Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από nickxos
greekfragma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εφόσον θεωρείς οτι αδικήθηκες κάνε ένσταση και προχώρα τη μέρα σου. Αύριο ο ήλιος θα βγει ξανά από την Ανατολή. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Και τι ακριβώς θα λεει η ένσταση που θα κάνεις παρκαρα στον πεζόδρομο κατω απο την ταμπέλα, αλλα επειδή εκει παρκάρουν και αλλοι πρέπει να μου την χαρίσετε😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) οκ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από nickxos
greekfragma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Κάνε έγγραφο παράπονο με email στην τροχαία Ηρακλείου και τη Δημοτική αστυνομία επισυνάπτοντας φωτογραφίες σαν υπεύθυνος πολίτης. 3 minutes ago, nickxos said: Λέω στο τέλος οτι το πρόβλημα που έχω είναι ότι απέναντι ήταν πάνω σε κίτρινη γραμμη μηχανάκια, τα οποία δεν έγραψαν, και όταν της το ανέφερα είπε ότι δεν ενοχλούν αυτά. Δεν είπα ούτε σε εκείνους, ούτε σε εσάς εδώ ότι θέλω να μου την "χαρίσουν". Ο ΚΟΚ γράφει πως και εγώ που πάρκαρα σε πεζόδρομο, και οι άλλοι που είναι σε κίτρινη διαγράμμιση είναι παράνομοι. Αλλά ξεκάθαρα αυτοί που πρέπει να επιβάλλουν τους κανόνες δεν το ήξεραν. Την ερώτηση εδώ την έκανα για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι για την άγνοιά τους, όχι για την κλήση.
Nabuko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Η ένσταση που θα κάνεις θα αφορά μόνο τη δική σου κλήση εάν θεωρείς ότι σου βεβαίωσαν παράβαση άδικα. Εάν έχεις παράπονα για την κατάρτιση της υπαλλήλου, πήγαινε στο Δημαρχείο, βρες τον αντιδήμαρχο που είναι υπεύθυνος για την Δημ. Αστυνομία και εξέφρασέ του τις ανησυχίες σου.
Kthulhou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 πλήρωσε την κλήση σου αφού όντως έκανες παράβαση κ τέλος. Ούτε χρήματα να πετάξεις σε δικηγόρους κλπ, ούτε θα μπορέσεις να αποδείξεις τίποτα.
jon_83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Αφού όντως έκανες παράβαση, τον χρόνο σου θα χάσεις. Κατ' εμένα πλήρωσε την κλήση και ξεμπέρδεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις