koukis hlias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα , θέλω να επιστρέψω ένα πακέτο στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα μια οθόνη λάπτοπ . Η αξία επιστροφής μέσο του Κινέζου είναι 183.52 όμως εγώ λόγο κουπονιού στην πραγματικότητα πλήρωσα 160. Η ερώτηση μου είναι η εξής , ποια ταχυδρομική είναι η ποιο νορμαλ σε τιμές ενώ μου παρέχει συστημένη αποστολή . Παράδειγμα προς αποφυγή είναι η acs που για 4η ζώνη στο 0,5 κιλά που είναι περίπου το πακέτο με χρεώνει κοντά στα 100€ αν δεν κάνω κάπου λάθος .
jpil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μόνο τα ελτα είναι φθηνότερα, όλες οι άλλες εταιρίες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές. 1
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, koukis hlias είπε Καλησπέρα στην ομάδα , θέλω να επιστρέψω ένα πακέτο στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα μια οθόνη λάπτοπ . Η αξία επιστροφής μέσο του Κινέζου είναι 183.52 όμως εγώ λόγο κουπονιού στην πραγματικότητα πλήρωσα 160. Η ερώτηση μου είναι η εξής , ποια ταχυδρομική είναι η ποιο νορμαλ σε τιμές ενώ μου παρέχει συστημένη αποστολή . Παράδειγμα προς αποφυγή είναι η acs που για 4η ζώνη στο 0,5 κιλά που είναι περίπου το πακέτο με χρεώνει κοντά στα 100€ αν δεν κάνω κάπου λάθος . Καλημέρα Μόνο με ems (ΕΛΤΑ)…και εάν θυμάμαι καλά βγαίνει κοντά στα 31€ , και αυτά τα χρήματα δεν επιστρέφονται, τα πληρώνεις εσύ και dispute να ανοίξεις τις περισσότερες φορές θα κλείσει υπέρ του πωλητή και μετά από πολύ κλαψούρισμα να πάρεις κάποιο κουπόνι αγορών… 1
zape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 θα παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Η επιστροφή έπρεπε να γίνει ΜΟΝΟ με ταχυδρομείο. Ο πωλητής ΘΑ παραλάμβανε και μετά ΘΑ έκανε επιστροφή του αντιτίμου των μεταφορικών. Όμως από έρευνα στο γούγλη είδα ότι οι πωλητές πολλές φορές ΔΕΝ παραλαμβάνουν ή ακόμη και αν παραλάβουν κάνουν τον κινέζο. Αποφάσισα να κρατήσω το αντικείμενο γιατί στο τέλος ούτε το αντικείμενο θα είχα και θα πλήρωνα και επιπλέον χρήματα. Συμβουλή: όχι αγορές ακριβών ειδών από αλί 1
Λύση sakisgri Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 6:23 ΠΜ, koukis hlias είπε Καλησπέρα στην ομάδα , θέλω να επιστρέψω ένα πακέτο στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα μια οθόνη λάπτοπ . Η αξία επιστροφής μέσο του Κινέζου είναι 183.52 όμως εγώ λόγο κουπονιού στην πραγματικότητα πλήρωσα 160. Η ερώτηση μου είναι η εξής , ποια ταχυδρομική είναι η ποιο νορμαλ σε τιμές ενώ μου παρέχει συστημένη αποστολή . Παράδειγμα προς αποφυγή είναι η acs που για 4η ζώνη στο 0,5 κιλά που είναι περίπου το πακέτο με χρεώνει κοντά στα 100€ αν δεν κάνω κάπου λάθος . Στις 28/11/2024 στις 8:18 ΜΜ, zape είπε θα παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Η επιστροφή έπρεπε να γίνει ΜΟΝΟ με ταχυδρομείο. Ο πωλητής ΘΑ παραλάμβανε και μετά ΘΑ έκανε επιστροφή του αντιτίμου των μεταφορικών. Όμως από έρευνα στο γούγλη είδα ότι οι πωλητές πολλές φορές ΔΕΝ παραλαμβάνουν ή ακόμη και αν παραλάβουν κάνουν τον κινέζο. Αποφάσισα να κρατήσω το αντικείμενο γιατί στο τέλος ούτε το αντικείμενο θα είχα και θα πλήρωνα και επιπλέον χρήματα. Συμβουλή: όχι αγορές ακριβών ειδών από αλί Σωστός πρέπει να γίνει μόνο με ταχυδρομείο. Και ενημερώνεις τον πωλητή το κόστος ΠΡΙΝ στείλεις το δέμα. (φώτο κάτω) Τα έξοδα επιστροφής αποφασίζει το Aliexpress ποιος θα τα πληρώσει. Αν ειναι ελαττωματικό προϊόν η όχι αυτό που έλεγε/έδειχνε στην περιγραφή η και στις φώτο ο πωλητής, τοτε τα έξοδα τα πληρώνει ο πωλητής. Αν απλώς δεν σου άρεσε η κάτι άλλο αλλά το προϊόν ειναι σωστό και αυτό που διαφήμιζε ο πωλητής τοτε τα έξοδα τα πληρώνει ο αγοραστής. Επισης αν την επιστροφή την πληρώνει ο πωλητής και δεν δίνει τα χρήματα πίσω τα παίρνεις από το Aliexpress σε κουπόνι. Για να μην εχεις θέμα με πωλητή να μη παραλαμβάνει η να κάνουν τον Κινέζο ακολουθείς τα παρακάτω: Να τραβήξεις βίντεο + φωτογραφίες τι έχεις βάλει στο δέμα. Να προσέξεις την διεύθυνση που θα το στείλεις. Ζήτα από το κατάστημα να σου στείλουν σε ε-μαιλ σαφείς οδηγίες με την διεύθυνση που θα πάει το δέμα. Να ζητήσεις να σταλεί με tracking number. Να βγάλεις φωτογραφία του δέματος πριν βάλουν το tracking number. Να βγάλεις φωτογραφία του δέματος αφού βάλουν το tracking number. Να στείλεις ε-μαιλ στο κατάστημα με ανωτέρω φώτο + tracking number. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα