nchatz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Το GT 7 Pro αποτελεί την πρόταση της realme προς όσους αναζητούν μία high-end συσκευή Android «από το επάνω ράφι» και ως εκ τούτου είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παρότι δεν πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας, είναι αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη έως τώρα, με μια συσκευή που μπορεί να σταθεί ισάξια απέναντι σε καθιερωμένα ονόματα του οικοσυστήματος Android. Με τιμή άμεσα ανταγωνιστική -τουλάχιστον για την προωθητική ενέργεια των πρώτων ημερών-, το GT 7 Pro καλείται να επικρατήσει του ανταγωνισμού, ικανοποιώντας παράλληλα τα «θέλω» του απαιτητικού κοινού στο οποίο απευθύνεται, κοινό διαφορετικό απ’ ότι είχε δώσει έμφαση η εταιρεία μέχρι σήμερα. Το αν και σε ποιο βαθμό τα καταφέρνει, θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως. Από πλευράς εμφάνισης το GT 7 Pro δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Στις 6,78 ίντσες, με διαστάσεις 162,5 x 76,9 x 8,6 χιλ. και βάρος 223 γραμμάρια, είναι μία ευμεγέθης συσκευή που όσο να ‘ναι «γεμίζει» το χέρι κι αν η γκρι έκδοση δεν κάνει καμία ιδιαίτερη εντύπωση, εκείνη σε πορτοκαλί απόχρωση είναι πρακτικά αδύνατον να περάσει απαρατήρητη (εκτός κι αν χρησιμοποιήσετε τη θήκη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και καμουφλάρει εντελώς το τηλέφωνο). Η realme έχει χρησιμοποιήσει γυαλί στις δύο βασικές όψεις με τη συσκευή να διαθέτει μάλιστα και προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP69, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone. Σε αντίθεση με την IP68, η IP69 εγγυάται στεγανοποίηση απέναντι σε πίδακα νερού υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα οι τρεις φακοί των καμερών με το φλας και τον δέκτη υπερύθρων βρίσκονται σε ένα μαύρου χρώματος πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία της πλάτης, η μονοχρωμία της οποίας σπάει με ένα απαλό κυματιστό μοτίβο. Στο κράτημα, η συσκευή είναι πολύ καλή, αν και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα «μεγάλο» smartphone. Διαβάστε ολόκληρο το review Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Σε προσφορά στο Amazon.it στα 799 + μεταφορικά. 3 1
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 1200ευρώ αρχική τιμή για συσκευή -με Usb C 2.0 ταχύτητες -χωρίς ασύρματη φόρτιση -θα πάρει μόλις 3 εκδόσεις Android -κάμερα κατώτερη του ανταγωνισμού Δυστηχώς πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. 800-900ευρώ έπρεπε να ειναι η αρχική του τιμή, και όχι η early bird έκπτωση που έχει. 5
Giorgos17589 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Καλα ολα.. Αν εκανε 700-800 ευρω μαξ... Στα 1200 ποιος θα προτιμήσει αυτο και όχι το oppo find x8 pro που κάνει τα ιδια.. Απορω.. Βεβαια Ελλάδα ειμαστε ολοι πανε και παίρνουν samsung η iphone.. Οποτε και τα δυο απατα θα πανε... 2
Legeonarios89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Δημοσ. 28 Νοεμβρίου Γελανε και οι πετρες σε αυτα τα λεφτα μονο μηλο 2
Giorgos17589 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Legeonarios89 είπε Γελανε και οι πετρες σε αυτα τα λεφτα μονο μηλο Καλα οχι το gt7 pro οκ.. Αλλα το oppo find x8 pro στα ίδια ακριβως χρηματα είναι καλυτερο απ τα μήλα στα ιδια λεφτα.. Σε Καμερες μπαταρια... Οθονη δεν θα δεις ποτε διαφορα.. Επεξεργαστη μονο αμα τρεξεις benchmark.. Λογισμικο... Οτι προτιμαει ο καθενας... Αρα δεν λες και μονο μηλο... Αλλα νταξει οτι προτιμαει ο καθενας φυσικά. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου από Giorgos17589 2
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 7 hours ago, Giorgos17589 said: Καλα οχι το gt7 pro οκ.. Αλλα το oppo find x8 pro στα ίδια ακριβως χρηματα είναι καλυτερο απ τα μήλα στα ιδια λεφτα.. Σε Καμερες μπαταρια... Οθονη δεν θα δεις ποτε διαφορα.. Επεξεργαστη μονο αμα τρεξεις benchmark.. Λογισμικο... Οτι προτιμαει ο καθενας... Αρα δεν λες και μονο μηλο... Αλλα νταξει οτι προτιμαει ο καθενας φυσικά. Θέμα λειτουργικού είναι, κι εγώ ήθελα από το android να περάσω σε μήλο τώρα αλλά δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά που μου χρειάζονται.
Giorgos17589 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, JcD είπε Θέμα λειτουργικού είναι, κι εγώ ήθελα από το android να περάσω σε μήλο τώρα αλλά δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά που μου χρειάζονται. Αν ειναι θεμα λειτουργικού τοτε λογικο ναι... Απλα βλέπω αυτο το σχολιο αυθαίρετα παντου και ειμαι περιεργος πως το εννοουν... Παντως κι εγω το σκεφτόμουν πριν ενα 3αρι χρονια με το iphone 12..και το ειχα ψαξει πολυ.. Σχεδον πείστηκα.... Αλλα τελικα δεν το εκανα και ευτυχως ισως γιατι εχει μερικα χαρακτηριστικά που δεν θα τα αντεχα σε καθημερινη χρηση ουτε μετα απο συνηθεια νομίζω.. Συν οτι αν πας σε pro max που ειναι σχεδον μονοδρομος αν ερχεσαι απο ναυαρχιδα android... Ε ειναι σαν τουβλα ρε παιδι μου.. 1
Cocomel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου σκεφτείτε αν αύριο θέλετε να δώσετε 1200 ευρώ για ένα τηλέφωνο τι θα επιλέγατε? εγώ εχω real me 11 pro δεν λέω φοβερό αλλά στα ίδια χρήματα θα αγόραζα iPhone ,κατα την γνώμη μου πάνω από 600 ευρώ δεν αξίζει,, επισεις βλέπω κάποιοι να θεωρούν νορμάλ τα 1000 ευρώ για ενα οκ καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά δεν παύει να είναι κινέζικο 1
Giorgos17589 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου Δημοσ. 30 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Cocomel είπε σκεφτείτε αν αύριο θέλετε να δώσετε 1200 ευρώ για ένα τηλέφωνο τι θα επιλέγατε? εγώ εχω real me 11 pro δεν λέω φοβερό αλλά στα ίδια χρήματα θα αγόραζα iPhone ,κατα την γνώμη μου πάνω από 600 ευρώ δεν αξίζει,, επισεις βλέπω κάποιοι να θεωρούν νορμάλ τα 1000 ευρώ για ενα οκ καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά δεν παύει να είναι κινέζικο Mια σημειώση....κινεζικο εννοεις σαν εταιρεία?Σαν εταιρεια οκ....αλλα αν το πας ετσι...οι μονες μη κινεζικες ειναι samsung sony apple google...επισης ΟΛΑ κατασκευαζονται στην κινα...Και εχω και μια ερωτηση...σε αυτα τα λεφτα ναι οκ το συγκεκριμενο δεν αξιζει σιγουρα δεν διαφωνω...ΑΛΛΑ..γιατι να πας σε iphone?Γιατι οχι σε oppo find x8 pro πχ...ιδια τιμη ακριβως ...και πολυ καλυτερο απο το gt7 pro και overall σαν συνολο ελαφρως καλυτερο και απο iphone 16 pro..που κοστιζει λιγο ακριβοτερα αλλα οκ ας συγκρινουμε με αυτο γιατι το pro max ανεβαινει ακομα παραπανω...Οποτε μονο iphone επειδη εχει ios? Η για καποιον αλλο λογο??(πανω απο 1000 ευρω για κινητο δεν αξιζει κανενα βασικα αλλα ας το αφησουμε αυτο για αλλη συζήτηση) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου από Giorgos17589
Koukozz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου Δημοσ. 30 Νοεμβρίου Όσο υπάρχουν θύματα που τα δίνουν, καλά κάνουν και ζητάνε. Realme xiaomi άνω των 1000 ευρώ είναι ανέκδοτο. Δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές στο στρατόπεδο του Android υπάρχει μόνο η Samsung, διαφορετικά.... μήλο. Εξηγούμαι.... Ναι κάθε εταιρεία βγάζει τούμπανο hardware στις ναυαρχίδες της, όμως μετά την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού (πάντα για Android μιλάω) αρχίζεις και κλαις τα λεφτά σου. Η Samsung λίγο πάει να ξεφύγει από αυτή την κατάρα αλλά μήλο δεν είναι.
intruder99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Στις 30/11/2024 στις 7:57 ΠΜ, Koukozz είπε Όσο υπάρχουν θύματα που τα δίνουν, καλά κάνουν και ζητάνε. Realme xiaomi άνω των 1000 ευρώ είναι ανέκδοτο. Δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές στο στρατόπεδο του Android υπάρχει μόνο η Samsung, διαφορετικά.... μήλο. Εξηγούμαι.... Ναι κάθε εταιρεία βγάζει τούμπανο hardware στις ναυαρχίδες της, όμως μετά την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού (πάντα για Android μιλάω) αρχίζεις και κλαις τα λεφτά σου. Η Samsung λίγο πάει να ξεφύγει από αυτή την κατάρα αλλά μήλο δεν είναι. Κάνεις λάθος, δεν υπάρχει μόνο η Samsung, υπάρχει και η Google που βγάζει πιο vfm κινητά, τα οποία λαμβάνουν ενημερώσεις πριν από όλα τα υπόλοιπα, ενώ παράλληλα από την σειρά 8 και μετά παίρνουν 7 χρόνια ενημερώσεις. Οπότε overall θεωρώ πως είναι ανώτερη από την Samsung, απλά δεν είναι γνωστή στην χώρα μας.
Jmanol000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Στις 28/11/2024 στις 6:23 ΜΜ, Fulgore είπε 1200ευρώ αρχική τιμή για συσκευή -με Usb C 2.0 ταχύτητες -χωρίς ασύρματη φόρτιση -θα πάρει μόλις 3 εκδόσεις Android -κάμερα κατώτερη του ανταγωνισμού Δυστηχώς πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. 800-900ευρώ έπρεπε να ειναι η αρχική του τιμή, και όχι η early bird έκπτωση που έχει. ισχύει αυτό που λεσ , αυτές είναι σημαντικές ελλείψεις για αυτήν την τιμή Στις 30/11/2024 στις 7:57 ΠΜ, Koukozz είπε Όσο υπάρχουν θύματα που τα δίνουν, καλά κάνουν και ζητάνε. Realme xiaomi άνω των 1000 ευρώ είναι ανέκδοτο. Δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές στο στρατόπεδο του Android υπάρχει μόνο η Samsung, διαφορετικά.... μήλο. Εξηγούμαι.... Ναι κάθε εταιρεία βγάζει τούμπανο hardware στις ναυαρχίδες της, όμως μετά την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού (πάντα για Android μιλάω) αρχίζεις και κλαις τα λεφτά σου. Η Samsung λίγο πάει να ξεφύγει από αυτή την κατάρα αλλά μήλο δεν είναι. καλά ναι ενώ φαίνεται ότι με το android έχεις τόσες επιλογές μόλις φτάνεις στισ ναυαρχιδεσ γίνεται μονόδρομος σε αυτό το θέμα η samsung αυτό με την υποβρύχια λήψη φωτογραφιών το έκανα και με το iPhone , γενικά ένα κινητό δεν θα βγάλει καλές υποβρύχιες φωτογραφίες οπότε μου φαίνεται κάπως περίεργο που το έχει ρύθμιση στη κάμερα αλλά οκ θέλουν να δείξουν το ip69 1
Giorgos17589 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) Μονόδρομος γινεται η samsung για όποιον δεν εχει την παραμικρη ιδεα.. Η θελει να παρει κατι να ξεμπερδεύει.... Γιατι υπαρχουν ναυαρχιδες... Πχ τωρα στην αγορα... Οπως το oppo find x8 pro... Το vivo x100 pro... Το oneplus 12..και αλλα... Ας μείνουμε σε αυτα... Τα οποια εχουν και καλυτερες καμερες σαν συνολο(πχ το oneplus εχει καλυτερη βασικη και ultrawide αλλα ελαφρως χειροτερο ζουμ.... Το oppo ειναι καλυτερο σε ολες..κλπ..το vivo δεν το συζηταμε καν.. Το κορυφαιο σε καμερες στην αγορα) και καλυτερες μπαταριες απο το s24 ultra... Οθόνες τα ιδια πραγματα ειναι ολα πια... Μονο με τα νουμερα παιζουν για παιχνίδια εντυπωσεων... Πχ 6000 nits η μια.. 4000 η αλλη.. Κλπ... Και ναι οκ το s25 ultra δεν βγηκε ακομα... Αλλα σιγουρα 100% απο τα μέχρι τωρα leaks.. Παλι θα υστερει σε καμερες... Και μπαταρια επεξεργαστη οθονες παλι ιδια θα ναι πανω κατω ολα... Επισης ενημερωσεις η oppo και η oneplus επειδη εχω και απο τα 2 (oneplus 8 pro και oppo find x5 pro)... Δίνουν καθε μηνα και δεν προκαλούν προβληματα... Δεν ειναι xiaomi... Αρα αν καποιος ψαχτει λιγο.. Μονο samsung δεν θα παρει.. Απλα στην Ελλάδα η νοοτροπια ειναι.. Samsung και iPhone.. Λογω ονοματος... Και xiaomi λογω οικονομικών... Ολες οι αλλες.. Καμια ελπίδα.. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου από Giorgos17589
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα