα τίποτα ακόμα ..
alexx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα με πήραν τηλ από κοσμοτε για αντιπροσφορα και ότι στις ,11:00 θα κόβονταν η σύνδεση, αλλά ακόμα τίποτα!!!
PedroG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τι χρειαζόμαστε για ενεργοποίηση παιδιά; Έχω λάβει κάρτες σιμ κλπ όλα κομπλέ και στα δύο νούμερα φορητότητας που ζήτησα... Ενέργειες που πρέπει να προχωρήσω; Με μικρή καθυστέρηση 5 ημερών 1
stark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 9 στα 10 ερωτήματα που γράφονται εδώ μεσα αφορούν προβλήματα που λύνονται (μια ώρα αρχύτερα) με αυτό που έχουμε τόσες φορές γράψει. Μπείτε στο live chat και πιέστε τους !
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 KAΛΩΣ HPΘATE ΣTH BOYΛΓAPIA. ΠEITE ANTIO ΣTIΣ XPEΩΣEIΣ ROAMING ΓIATI MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE TA DATA, TA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI TA SMS ΠPOΣ OΛOYΣ, XΩPIΣ KAMIA EΠIΠΛEON XPEΩΣH ΣTHN E.E., OΠΩΣ AKPIBΩΣ KAI ΣTHN EΛΛAΔA. ΓIA XPEΩΣEIΣ YΠHPEΣIΩN ΠPOΣTIΘEMENHΣ AΞIAΣ KAI ΠΛHPOΦOPIEΣ YΠHPEΣIΩN EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ H' EΦAPMOΓΩN ΠPOEIΔOΠOIHΣHΣ KOINOY ΔEITE EΔΩ: https://bit.ly/Vodafone_roaming. THΛEΦΩNO XΩPIΣ XPEΩΣH ΓIA EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN: +306944402579. APIΘMOΣ EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ ΣTHN E.E.: 112 Στην φιλη μου που πηραμε την καρτα προχθες και σημερα ταξιδεψε Βουλγαρια! Δοκιμαστηκαν τα data και η ομιλια, κομπλε! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα