monoxromos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Γεια σας Με ενδιαφέρει να βρώ ένα πρόγραμμα να ηχογραφεί συγκεκριμένες ώρες και με ονομασια αρχειου.Π.χ. να το προγραμματιζω καθημερινα να γράφει μια ώρα "ελληνικη μουσική ποπ", μια ώρα "ξένα τραγούδια ροκ" κ.ο.κ.αλλά να μην γράφει την επόμενη ημέρα επάνω στα ίδια αρχεία. Σας ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Από που θέλεις να γράφει; Η αλλαγή ονόματος αρχείου για να μη σβήνονται τα παλιά λύνεται με την προσθήκη time stamp στο όνομα του αρχείου π.χ. 28-11-24_18.35
monoxromos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα θελω να γράφω απο το stereo mix της κάρτας... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από monoxromos
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, monoxromos είπε Με ενδιαφέρει να βρώ ένα πρόγραμμα να ηχογραφεί συγκεκριμένες ώρες Αυτό βλέπω το κάνει το Free Sound Recorder και το Total Recording. Είναι και ένα AudioTime της NCH που λέει ότι μπορεί να κάνει πολλαπλά scheduling αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλεις. 14 ώρες πριν, monoxromos είπε με ονομασια αρχειου Αυτό είναι πιο περίπλοκο και δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από micos000
monoxromos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Εχω βρει το i-sound recorder αλλά στα schedule πάει και μου γράφει κάθε ημερα πάνω στις παλιες εγγραφές,ζητησα βοήθεια από Αμερική αλλά μαλλον με....έγραψαν!
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, monoxromos είπε Εχω βρει το i-sound recorder αλλά στα schedule πάει και μου γράφει κάθε ημερα πάνω στις παλιες εγγραφές,ζητησα βοήθεια από Αμερική αλλά μαλλον με....έγραψαν! Το i-sound recorder δημιουργεί αμέσως το αρχείο εγγραφής στον φάκελο ή το στέλνει όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή; Αν γίνεται το 2ο, δοκίμασε με το WatchDirectory να παρακολουθείς τον φάκελο εγγραφών και μόλις προστεθεί ένα αρχείο να το κάνει rename και να του προσθέτει ένα time stamp στο τέλος ή να το μετακινεί σε υποφάκελο με ημερομηνία, αλλά δεν είναι δωρεάν. Δοκίμασε και αυτό.=> https://www.automationworkshop.org/file-folder-watcher/
monoxromos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα με το που αρχίζει η εγγραφή αμέσως πάει το αρχείο στο φακελο και οταν ολοκληρωθει η διάρκεια του πάει στο επόμενο schedule. Οταν το είχα αγοράσει πριν ισως και 10 χρόνια πήγαινε κανονικά τώρα εδώ και δυο μηνες μετά απο μια αναβάθμιση που έκανε αρχισαν τα προβλήματα.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, monoxromos είπε Οταν το είχα αγοράσει πριν ισως και 10 χρόνια πήγαινε κανονικά τώρα εδώ και δυο μηνες μετά απο μια αναβάθμιση που έκανε αρχισαν τα προβλήματα. Η τελευταία έκδοση είναι η 7.9.4.0 αλλά βρήκα την 7.6.0.0 που είναι από το 2017. https://i-sound-recorder.software.informer.com/download/?ca1a25d3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα