Προς το περιεχόμενο

Team America - The movie

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι cookie master βρε! Cookie Monster! Νομίζω ότι είναι αυτό το muppet από το Sesame street που τρώει συνέχεια μπισκότα. Νομίζω είναι του Frank Oz (αυτός που έκανε κ το Yoda για τους αμύητους (από το Star Wars για τους ακόμα πιο αμύητους))

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η ταινία ισοπεδώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Οι τύποι είναι θεοί. Στην αρχή νόμιζα ότι σατίριζαν μόνο την μία άποψη (τους πολεμοκάπηλους), αλλά τελικά κράζουν τους πάντες. Πιστεύω ότι...

---------------ΠΙΘΑΝΟ SPOILER-------------------

...ο λόγος που βγάζει ο Garry στο τέλος τα λέει όλα.

Δημοσ.
The movie is crap...just like that.

You suck! Just like that. (πως μου τη σπάνε αυτοί που κάνουν έντονη κριτική...)

Δημοσ.
Well Manuel i know that i suck...but u should know 2 keep ur temper down...for the future...and accept people's opinions like a man...

Δεν θύμωσα καθόλου. Απλά θα ήθελα να μου πεις το εξής: Πώς θα σου φαινόταν αν οι άνθρωποι σε έκριναν, όπως κρίνεις εσύ; Θα μπορούσαμε μάλιστα κ να σε βαθμολογήσουμε, για να μην είμαστε τόσο απότομοι όπως εσύ. Δεν θα πούμε απλά "you suck", αλλά θα σου βγάλουμε κ έναν μέσο όρο από ότι βαθμούς μαζέψεις. Μετά εμείς θα είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, και εσύ θα προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Αυτό βασικά προσπάθησα να πω με το απότομο post μου. Δεν πιστεύω πράγματι ότι you suck (ούτε καν σε ξέρω), αλλά ήθελα να σου δείξω πόσο άσχημο είναι να κρίνεις έτσι.

Αν πιστεύεις κ μετά από αυτές τις σκέψεις ότι καλώς κάνεις κ σχολιάζεις έτσι στεγνά, τότε ναι. Θα σεβαστώ τη γνώμη σου. Αλλά κ εσύ τη δική μου ( για ποιό λόγο δηλαδή η δική σου είναι η αντρική; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...