GT-MAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) την πηρα κι εγω. σας ειχε μεσα και ρυθμιστη υγραεριου? ή μονο ενα λαστιχο? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από GT-MAN
kosmous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, GT-MAN είπε την πηρα κι εγω. σας ειχε μεσα και ρυθμιστη υγραεριου? ή μονο ενα λαστιχο? Μόνο λάστιχο .
GT-MAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, kosmous είπε Μόνο λάστιχο . οκ. κι εμενα. πηρες καποιο ρυθμιστη? και για μπουκαλα τι ακριβως κοιταω?
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, GT-MAN said: οκ. κι εμενα. πηρες καποιο ρυθμιστη? και για μπουκαλα τι ακριβως κοιταω? Απ'οτι εχουν γραψει, 10 κιλα και η συσκευασια γραφει G30 butane 28-30 mbar η G31 propane 37 mbar Ενας φιλος εδω εγραψε "Για αέριο έβαλα προπάνιο που διάβασα είναι πιο καθαρό σαν καύσιμο από το βουτάνιο σε μπουκάλα coral gas με το εύκολο σύστημα σύνδεσης". (Αν βοηθανε αυτα, γιατι δεν εχω ρωτησει/δεν εχω βαλει ακομη, θα την παρω προς τελη του μηνα στα χερια μου και σε βενζιναδικο shell που ρωτησα για coral gas, ο υπαλληλος δεν ηξερε, ειναι να παω σε αλλο) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από nek4d
Doubt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, nek4d είπε μπουκάλα coral gas με το εύκολο σύστημα σύνδεσης Spoiler 2
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμενα τεταρτη λεει τη στειλανε οποτε ισως φτασει - αν δε με δουλευουνε γιατι παμε για δευτερη βδομαδα .... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
GT-MAN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 8:05 ΠΜ, Doubt είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ο ρυθμιστης δινεται με τη συγκεκριμενη φιαλη? ή πρεπει να τον βρω ξεχωριστα. επισης λεει 1.3kg/h, ενω στις οδηγιες της ψησταριας λεει για ρυθμιστη 1.5kg/h
lgre_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, GT-MAN είπε ο ρυθμιστης δινεται με τη συγκεκριμενη φιαλη? ή πρεπει να τον βρω ξεχωριστα. επισης λεει 1.3kg/h, ενω στις οδηγιες της ψησταριας λεει για ρυθμιστη 1.5kg/h Στο manual αναφέρει "Preset and -approved pressure regulator, max.1.5 kg/h, operating pressure 28-30/37 mbar, suitable for the gas cylinder used." Οπότε αναφέρεται στο μέγιστο της πίεσης.
lgre_p Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 16/12/2024 στις 3:49 ΜΜ, nek4d είπε Καποιος που την πηρε, για καλυμμα τι πηρατε? Η τι διαστασεις εχει με τα πλαινα ανοιχτα? (την εχω παρει μεσω φιλου, θα ανοιχθει/συναρμολογηθει προς τελη του μηνα, αλλα να παραγγειλω το σωστο καλυμμα απο τωρα να ερχεται) Πχ. το παρακατω με 125x60x100εκ., καλα ειναι? https://www.skroutz.gr/s/22103031/Home-Camp-Kalymma-PSistarias-Gri-me-Prostasia-UV-125x60x100ek-HC-20902.html (Εχει και σε αλλες διαστασεις το ιδιο κ φυσικα κ αλλες μαρκες διαθεσιμες). Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το κάλλυμα είναι το: Landmann LD 15706 Premium Κάλυμμα BBQ L (100x120x60cm) Τα πλαινά φτερά όταν την αποθηκεύσεις, τα ρίχνεις κάτω να κρέμονται και μειώνεται το μήκος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Στις 19/12/2024 στις 8:05 ΠΜ, Doubt είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα. Για να συνδεθεί με τον ρυθμιστή της coral gas, θα κόψουμε το λάστιχο στη μία πλευρά; 1
GT-MAN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, lgre_p είπε Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το κάλλυμα είναι το: Landmann LD 15706 Premium Κάλυμμα BBQ L (100x120x60cm) Τα πλαινά φτερά όταν την αποθηκεύσεις, τα ρίχνεις κάτω να κρέμονται και μειώνεται το μήκος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Καλησπέρα. Για να συνδεθεί με τον ρυθμιστή της coral gas, θα κόψουμε το λάστιχο στη μία πλευρά; Κι εγώ την ίδια απορία έχω… πως θα συνδεθεί με την φιάλη coral Gas prime και το ρυθμιστή της… πήρα και άλλο λάστιχο και δεν κάνει καν… και μου είπαν πως πρέπει να βάλω αυτό που δίνει η ψησταριά… άρα πως ακριβώς θα γίνει…;;;; Και σε περίπτωση μελλοντικής αλλαγής λάστιχου, πως ακριβώς θα γίνει η δουλειά; Δεν βγάζω άκρη…
lgre_p Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, GT-MAN είπε Κι εγώ την ίδια απορία έχω… πως θα συνδεθεί με την φιάλη coral Gas prime και το ρυθμιστή της… πήρα και άλλο λάστιχο και δεν κάνει καν… και μου είπαν πως πρέπει να βάλω αυτό που δίνει η ψησταριά… άρα πως ακριβώς θα γίνει…;;;; Και σε περίπτωση μελλοντικής αλλαγής λάστιχου, πως ακριβώς θα γίνει η δουλειά; Δεν βγάζω άκρη… Τελικά, αναγκαστικά έκοψα την πλευρά που θα βίδωνε σε μια απλή φιάλη (μαύρο πολύγωνο) και με λίγο απορρυπαντικό πιάτων επάνω στο βύσμα του ρυθμιστή, έβαλα το λάστιχο μαζί με σφιγκτήρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση όπως μου είπαν από το μαγαζί που αγόρασα ρυθμιστή και φιάλη. Αν θέλεις να βάλεις μεγαλύτερο λάστιχο, κόβεις και την άλλη πλευρά. Η άλλη πλευρά χωρίζεται σε 2 μέρη που είναι βιδωτά μεταξύ τους. Το ένα μέρος είναι αυτό που βιδώνει επάνω στην ψησταριά. Στο άλλο μισό (που είναι το λάστιχο) με έναν τροχό θα κόψεις με πολύ προσοχή το μεταλικό μέρος που σφίγγει το λάστιχο. Έπειτα με λίγο απορριπαντικό και υπομονή θα βάλεις το λάστιχο επίσης με έναν σφιγκτήρα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από lgre_p 1
fysikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, lgre_p είπε Τελικά, αναγκαστικά έκοψα την πλευρά που θα βίδωνε σε μια απλή φιάλη (μαύρο πολύγωνο) και με λίγο απορρυπαντικό πιάτων επάνω στο βύσμα του ρυθμιστή, έβαλα το λάστιχο μαζί με σφιγκτήρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση όπως μου είπαν από το μαγαζί που αγόρασα ρυθμιστή και φιάλη. Αν θέλεις να βάλεις μεγαλύτερο λάστιχο, κόβεις και την άλλη πλευρά. Η άλλη πλευρά χωρίζεται σε 2 μέρη που είναι βιδωτά μεταξύ τους. Το ένα μέρος είναι αυτό που βιδώνει επάνω στην ψησταριά. Στο άλλο μισό (που είναι το λάστιχο) με έναν τροχό θα κόψεις με πολύ προσοχή το μεταλικό μέρος που σφίγγει το λάστιχο. Έπειτα με λίγο απορριπαντικό και υπομονή θα βάλεις το λάστιχο επίσης με έναν σφιγκτήρα. Με 10ε παίρνεις ρυθμιστή κ λάστιχο και γλυτωνεις τις πατέντες 1
lgre_p Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, fysikos είπε Με 10ε παίρνεις ρυθμιστή κ λάστιχο και γλυτωνεις τις πατέντες Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Όταν έχεις χρόνο δώσε κάποιο link, γιατί δεν έχω βρει κάποιο που να ταιριάζει με την ψησταριά και thn coral gas prime. Εννοείται ότι θελουμε να κουμπώνει στη φιάλη και όχι βίδες και κλειδιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα