Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες.

Με ποιά στέλνουν? Εμένα μου είπαν για ελτα κούριερ αν θυμάμαι καλά.

• Απαντ. 582
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα αίτημα για 2 νούμερα. Για το πρώτο δεν έλαβα τίποτα. Για το 2ο αίτημα που έκανα  μερικές ώρες μετά το πρώτο, ήρθε μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην easymail και θα παραλάβω με ελτα κουριερ. Αφορά ίδια πόλη και ίδια διεύθυνη. Μάλλον δεν τηρείται καμία  προτεραιότητα.

Δημοσ.
8 hours ago, ioanniskar said:

Έκανα αίτημα για 2 νούμερα. Για το πρώτο δεν έλαβα τίποτα. Για το 2ο αίτημα που έκανα  μερικές ώρες μετά το πρώτο, ήρθε μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην easymail και θα παραλάβω με ελτα κουριερ. Αφορά ίδια πόλη και ίδια διεύθυνη. Μάλλον δεν τηρείται καμία  προτεραιότητα.

Και σε εμένα το ίδιο.

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω σήμερα παραλαμβάνω την καρτα έχοντας κάνει φορητότητα.Θα σταλεί μήνυμα για το ποτε πρέπει να την ενεργοποιήσω?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sifario1 είπε

Μια ερώτηση να κάνω σήμερα παραλαμβάνω την καρτα έχοντας κάνει φορητότητα.Θα σταλεί μήνυμα για το ποτε πρέπει να την ενεργοποιήσω?

Καλημέρα. Σε εμένα είπαν ότι  όταν κοπεί το σήμα από το τωρινό δίκτυο τότε να την αλλάξω. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα.

Δημοσ.
23 minutes ago, alexx said:

Καλημέρα. Σε εμένα είπαν ότι  όταν κοπεί το σήμα από το τωρινό δίκτυο τότε να την αλλάξω. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα.

Ισχύει

• Like 1
Δημοσ.

Και σε εμένα ήρθε μήνυμα στο Viber από easy mail για παράδοση τις έπομενες μέρες. Ξέρουμε αν κάνουν παράδοση Σάββατο ή πάμε από βδομάδα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι οδηγίες δηλαδή?

Αφού παραλάβει κανείς τη νέα sim αν πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια για τη φορητότητα. Πότε να αφαιρέσει την παλιά, πότε να βάλει τη νέα, κάποια επικοινωνία ή ότι άλλο.

Επεξ/σία από motoboots
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, motoboots είπε

Αφού παραλάβει κανείς τη νέα sim αν πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια για τη φορητότητα. Πότε να αφαιρέσει την παλιά, πότε να βάλει τη νέα, κάποια επικοινωνία ή ότι άλλο.

Απλα περιμένεις να κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου και τότε βάζεις την νέα sim

7 λεπτά πριν, Agathoklis είπε

Καλησπέρα, στο κουτί μου, δεν ήρθε η δώρο κάρτα roblox... Ισχύει και σε εσάς? 

Αν όντως ισχύει, απλά είσαι άτυχος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Απλα περιμένεις να κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου και τότε βάζεις την νέα sim

Μπορεί να γίνει δηλαδή πριν την παραλαβή (αν αργήσει ο κούριερ) ή ένα μήνα μετά (αν αργήσει η Vodafone) ? :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, motoboots είπε

Μπορεί να γίνει δηλαδή πριν την παραλαβή (αν αργήσει ο κούριερ) ή ένα μήνα μετά (αν αργήσει η Vodafone) ? :lol:

ΟΧΙ.

Τα έχουν υπολογίσει αυτά.

2 λεπτά πριν, motoboots είπε

Είναι μια φορητότητα όπως όλες οι άλλες.

Δεν έχεις ξανακάνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...