Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fysikos είπε

Με 10ε παίρνεις ρυθμιστή κ λάστιχο και γλυτωνεις τις πατέντες 

Καλα χριστουγεννα! Πηρα εγω με 20 ευρω ρυθμιστη για την φιαλη prime και λαστιχο και δεν κανει στην συγκεκριμενη ψησταρια. οπως λεει ο φιλος απο πανω. θελει το δικο της λαστιχο και αναγκαστικα με πατεντα για την φιαλη prime. γιατι ρωτησα παντου και δεν βρηκα λυση. οποτε μονο οπως λεει ο φιλος θα γινεται. τωρα σε περιπτωση μελλοντικης αλλαγης, δεν εχω ιδεα...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GT-MAN είπε

Καλα χριστουγεννα! Πηρα εγω με 20 ευρω ρυθμιστη για την φιαλη prime και λαστιχο και δεν κανει στην συγκεκριμενη ψησταρια. οπως λεει ο φιλος απο πανω. θελει το δικο της λαστιχο και αναγκαστικα με πατεντα για την φιαλη prime. γιατι ρωτησα παντου και δεν βρηκα λυση. οποτε μονο οπως λεει ο φιλος θα γινεται. τωρα σε περιπτωση μελλοντικης αλλαγης, δεν εχω ιδεα...

Το κόψιμο και η σύνδεση είναι 5 λεπτά υπόθεση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2024 στις 12:52 ΜΜ, lgre_p είπε

μπορεις να μου στειλεις μια φωτο για το βιδωμα του καλωδιου με την ψησταρια?? γιατι εμενα δεν βιδωνει μεχρι τερμα... φτανει σχεδον πανω πανω και μετα οση δυναμη και να βαλω δεν βιδωνει αλλο... εχει ομως και αλλο περιθωριο.. επισης αναμεσα σ αυτο που βιδωνει με την ψησταρια και στην ενωση απο κατω στο χρυσο, αφηνει ενα κενο...

Επεξ/σία από GT-MAN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα, η coral gas, δεν εχει λαστιχα συμβατα με το μηχανημα της?
Με το ζορι να χαλασεις το μαμισιο της ψησταριας?
Και αν στο μελλον θελησεις να βαλεις αλλη μπουκαλα, πχ την μετακομιζεις/πουλας και παει σε χωριο που εχει κλασσικες μπουκαλες, τι, πρεπει να ξαναφτιαξεις με πατεντα αλλιως το λαστιχο παλι?

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

Επισης, γυριζω στο καλυμα, ειπαμε οι διαστασεις μας ειναι 140*120*57, υποθετω 140 μηκος και 120 υψος σωστα?
Επισης, ειπαμε, με κλειστα τα πλαινα, η επισημη προταση ειναι 100*120*60, παλι μηκος 100, υψος 120, σωστα?
Τα πλαινα, ανοιγοκλεινουν ευκολα η θελουν βιδες καθε φορα?
(αν ειναι μπελας, να παω στο μεγαλο με τα πλαινα μονιμα ανοιχτα, ενω αν δεν ειναι μπελας, να παω στο μικροτερο καλυμμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/12/2024 at 12:52, lgre_p said:

Δε θέλω να κόψω . Δεν υπάρχει άλλη λύση έτοιμη μπουκάλα - ρυθμιστής - λάστιχο κάποιας φίρμας ? 

** Ήρθε και η δική μου ταχύτατα πάντα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2024 στις 3:01 ΜΜ, GT-MAN είπε

μπορεις να μου στειλεις μια φωτο για το βιδωμα του καλωδιου με την ψησταρια?? γιατι εμενα δεν βιδωνει μεχρι τερμα... φτανει σχεδον πανω πανω και μετα οση δυναμη και να βαλω δεν βιδωνει αλλο... εχει ομως και αλλο περιθωριο.. επισης αναμεσα σ αυτο που βιδωνει με την ψησταρια και στην ενωση απο κατω στο χρυσο, αφηνει ενα κενο...

Επειδή συνάδελφος ήθελε να αγοράσει μεγαλύτερο λάστιχο από αυτό που έχει μέσα η συσκευασία, ανέλαβα στο δικό μου λάστιχο,  τα κοψίματα. 

Στην προηγούμενη φωτογραφία είχα ανεβάσει το κόψιμο της πλευράς που συνδέεται στην prime coral glass. 

Στην παρούσα φωτογραφία, βλέπεις το κόψιμο στην πλευρά που συνδέεται στην ψησταριά. Όπως λες και εσύ δεν βιδώνει μέχρι τέρμα. 

Καμ(μ)ία διαρροή (ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες) και έχω κάνει 2 ψησίματα της μιας ώρας το καθένα. 

Όποιος δεν θέλει να κόψει, ψάχνει άλλες μποτίλιες. 

Αυτά. 

image.jpeg.a471c6c89fe7e32a9ba214a1056634fd.jpeg

Επεξ/σία από lgre_p
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...