Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

ένας φίλος θέλει να κάνει pc για τον μικρό του για χαλαρό gaming και μου έστειλε τα παρακάτω. έχετε να προτείνετε κάτι ;

Επεξεργαστής:           AMD RYZEN 7 5800Χ 3.8 GHz (για socket AM 4)                                           
Ψύκτρα :                    Be Quiet PURE ROCK 2FX (για socket AM 4)                                               
RAM:                         PATRIOT VIPER STEEL RGB 32GB DDR 4 RAM με 2 modules                     
MOTHERBOARD :      ASUS ROG STRIX B 550-A GAMING                                                           
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:     PNY GEFORCE RTX-4060 Ti 8GB GDDR 6 X LR8 VERTO EPIC-X                  
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:         COOLER MASTER MWE-750 BRONZE 
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι.Αλλα παιζει ρολο και το κουτι.Εχει κατι καλο υποψη του?

Με αυτο το configuration θα εχει εξαιρετικο gaming σε 1080p,οχι χαλαρο και καλουτσικο σε 2Κ. Δεν ειναι χαλαρο,ειναι αρκετα καλο.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση σου. κουτί υπάρχει και είναι μεγάλο και ποιοτικό. για μνήμες να μην κοιτάξουμε για 3600 καλύτερα. γενικά έχω καιρό να ασχοληθώ με hardware και θυμάμαι πως οι ryzen θέλουν υψηλή ταχύτητα σε ram

Δημοσ.
30 minutes ago, marksk said:

ευχαριστώ για την απάντηση σου. κουτί υπάρχει και είναι μεγάλο και ποιοτικό. για μνήμες να μην κοιτάξουμε για 3600 καλύτερα. γενικά έχω καιρό να ασχοληθώ με hardware και θυμάμαι πως οι ryzen θέλουν υψηλή ταχύτητα σε ram

Η εικονα που παρεθεσες,δεν αναφερει συχνοτητα.Ναι,ασφαλως να δοκιμασετε γρηγορες μνημες,αρκει να υποστηριζονται απο την μητρικη. Για μικρο παιδι τωρα,κατα την γνωμη μου,παρα ειναι καλο το συστημα και 3200MHz ram να παρει,ενταξει θα ειναι.

Δημοσ.

Και αφού δίνει τόσα γιά 4060 Ti, ας πάρει αυτή με τα 16gb. Ελάχιστη η χρηματικη διαφορά. Μη σου πω και λιγότερα αν πάρει φτηνότερη υλοποίηση. Ολες οι ίδιες είναι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2024 στις 2:24 ΜΜ, marksk είπε

Καλησπέρα 

ένας φίλος θέλει να κάνει pc για τον μικρό του για χαλαρό gaming και μου έστειλε τα παρακάτω. έχετε να προτείνετε κάτι ;

Επεξεργαστής:           AMD RYZEN 7 5800Χ 3.8 GHz (για socket AM 4)                                           
Ψύκτρα :                    Be Quiet PURE ROCK 2FX (για socket AM 4)                                               
RAM:                         PATRIOT VIPER STEEL RGB 32GB DDR 4 RAM με 2 modules                     
MOTHERBOARD :      ASUS ROG STRIX B 550-A GAMING                                                           
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:     PNY GEFORCE RTX-4060 Ti 8GB GDDR 6 X LR8 VERTO EPIC-X                  
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:         COOLER MASTER MWE-750 BRONZE 

image.png.d427fdb05c27b1b8f81f049b9f14edeb.png

Αν περισσεύει λιγο χρήμα με ~50 ευρώ παραπάνω παίρνει τον 5700X3D και θα κάνει διαφορά σε games 

Επίσης αν τσέκαρα καλά οι μνήμες που έχει κάνουν το λιγότερο 90 ευρώ οπότε αν ειναι έτσι εγώ θα έβαζα αυτές https://www.skroutz.gr/s/20498190/G-Skill-Trident-Z-RGB-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3600-gia-Desktop-F4-3600C18D-32GTZR.html

EDIT δεν το πρόσεξα αλλά είδα το ποστ του Coscas, ναι εννοείται δεν παίρνεις την 8GB έκδοση, θα κάνεις stutters σε κάμποσα σύγχρονα και ειδικά μελλοντικά game, και αν μπορείς να πας σε μεταχειρισμένη AMD 7700 XT  θα πήγαινε εκει ειναι καλύτερη και σε raytracing. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
6 hours ago, Dr_Pepper said:

image.png.d427fdb05c27b1b8f81f049b9f14edeb.png

Αν περισσεύει λιγο χρήμα με ~50 ευρώ παραπάνω παίρνει τον 5700X3D και θα κάνει διαφορά σε games 

Επίσης αν τσέκαρα καλά οι μνήμες που έχει κάνουν το λιγότερο 90 ευρώ οπότε αν ειναι έτσι εγώ θα έβαζα αυτές https://www.skroutz.gr/s/20498190/G-Skill-Trident-Z-RGB-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3600-gia-Desktop-F4-3600C18D-32GTZR.html

EDIT δεν το πρόσεξα αλλά είδα το ποστ του Coscas, ναι εννοείται δεν παίρνεις την 8GB έκδοση, θα κάνεις stutters σε κάμποσα σύγχρονα και ειδικά μελλοντικά game, και αν μπορείς να πας σε μεταχειρισμένη AMD 7700 XT  θα πήγαινε εκει ειναι καλύτερη και σε raytracing. 

Με 500e που δίνει, έπαιρνε την 7800ΧΤ καινούργια...

Eκτός άμα την βρήκε 400e

Δημοσ.

κάτω από 400 την έχει βρει καινούρια. μόνο τις μνήμες κοιτάμε να βάλουμε 3600 ή 4000 ξεκινάμε 

ευχαριστώ πολυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...