newlynx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Πρέπει το metacritic να ανοίξει τις βαθμολογίες για να αρχίσουμε να το αξιολογούμε ως παιχνίδι. Ο κλασικός insomniac είναι ο Τσακ Νόρις του gaming, γνωρίζει τη βαθμολογία πριν βγει το παιχνίδι. 2
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Get ready.. https://thatparkplace.com/sweet-baby-inc-defender-who-says-every-lever-must-be-pulled-to-push-lgbtq-agenda-announces-shes-joined-cd-projekt-red/ Αναφορά σε κείμενο Finally, he concluded, “In fact, it helped us get more interesting, better characters or else every character in the video game would still be Aiden Pearce from Watchdogs or Old Boy from Days Gone. Sorry, that s**t is boring.” δηλαδή αυτή η εταιρεία παίρνει "βαρετούς" χαρακτήρες όπως ο Aiden Pearce, o Geralt κλπ... και τους "βελτιώνει" με άλλους των οποίων τα ονόματα κανείς δεν θυμάται ακόμη και όταν τερματίσει το παιχνίδι 😂 2 1
Ptoma07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Get ready.. https://thatparkplace.com/sweet-baby-inc-defender-who-says-every-lever-must-be-pulled-to-push-lgbtq-agenda-announces-shes-joined-cd-projekt-red/ Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο αυτοί εμπλέκονται λέει καί στο God of war rangarock... Έτσι εξηγείται ότι πέρα από το gameplay που ήταν αυτούσιο από το προηγούμενο η ιστορία ήταν πατάτα. Με τον Κρατο να αναρωτιέται αν είναι θεός τού πολέμου η τής συμφιλίωσης με ανούσια ρομάντζα τού Ατρέα και του Μιμιρ. Μαζεύοντας ρίζες τού βουνού για την μαύρη ουράνιο τόξο νάνο γίγαντα καλλιτέχνιδα του Ατρέα ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το παιχνίδι 🫤🫤🫤 1 4
Jastonas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 EPIC FAIL. Το παιχνίδι θα είναι μια κουράδα και μισή. Μπορεί και δύο κουράδες ολόκληρες. 2
kgkaudi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 10 hours ago, polaki said: Θα τους κόψει τις μπάλες απτη ρίζα ο Τράμπαρος φίλε μου. Γυρίζει το έργο σιγά σιγά πιστεύω. Θα πάνε στα λαγούμια τους αυτοί όλοι σιγά σιγά. Όπως είχε χτίσει το τοίχος στο Μεξικό που τελικά με το ζόρι έχτισε 10 χιλιόμετρα. Στα του θέματος, μάλλον πάνε σε create your character όπως ακούγεται. Μακάρι σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Geralt να είναι ο εκπαιδευτής σου και να σε μεντοράρει. Θα έσπερνε σαν ιδέα. 1
manolis940 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, panathatube είπε Το 1ο εξαιρετικό παρότι τα γραφικά και το σύστημα μάχης ήταν αρχαϊκά ήδη από τότε (μηχανή γραφικών neverwinter nights). Το 2ο πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά για την εποχή αλλά νομίζω όχι τόσο καλό όσο το πρώτο. Το 3ο παιχνιδάρα με γραφικά που αντέχουν ακόμα, αξέχαστους χαρακτήρες και πλούσιο open world περιεχόμενο και ιστορία αλλά και ένα πολύ καλό mini game το Gwent, ενώ το συγκινητικό τέλος του μου έμεινε στο μυαλό. Ήταν το παιχνίδι τέλος εποχής για εμένα, γιατί κατόπιν σταμάτησα να παίζω λόγω χρόνου και άλλων δραστηριοτήτων. Αυτό που μού άρεσε στον Geralt ήταν ότι δεν ήταν κανένας άγγελος αφενός (γερό ποτήρι, γκομενάκιας) αφετέρου ότι δεν ήταν ο δυνατότερος χαρακτήρας στο σύμπαν του. Ταυτιζόσουν περισσότερο έτσι. Έχει μπει ψηλά ο πήχης για το 4ο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει. Ποιο τέλος απ' όλα; 😁 1
NickTG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Βγήκε το πόρισμα βλέπω. Μάπα το παιχνίδι τελικά. 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Αγόρασα προ τριμήνου το Witcher 3 (το enhanced με RT) για το PS5 για να το ξαναρχίσω, γιατί στο PC το είχα κόψει στην μέση πριν 3 χρόνια. Ε, αν εξαιρέσουμε το χαμηλότερο poly-count σε σχέση με παιχνίδια τύπου CyberPunk, νιώθω ότι παίζω σύγχρονο παιχνίδι κι όχι δεκαετίας. Αυτό νομίζω τα λέει όλα για την CD Project - και περιμένουμε να τιμήσουμε και τις επόμενες δημιουργίες τους. 2
hellghan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Ptoma07 είπε Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο αυτοί εμπλέκονται λέει καί στο God of war rangarock... Έτσι εξηγείται ότι πέρα από το gameplay που ήταν αυτούσιο από το προηγούμενο η ιστορία ήταν πατάτα. Με τον Κρατο να αναρωτιέται αν είναι θεός τού πολέμου η τής συμφιλίωσης με ανούσια ρομάντζα τού Ατρέα και του Μιμιρ. Μαζεύοντας ρίζες τού βουνού για την μαύρη ουράνιο τόξο νάνο γίγαντα καλλιτέχνιδα του Ατρέα ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το παιχνίδι 🫤🫤🫤 εννοεις το god of war; το κλασικο god of war που ξερουμε ολοι; μαλισταααααα
armatron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε woke engine εμμ unreal 5 binary engine 1/2 ... xaxaxxa
Chocobo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, panathatube είπε Το 1ο εξαιρετικό παρότι τα γραφικά και το σύστημα μάχης ήταν αρχαϊκά ήδη από τότε (μηχανή γραφικών neverwinter nights). Το 2ο πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά για την εποχή αλλά νομίζω όχι τόσο καλό όσο το πρώτο. Το 3ο παιχνιδάρα με γραφικά που αντέχουν ακόμα, αξέχαστους χαρακτήρες και πλούσιο open world περιεχόμενο και ιστορία αλλά και ένα πολύ καλό mini game το Gwent, ενώ το συγκινητικό τέλος του μου έμεινε στο μυαλό. Ήταν το παιχνίδι τέλος εποχής για εμένα, γιατί κατόπιν σταμάτησα να παίζω λόγω χρόνου και άλλων δραστηριοτήτων. Αυτό που μού άρεσε στον Geralt ήταν ότι δεν ήταν κανένας άγγελος αφενός (γερό ποτήρι, γκομενάκιας) αφετέρου ότι δεν ήταν ο δυνατότερος χαρακτήρας στο σύμπαν του. Ταυτιζόσουν περισσότερο έτσι. Έχει μπει ψηλά ο πήχης για το 4ο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει. Μην ξεχνάμε πως ο Geralt έχει και πολύ καλή αίσθηση χιούμορ. Ένα απο τα πολλά παραδείγματα 1:15 - 1:36 14 ώρες πριν, fast8 είπε Θα πουλήσει εξαιτίας του Witcher 3. Οπως το TLOU 2, πούλησε εξαιτίας του original TLOU κτλ. Ομως τα νέα μέσα απο την εταιρία δεν είναι ευχάριστα, πάρα πολλοι έμπειροι έχουν φύγει πλέον και η εταιρεία έχει Καλιφορνιοποιηθεί. Οχι δεν θα το πάρω με κλειστά μάτια, θα περιμένω να περάσουν μερικοί μήνες και μετά αποφασίζω. Εδώ όταν η CDPR είχε τους έμπειρους προγραμματιστές έβγαζε τα πάντα με bugs στην αγορά, τώρα με το νέο μοντέρνο προσωπικό θα βγει έτοιμο; Mάλλον είναι το παιχνίδι που θα τελειώσει τον μύθο της CD Projekt. Μαζί συο 100%. Αυτά τα κλειστά μάτια - preorders κλπ ωραία είναι για τους ρομαντικούς. Προσωπικά και 1€ να το βάλουν θέλω να δω το αποτέλεσμα και να παίξω ένα demo πρίν την αγορά. Ειδικά με τις αλλαγές στο studio και μετά την τρικυμιώδη αρχή του Cyberpunk έχω τις αμφιβολίες μου για το τελικό αποτέλεσμα.. 2
Saloufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με νέα μηχανή γραφικών, πολλούς παλιούς dev να έχουν αποχωρήσει και woke προσανατολισμό δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα βγει, μέχρι το 2030 έχουμε καιρό(εκτός και αν η Unreal Stutter 5 τους κόψει από το development time). Το Cyberpunk τους πήρε 8 χρόνια να το κυκλοφορήσουν, το ανακοίνωσαν το 2012 και το κυκλοφόρησαν το 2020 συν ότι τους πήρε άλλα 4 χρόνια για να το φέρουν σε ικανοποιητικό επίπεδο μετά δεκάδων patches. Με τέτοιο ιστορικό απορώ πως μερικοί δίνετε λευκή επιταγή στην CDPR! ok, καλά τα witcher 2 και 3 αλλά μετά από εκεί τους πήρε ο κατήφορος σαν εταιρεία. Είχα κατεβασμένο στο seriesx το cyberpunk και κάθε φορά που έκανε update κατέβαζε 50-60gb! όλο το παιχνίδι δηλαδή, ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το έκανε αυτό μέχρι το σημείο που σιχτίρισα και το ξαπόστειλα από τον δίσκο και το δισκάκι στα σκουπίδια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Saloufas 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα