Witcher1st Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έχω εδώ και 2,3 χρόνια Netflix Τουρκίας μαζί με άλλα 3 άτομα και δεν μου έχει στείλει κανείς μήνυμα να του στείλω κωδικό που ζητάνε καμία φορά για επιβεβαίωση κατοικίας. Τι στο καλό; Μήπως απλά στην Τουρκία δεν έχουν έρθει αυτά τα μέτρα; Στην Ελλάδα που ζητάνε πλέον 16 ευρώ το μήνα, μπορείς να κάνεις τέτοιο διαμοιρασμό ή σε κόβουν απευθείας; Και τι ακριβώς γίνεται με την προσθήκη μέλους; Στην Τουρκία φαντάζομαι δεν έχει εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ακόμα, σωστά; Διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε 4 άτομα τον ίδιο λογαριασμό . Οπότε ακόμα παρόλες τις αυξήσεις ( βγαίνει περίπου 9ευρω απο 4.5 παλαιότερα! ) , είμαστε ακόμα καλά;;; Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κόψω,το κρατάω μόνο και μόνο για τα παιδιά. Εγώ σπάνια βλέπω. Αλλά δε νομίζω να μπορώ να βρω κάπου αλλού αντίστοιχο παιδικό περιεχόμενο, σωστά;
Billator Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Έχω εδώ και 2,3 χρόνια Netflix Τουρκίας μαζί με άλλα 3 άτομα και δεν μου έχει στείλει κανείς μήνυμα να του στείλω κωδικό που ζητάνε καμία φορά για επιβεβαίωση κατοικίας. Τι στο καλό; Μήπως απλά στην Τουρκία δεν έχουν έρθει αυτά τα μέτρα; Στην Ελλάδα που ζητάνε πλέον 16 ευρώ το μήνα, μπορείς να κάνεις τέτοιο διαμοιρασμό ή σε κόβουν απευθείας; Και τι ακριβώς γίνεται με την προσθήκη μέλους; Στην Τουρκία φαντάζομαι δεν έχει εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ακόμα, σωστά; Διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε 4 άτομα τον ίδιο λογαριασμό . Οπότε ακόμα παρόλες τις αυξήσεις ( βγαίνει περίπου 9ευρω απο 4.5 παλαιότερα! ) , είμαστε ακόμα καλά;;; Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κόψω,το κρατάω μόνο και μόνο για τα παιδιά. Εγώ σπάνια βλέπω. Αλλά δε νομίζω να μπορώ να βρω κάπου αλλού αντίστοιχο παιδικό περιεχόμενο, σωστά; Αν θες να πιάσεις το πιο "φθηνό" , μπορείς να βρεις ένα site (για εμένα είναι η eneba πχ) και να αγοράζεις / στοκάρεις ΜΟΝΟ σε προσφορές. Average θα σου βγαίνει τουλάχιστον 15-20% φθηνότερα, και αν είσαι τυχερός και ακόμα φθηνότερα. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν αυτό οι περισσότεροι, πχ κοίτα εδώ πόσο βγαίνει σε εμένα με την μέθοδο που χρησιμοποιώ, σίγουρα ήμουν τυχερός αλλά το γεγονός είναι ότι και "άτυχος" να είσαι θα βγει πιο φθηνά από το να πληρώνεις full price: Long story short: "Για 3100TL netflix credit οπότε πλήρωσα 77,39ευρώ και έχω balance δώρο άλλα 51 ευρώ άρα μου βγήκαν ας πούμε 26,39ευρώ άρα 1,95ευρώ ο μήνας στο Ultra HD πακέτο" Και αυτό ήταν με τους υπολογισμούς με την ισοτιμία τότε, τώρα που εκμεταλεύομαι το balance σε πιο καλές τιμές βγαίνει ακόμα πιο φθηνά. Και όλο αυτό το κάνω γιατί πρακτικά εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου αλλά εγώ το πληρώνω Τώρα περιμένω το επόμενο Promo event για να στοκάρω πάλι "τρώω" από το balance που κέρδισα από τα events ακόμα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Billator
Witcher1st Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 12 hours ago, jpil said: Το disney+ σου κάνει σαν παιδικό περιεχόμενο; Μονο η σειρα Blue, την οποια εχω ολοκληρη πλεον , οποτε οχι. 10 hours ago, Billator said: Αν θες να πιάσεις το πιο "φθηνό" , μπορείς να βρεις ένα site (για εμένα είναι η eneba πχ) και να αγοράζεις / στοκάρεις ΜΟΝΟ σε προσφορές. Average θα σου βγαίνει τουλάχιστον 15-20% φθηνότερα, και αν είσαι τυχερός και ακόμα φθηνότερα. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν αυτό οι περισσότεροι, πχ κοίτα εδώ πόσο βγαίνει σε εμένα με την μέθοδο που χρησιμοποιώ, σίγουρα ήμουν τυχερός αλλά το γεγονός είναι ότι και "άτυχος" να είσαι θα βγει πιο φθηνά από το να πληρώνεις full price: Long story short: "Για 3100TL netflix credit οπότε πλήρωσα 77,39ευρώ και έχω balance δώρο άλλα 51 ευρώ άρα μου βγήκαν ας πούμε 26,39ευρώ άρα 1,95ευρώ ο μήνας στο Ultra HD πακέτο" Και αυτό ήταν με τους υπολογισμούς με την ισοτιμία τότε, τώρα που εκμεταλεύομαι το balance σε πιο καλές τιμές βγαίνει ακόμα πιο φθηνά. Και όλο αυτό το κάνω γιατί πρακτικά εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου αλλά εγώ το πληρώνω Τώρα περιμένω το επόμενο Promo event για να στοκάρω πάλι "τρώω" από το balance που κέρδισα από τα events ακόμα. Δε βλεπω προσφορες στο eneba για Netflix gift cards εδω και καιρο. Επισης εχουν σταματησει και την καταθεση μετρητων, πλεον γινεται μονο με eneba gift cards, και το ποσο ειναι fix. Δλδ αν θελω εγω να φορτωσω 12.5 ευρω δε μπορω. Θα πρεπει να βαλω υποχρεωτικα 10 ή 15.. Και νομιζω εχουν αυξηθει λιγο και τα service fees..
Billator Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Μονο η σειρα Blue, την οποια εχω ολοκληρη πλεον , οποτε οχι. Δε βλεπω προσφορες στο eneba για Netflix gift cards εδω και καιρο. Επισης εχουν σταματησει και την καταθεση μετρητων, πλεον γινεται μονο με eneba gift cards, και το ποσο ειναι fix. Δλδ αν θελω εγω να φορτωσω 12.5 ευρω δε μπορω. Θα πρεπει να βαλω υποχρεωτικα 10 ή 15.. Και νομιζω εχουν αυξηθει λιγο και τα service fees.. Βγάζουν 3-5 φορές mystery gifts το χρόνο, σε αυτές τις περιόδους στοκάρεις. Στέλνουν newsletters για τα event αυτά ή σου δίνουν κάποιο προσωποποιημένο κουπόνι (άλλες 3-5 φορές το χρόνο αυτό). Συνήθως με τα mystery gifts ταυτόχρονα παίζει και 8-12% κουπόνι (όσο πληρώνεις με πχ κάρτα), και σε κάθε "στοκάρισμα" αν παίρνεις για παράδειγμα για 5 μήνες θα πάρεις 2-3 (ανάλογα το event) mystery gifts και 1-2 spins μέσω enebium points (ανάλογα τι δοκιμάσεις), οπότε στην χειρότερη θα πάρεις έκπτωση ~5$ (όπου είναι πραγματικά σπάνιο να κερδίζεις μόνο τα "μικρά" 1$ πιστωτικά). Δεν αξίζει να ανεβάζεις balance στην Eneba, πιο φθηνά θα σου βγεί με κουπόνι + κάρτα και έχεις και πιθανά επιπλέον cashback (αν έχει εκείνη την περίοδο). Δεν υπάρχει φθηνότερο, τουλάχιστον ποτέ δεν μου έτυχε εμένα, από την Eneba Netflix + κουπόνι (ή μέσω events). Το θέμα είναι να αγοράζεις με σύστημα και όχι όποτε το θυμάσαι γιατί δεν έχει σταθερά την πιο χαμηλή τιμή, αλλά σε promo βγαίνει πάντα η πιο φθηνή (και αν είσαι και λίγο τυχερός) και με τεράστια διαφορά μιας και βγαίνει κάτω από την πραγματική αξία. PS. Πρέπει να ψάξεις (γιατί δεν δείχνει το σωστό πάντα) ποια αξίας giftcard είναι η πιο φθηνή με βάση την ισοτιμία. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Billator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα