petranc2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους περιμενω να μου ερθει ο 5700x3d και λεω να τον βαλω πανω σε b450 tomahawk max λετε να θελει bios update ή θα τον δει αμεσως...???? Το εχει επιχειρησει καποιος....???? Τωρα εχω ryzen 5 3600..... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από petranc2
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, petranc2 said: Καλησπερα σε ολους περιμενω να μου ερθει ο 5700x3d και λεω να τον βαλω πανω σε b450 tomahawk max λετε να θελει bios update ή θα τον δει αμεσως...???? Το εχει επιχειρησει καποιος....???? Τωρα εχω ryzen 5 3600..... Σιγουρα θελει bios update. Βημα,βημα,ενα, ενα μεχρι το τελευταιο για γενικα καλυτερη συμβατοτητα. Και το στικακι usb format σε FAT32. 1
petranc2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Το pc το εφτιαξα το 2020 δλδ μεχρι και το τελευταιο update θα εχουν περασει σιγουρα παρα πολλα bios.... Αν περασω καπακι το τελευταιο λες να εχω προβλημα...?
Λύση ilos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Πρώτα κάνε load optimised defaults στο bios. Μετά πέρνα το τελευταίο bios όσο έχεις ακόμα τον 3600. Μετά βγάλτον και κούμπωσε τον 5700x3d. Και είσαι jet. Αν είσαι με παλιό bios δε θα τον δει και θα σκούξει η μητρική. Btw αυτό το πράγμα απο κάτω δεν είναι υπογραφή, αλλά έκθεση για πανελλήνιες.🤣 3 5
petranc2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Ναι φιλε μου κατι τετοιο λεω να κανω σε ευχαριστω πολυ, οσο για τη υπογρ;αφη εχεις δικιο την ειχα κανει copy paste καποια στιγμη θα την αλλαξω(πρεπει να προσθεσω και κατι αλλα που εχω βαλει στα setup μου....Χαχαχαχαχαχαχχαχααχ)....!!!!! Ειδα οτι εχ3εις και καναλι στο youtube ερχομαι για subscribe αν γουσταρεις ακολουθεις και εμενα στο δικο μου καναλι......!!!!! 1
petranc2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Τελικα ολα καλα, εγινε το bios update ,κουμπωσα και τον 5700x3d και το pc παει σφαιρα τωρα......!!!!!!! Μόλις τώρα, petranc2 είπε Τελικα ολα καλα, εγινε το bios update ,κουμπωσα και τον 5700x3d και το pc παει σφαιρα τωρα......!!!!!!! 9 λεπτά πριν, petranc2 είπε Τελικα ολα καλα, εγινε το bios update ,κουμπωσα και τον 5700x3d και το pc παει σφαιρα τωρα......!!!!!!! 10 λεπτά πριν, petranc2 είπε Τελικα ολα καλα, εγινε το bios update ,κουμπωσα και τον 5700x3d και το pc παει σφαιρα τωρα......!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα