Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ειναι παιχνιδαρα. Ελπιζω η Ciri να ειναι πρωταγωνιστρια. Θα εχει ενδιαφερον εαν βαλουν και αποστολες που μπορει να ταξιδευει σε αλλους κοσμους χαρη στη μαγεια της. Λογικα Geralt, Yennefer και Triss θα εμφανιζονται σε καποιες αποστολες να την βοηθησουν.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πουλήσει εξαιτίας του Witcher 3. Οπως το TLOU 2, πούλησε εξαιτίας του original TLOU κτλ. Ομως τα νέα μέσα απο την εταιρία δεν είναι ευχάριστα, πάρα πολλοι έμπειροι έχουν φύγει πλέον και η εταιρεία έχει Καλιφορνιοποιηθεί.  Οχι δεν θα το πάρω με κλειστά μάτια, θα περιμένω να περάσουν μερικοί μήνες και μετά αποφασίζω. Εδώ όταν η CDPR είχε τους έμπειρους προγραμματιστές έβγαζε τα πάντα με bugs στην αγορά, τώρα με το νέο μοντέρνο προσωπικό θα βγει έτοιμο; Mάλλον είναι το παιχνίδι που θα τελειώσει τον μύθο της CD Projekt.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 10
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο: Εαν κάποιος δεν έχει παίξει κανένα Witcher, από ποιο μπορεί να αρχίσει; Πρέπει αναγκαστικά από το 1 ας πούμε να μάθει το story ή μπορεί από το 3 ξέρω γω;

Δημοσ.

Το 2035 το περιμένουμε!

11 λεπτά πριν, menthol1979 είπε

Να ρωτήσω κάτι άσχετο: Εαν κάποιος δεν έχει παίξει κανένα Witcher, από ποιο μπορεί να αρχίσει; Πρέπει αναγκαστικά από το 1 ας πούμε να μάθει το story ή μπορεί από το 3 ξέρω γω;

Όχι μπορείς να το παίξεις όποιο θες!

• Thanks 1
Δημοσ.

Κοιτα καλο ειναι να μη τσατιζεις τους πελατες σου απο τωρα ε ;  :P Θα ειναι πρασινο , Καλιφορνεζικο , μπα'ι LGBTQ+ αλλα witcher δε θα ειναι ... 

• Like 4
Δημοσ.

Ξερουμε απο τωρα την "κατεύθυνση" που θα εχει μιας και εχουμε παρει δειγματα απο ολα τα προσφατα παιχνιδια του genre οπως Dragon Age καθως επισης και τις τηλεοπτικες μεταφορες....

Μακάρι να παρει χαμπαρι η CDPR οτι αυτη η "κατεύθυνση" θα ειναι οικονομικη πανωλεθρία αλλα προσωπικα θεωρω πιθανοτερο να σβησει ο Ηλιος απο το να δω σοβαρο ΑΑΑ παιχνιδι...

hq720.jpg

MV5BZjNiYjc1ODItNmYyMi00OWRiLThiN2ItNjY2YTYwNTExNTQ0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

2 ώρες πριν, menthol1979 είπε

Φυσικα και πρεπει απο το πρωτο και φυσικα το σεναριο ειναι απευθειας συνεχεια μια και αφορα ακριβως τους ίδιους χαρακτηρες!

Ειναι λιγο dated τα γραφικα αλλα υπαρχουν αφθονα mod και σαν εμπειρία ειναι απειρως ανωτερο απο οτιδηποτε 2024.

Προσωπικα θεωρω το "Peak" της τριλογιας το Νο2 αλλα ειναι και τα τρια εξαιρετικα!

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Κατι ειχαν αναφερει και για Witcher 1 Remake αλλα τιποτα απο τοτε. Με το καλο και το νουμερο 4 αλλα για οσους δεν εχουμε παιξει τα πρωτα ενα remake θα ηταν τελεια ειδικα το πρωτο που δεν παλιωσε πολυ καλα με τα αρχαια γραφικα του. 

Εγώ που το έπαιξα πρόσφατα (βασικά έχει χρόνια αλλά επίσης χρόνια μετά αφού είχε βγει )  τα γραφικά δεν με πείραξαν ειναι οκ αλλά ο χειρισμός το gameplay γενικά ήταν χάλια και το παράτησα σε πολύ αρχικό στάδιο νομίζω δεν αν θυμάμαι καλά δεν κατάλαβα καν πως ξιφομαχείς τόσο αντιδιαισθητικό  ήταν για εμένα  :P 

Δημοσ.

Μεγάλη πρόκληση για την CD project γιατί το Witcher 3 είναι το καλύτερο game της δεκαετίας αν όχι all time. Αλλά έχει δείξει ικανή για όλα, την εμπιστεύομαι....

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι καλό κ να μην μοιάζει ούτε λίγο στην σειρά του Netflix...

7 hours ago, menthol1979 said:

Εγω το πρώτο που έπαιξα ήταν το 3. Δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πέρα απο το ότι το παιχνίδι θα είναι φουλ woke αν κρίνουμε από πρόσφατες κινήσεις της CD projekt ( ειδικά αυτή με τις υποτροφίες σε όλους εκτός από λευκούς άντρες ) νομίζω από τα σχόλια εδώ μέσα ότι αρκετοί ξεχνούν τι έγινε με τα preorders ,του cyberpunk .Δλδ κάποιος είναι ικανοποιημένος που έκανε το cyberpunk preorder για να το παίξει day one στο ps 4 ας πούμε και θα κάνει preorder το Witcher 4?

Προσωπικά είχα στηρίξει την εταιρία από το πρώτο Witcher ένα παιχνίδι όαση σε μια εποχή που τα crpg έβγαιναν με το σταγονόμετρο .Πλεον κρατάω μικρό  καλάθι .

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...