Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα μετά από χρόνια την μισθοδοσία μου και με την πρώτη αγορά που έκανα παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση στο κινητό, όπως είχα συνηθίσει να μου έρχονται άμεσα στο Viber. Αν θέλω sms έχει πακέτα για πληρωμή με το χρόνο.

Υπάρχει κάποια λύση ή κάθε φορά θα πρέπει να μπαίνω στο winbank για να βλέπω τι χρεώσεις έχουν γίνει;

Ίσως αν την συνδέσω με revolut ή google pay;

Και  τι γίνεται αν κάποιος κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και αρχισει τις αγορές; Δεν θα το πάρω χαμπάρι;

Έκανα την αλλαγή τράπεζας για να γλυτώσω την ετήσια συνδρομή που έδινα τόσα χρόνια για την πιστωτική ( 29 ) ευρώ, αλλά ήδη άρχισα να το μετανιώνω.

Και ακόμα περισσότερο εάν αύριο μου πει η ιδιοκτήτρια ότι δεν έχει IBAN στην Πειραιώς και θα πρέπει να δίνω συνολικά 16.80 ευρώ κάθε χρονο για την προμήθεια που κρατάει η τράπεζα για να πληρώνω το ενοίκιο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Άλλαξα μετά από χρόνια την μισθοδοσία μου και με την πρώτη αγορά που έκανα παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση στο κινητό, όπως είχα συνηθίσει να μου έρχονται άμεσα στο Viber. Αν θέλω sms έχει πακέτα για πληρωμή με το χρόνο.

Υπάρχει κάποια λύση ή κάθε φορά θα πρέπει να μπαίνω στο winbank για να βλέπω τι χρεώσεις έχουν γίνει;

Ίσως αν την συνδέσω με revolut ή google pay;

Και  τι γίνεται αν κάποιος κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και αρχισει τις αγορές; Δεν θα το πάρω χαμπάρι;

Έκανα την αλλαγή τράπεζας για να γλυτώσω την ετήσια συνδρομή που έδινα τόσα χρόνια για την πιστωτική ( 29 ) ευρώ, αλλά ήδη άρχισα να το μετανιώνω.

Και ακόμα περισσότερο εάν αύριο μου πει η ιδιοκτήτρια ότι δεν έχει IBAN στην Πειραιώς και θα πρέπει να δίνω συνολικά 16.80 ευρώ κάθε χρονο για την προμήθεια που κρατάει η τράπεζα για να πληρώνω το ενοίκιο..

Η εφαρμογή δεν στέλνει ειδοποιήσεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john_shadow είπε

όχι δεν στέλνει τίποτα, μόνο email όταν κάνεις μία πληρωμή μέσω του ebanking.

Απο τις πιο βασικές λειτουργίες για μια τραπεζική εφαρμογή και δεν την προσφέρουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που ζητάς το κάνει μόνο η άλφα από όλες τις συστημικές με sms.

Euro και εθνική στέλνουν push από εφαρμογή, για ηλεκτρονικές αγορές.

Για πειραιώς δεν έχω εικόνα.

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ.
3 minutes ago, Engimek said:

Αυτό που ζητάς το κάνει μόνο η άλφα από όλες τις συστημικές.

δε καταλαβα τι κάνει .........παω  ψωνίζω με κάρτα και έρχεται μυνημα sms άμεσα ???

Δημοσ.

Με ηλεκτρονικές αγορές ακόμα και ενός ευρώ έρχεται sms.

Επειδή δεν έχω αλφα τώρα δεν μπορώ να τσεκάρω αν ισχύει και σε φυσικές αγορές.

Δημοσ.

Η πειραιώς εχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και τα εμαιλ, τα στέλνει ετεροχρονισμένα, νομίζω το άμεσο το έχουν επι πληρωμή μιλα μαζί τους.

Δημοσ.

Στην πειραιώς δεν έρχεται Push notification από την εφαρμογή, μόνο e-mail και αυτό όταν τραβάει τα λεφτά όχι όταν κάνεις την αγορά. Πχ μπορεί να έβαλες βενζίνη το Σάββατο και να σου έρθει σήμερα το mail που λεει ότι χρεώθηκες το Χ ποσό. Στην εθνική έρχονται άμεσα και e-mail και push notification

Δημοσ.

η πειραιως το έχει σαν υπηρεσία με το piraeus alerts, αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις, για τις κάρτες για άμεση ενημέρωση μόνο με χρέωση

Και η alpha το έχει με χρέωση, αλλα σε κάποιες κάρτες το δίνει δωρεάν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω σε alpha μισθοδοσία, εγκατεστημένο το app της στο κινητό και συνδεδεμένη με google wallet. 'Οποτε πληρώνω με NFC, πάντα έρχεται notification κι απ το google wallet κι απ το app της aplha. Δε νομίζω να χω κάποια ιδιαίτερη συνδρομή στην alpha γι αυτήν την υπηρεσία. Πληρωμή με τη φυσική κάρτα έχω χρόνια να κάνω, οπότε δε ξέρω τι ισχύει σ αυτήν την περίπτωση.

Επεξ/σία από antonl
Δημοσ.

αν δε κανω λαθος στην Πειραιως κοστιζει 2 ευρω το μηνα? ισως κατι λιγοτερο

παιρνεις ειδοποιησεις για συναλλαγες με καρτα και κινησεις λογαριασμου

το φθηνοτερο πακετο δινει μονο κινησεις λογαριασμου (δηλαδη πες αγοραζεις κατι με καρτα σημερα, σε x μερες που θα αφαιρεθουν τα λεφτα απο τον λογαριασμο σου θα σου στειλει ειδοποιηση)

7 λεπτά πριν, antonl είπε

Πληρωμή με τη φυσική κάρτα έχω χρόνια να κάνω, οπότε δε ξέρω τι ισχύει σ αυτήν την περίπτωση.

το νοημα ειναι να μαθεις αμεσα αν εχει γινει compromise η καρτα σου, οχι τοσο το "γεια σας μολις χρεωσατε 20 ευρω στο ταδε περιπτερο"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...