man_with_no_name Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Oxi san to southpark alla me stigmes apolitis trelas .... Treli satira .... alla me stigmes baremaras....
Alt3rnative Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 H epishmh premiera ths tainias sthn ellada symfwna me to cine.gr einai stis 25 Fevrouariou. Esteila mail sthn village roadshow kai rwthsa an tha provlhthei. H apanthsh ths htan pws peripenoun apanthsh apo thn etairia dianomhs ths tainias gia to an tha paiksei h oxi. Gnwrizei kapoios kati? Einai krima na mhn thn doume authn thn tainia.O stone kai o parker exoun orgiasei.
^BOOMBOOM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Mέχρι να βγεί θα έχουν όχι απλώς οργιάσει αλλα γεράσει (κακο) Υπάρχει και άλλο τόπικ πάντως.
dim_b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει και άλλο τόπικ πάντως. Ευτυχώς το νέο software του forum μας δίνει τη δυνατότητα να τα μαζέψουμε όλα σε ένα topic
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Γειά σας, γειά σας. Την ταινία την είδα (δια της απόρρητης μεθόδου) και είναι φοβερή! Αν έχετε δει ταινίες-παραγωγές του Μπρουκχάιμερ (Αρμαγεδον, Περλ Χάρμπορ κ συναφής αηδίες) κ τις μισείτε για: τα κλισέ τους, την ευκολία με την οποία γράφεται το σενάριο τους, τους άθλιους ηθοποιούς κ το μόνο που να τα σώζει όλα αυτά να είναι μια σκηνοθεσία που δείχνει περίεργα πλάνα στις σκηνές μάχης ώστε να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται, κ (φυσικά ο σωτήρας) η μουσική (που χωρίς αυτή, όλες αυτές οι ταινίες θα φαίνονταν απλά γελοιοδέστατες), τότε δείτε την απόλυτη σάτιρα. Καταφέραν μέσα σε 1ώρα κ τόσο (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κρατάει), να τα βάλουν όλα μέσα. Και όταν λέμε όλα, ΟΛΑ! Τις κλισέ ατάκες, τους κακούς, τους καλούς, τους καλούς-κακούς, τους τους τους.... Αν καταλάβει κανείς το πνεύμα της ταινίας θα γελάει μέχρι να τελειώσει (κ έχει δει φυσικά ταινίες δράσης). Υπάρχει κ η πιθανότητα να το δει κανείς σαν καμια κανονική ταινία δράσης, και να βαρεθεί όπως θα βαριόταν κ αν πήγαινε στο περλ χάρμπορ. Α! Έχει κ φοβερά τραγουδάκια (ειδικά αυτό με το περλ χάρμπορ είναι όλα τα λεφτά!!!)
^BOOMBOOM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Eγω θα περιμένω να το δώ στο σινεμά, μόνο το οτι πρωταγωνιστεί ο Kim Jung Il τα λέει όλα
georgeadams Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Η ταινία ήταν απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ! :)
oneirobatis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Exei apisteuto gelio..trelo kathos k triferes stigmes sex opou ekei erixa ta trela gelia.Den eiani spoiler ... apla min tin xasete einai ola ta lefta...
kx5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Σιγά ρε παιδιά Δε λέω καλό γέλιο αλλά όχι και τόσο τρομερό.
Alt3rnative Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 PAntws stous kinhmatografous mallon de tha thn doume na vgainei!Tha perimenoume mhpws kai vgei se dvd!
epote Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 ειδα και εγω...νταααααααααααξ.... βασικα αυτο που με τσατισε ηταν το "know it all say nothing" στυλακι. Το να κρινεις και να κοροηδευεις τους παντες και τα παντα χωρις καμια διακριση ειναι ευκολο, το να παρεις θεση με τακτ και ευγενεια ειναι το δυσκολο. παντος ηταν καλοσκηνοθετημενη αν και δεν απευφευγε τελειως τα κλισε. and no, they aint dicks, nor pussys and diffenetly not asholes, they are the covering shit:p
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Περίεργο. Εμένα αυτό ακρίβως το στυλ μου άρεσε. Δηλαδή το ότι δεν πήραν θέση. Ήταν σαν να λένε: Εντάξει, εμείς δεν είμαστε πολιτικοι κ ούτε ξέρουμε τι λύση. Αλλα το ίδιο κ οι υπόλοιποι. Γιατί βγαίνουν κ το παίζουν λες κ έχουν βρει τη μυστική συνταγή κ σχολιάζουν λες κ είναι ειδήμονες; Πραγματικά δηλαδή κ εγώ, δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν στις ειδήσεις να σχολιάζουν celebrities ακόμα κ του πολιτικού χώρου, αν δεν ξέρουν για τι μιλάνε. Νομίζω υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογοι άνθρωποι. Όπως είπε κ σε μια συνέντευξη ο trey parker: "Η ταινία αφορά το πώς αισθανόμαστε που είμαστε αμερικάνοι τα τελευταία 3 χρόνια. Δηλαδή, ανοίγουμε την τηλεόραση κ ακούμε: The Iraq war has started today, and for comment here is the Cookie monster"
^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω το να επισημαίνεις το οτι κάποιος κάνει μια μαλακία δεν σημαίνει πως πρέπει να του πεις και τι άλλο να κάνει, αρκεί να μην κάνει τη μαλακία, μια χαρα συμβουλή είναι.
epote Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Όπως είπε κ σε μια συνέντευξη ο trey parker: "Η ταινία αφορά το πώς αισθανόμαστε που είμαστε αμερικάνοι τα τελευταία 3 χρόνια. Δηλαδή, ανοίγουμε την τηλεόραση κ ακούμε: The Iraq war has started today, and for comment here is the Cookie monster" χμ αυτο δεν μου περασε απο το μυαλο, fair enough. Αλλα δεν ειμαι αμερικανος Νομίζω το να επισημαίνεις το οτι κάποιος κάνει μια μαλακία δεν σημαίνει πως πρέπει να του πεις και τι άλλο να κάνει, αρκεί να μην κάνει τη μαλακία, μια χαρα συμβουλή είναι. ναι δεν ειναι αυτο το προβλημα μου οσο η στρατιες κυνηκων και απαθων που θα δημιουργηθουν του στυλ "ναι μωρε στα @@ μου, ολα σκατα ειναι". Ετσι ειναι πραγματι, αλλα το να το αποδεχθουμε is the end (isnt it?)
^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 ναι δεν ειναι αυτο το προβλημα μου οσο η στρατιες κυνηκων και απαθων που θα δημιουργηθουν του στυλ "ναι μωρε στα @@ μου' date=' ολα σκατα ειναι". Ετσι ειναι πραγματι, αλλα το να το αποδεχθουμε is the end (isnt it?)[/quote'] Συμφωνώ εδώ, απλώς οι Trey&Matt κάθε άλλο παρα απαθείς είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.