Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το The Witcher 4, γνωστό και ως Project Polaris, έχει πλέον εισέλθει στη φάση της πλήρους παραγωγής, όπως ανακοίνωσε η CD Projekt στην οικονομική της έκθεση.

Το Project Polaris, η πρώτη δόση της νέας σειράς The Witcher, εισέρχεται στο στάδιο της πλήρους παραγωγής, όπως επιβεβαίωσε η CD Projekt στην τριμηνιαία οικονομική της έκθεση. Ο συν-διευθύνων σύμβουλος Michał Nowakowski ανακοίνωσε πως η ομάδα ανάπτυξης ολοκλήρωσε το στάδιο της προ-παραγωγής πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Sebastian Kalemba, διευθυντής του παιχνιδιού, εξέφρασε μέσω των κοινωνικών δικτύων την αισιοδοξία του για το μέλλον του project, τονίζοντας την αφοσίωση και το ταλέντο της ομάδας ανάπτυξης στη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τη νέα σειρά The Witcher.

Παρότι έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από την αρχική ανακοίνωση του παιχνιδιού, οι λεπτομέρειες παραμένουν περιορισμένες. Μία από τις ελάχιστες επιβεβαιωμένες πληροφορίες προήλθε από τον Doug Cockle, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Geralt of Rivia, ο οποίος αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας δεν θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής, αλλά θα αποτελεί μέρος της ιστορίας.

Παράλληλα, η CD Projekt γνωστοποίησε νέα στοιχεία για τις πωλήσεις του Cyberpunk 2077, το οποίο ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, σημειώνοντας αύξηση 5 εκατομμυρίων από τον περασμένο Οκτώβριο. Το DLC Phantom Liberty πρόσθεσε επιπλέον 5 εκατομμύρια πωλήσεις, φτάνοντας συνολικά τα 8 εκατομμύρια.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης την ανάπτυξη μιας νέας animated σειράς στο σύμπαν του Cyberpunk 2077 για το Netflix, μετά την επιτυχία του Cyberpunk: Edgerunners το 2022. Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο Nowakowski εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάπτυξη μιας μεγάλης και αφοσιωμένης κοινότητας γύρω από τα παιχνίδια Cyberpunk, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική της εταιρείας για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους παίκτες.

Η CD Projekt ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 για Mac το επόμενο έτος, διευκρινίζοντας παράλληλα πως δεν προβλέπεται κάποια ενημέρωση για το PS5 Pro.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Futurama Buy GIF

Μεγαλο Respect για την εταιρια αυτη.Σιγουρη αγορα για μενα ! 

Επεξ/σία από syma
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατι ειχαν αναφερει και για Witcher 1 Remake αλλα τιποτα απο τοτε. Με το καλο και το νουμερο 4 αλλα για οσους δεν εχουμε παιξει τα πρωτα ενα remake θα ηταν τελεια ειδικα το πρωτο που δεν παλιωσε πολυ καλα με τα αρχαια γραφικα του. 

• Like 7
Δημοσ.

Από τα ελάχιστα παιχνίδια που θα έκανα preorder χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγόρασα το Witcher 3  σε 3 διαφορετικές πλατφόρμες.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 1ο εξαιρετικό παρότι τα γραφικά και το σύστημα μάχης ήταν αρχαϊκά ήδη από τότε (μηχανή γραφικών neverwinter nights). Το 2ο πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά για την εποχή αλλά νομίζω όχι τόσο καλό όσο το πρώτο. Το 3ο παιχνιδάρα με γραφικά που αντέχουν ακόμα, αξέχαστους χαρακτήρες και πλούσιο open world περιεχόμενο και ιστορία αλλά και ένα πολύ καλό mini game το Gwent, ενώ το συγκινητικό τέλος του μου έμεινε στο μυαλό. Ήταν το παιχνίδι τέλος εποχής για εμένα, γιατί κατόπιν σταμάτησα να παίζω λόγω χρόνου και άλλων δραστηριοτήτων. Αυτό που μού άρεσε στον Geralt ήταν ότι δεν ήταν κανένας άγγελος αφενός (γερό ποτήρι, γκομενάκιας) αφετέρου ότι δεν ήταν ο δυνατότερος χαρακτήρας στο σύμπαν του. Ταυτιζόσουν περισσότερο έτσι. Έχει μπει ψηλά ο πήχης για το 4ο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει. 

Επεξ/σία από panathatube
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Θα τους κόψει τις μπάλες απτη ρίζα ο Τράμπαρος φίλε μου. Γυρίζει το έργο σιγά σιγά πιστεύω.

Θα πάνε στα λαγούμια τους αυτοί όλοι σιγά σιγά. 

32 minutes ago, marklar said:

Από τα ελάχιστα παιχνίδια που θα έκανα preorder χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγόρασα το Witcher 3  σε 3 διαφορετικές πλατφόρμες.

Το ίδιο και εγώ, και μάλιστα στις 2 από αυτές δεν το έπαιξα καν.. από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για μένα.

27 minutes ago, panathatube said:

Το 3ο παιχνιδάρα με γραφικά που αντέχουν ακόμα, αξέχαστους χαρακτήρες και πλούσιο open world περιεχόμενο και ιστορία αλλά και ένα πολύ καλό mini game το Gwent, ενώ το συγκινητικό τέλος του μου έμεινε στο μυαλό. Ήταν το παιχνίδι τέλος εποχής για εμένα, γιατί κατόπιν σταμάτησα να παίζω λόγω χρόνου και άλλων δραστηριοτήτων. 

Κάπως έτσι και για μένα, η αλήθεια είναι ότι λόγω 2 δουλειών το 2016 το πήρα τον Ιούνιο για το ps4 πρακτικά ένα χρόνο μετά δηλαδή, και το έπαιξα όσο έπαιξα μες το καλοκαίρι, μετα πάλι κατά διαστήματα.

Εξαίροντας το World of Warcraft, είναι μακράν το παιχνίδι που με έχει κάνει να μπω στον κόσμο του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Πλεον στα 44 δε νομίζω ότι έχω την αντοχή να περιμένω το Witcher 4, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις..

Σίγουρα πάντως όταν βγει θα αράξω ένα 3ωρο να δω gameplay video να το ευχαριστηθώ, όπως έκανα και με το Stalker 2 μιας και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κλάσιμο πλέον, όχι να παίξω παιχνίδι δυστυχώς!

• Like 11
  • Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, polaki είπε

Θα τους κόψει τις μπάλες απτη ρίζα ο Τράμπαρος φίλε μου. Γυρίζει το έργο σιγά σιγά πιστεύω.

Θα πάνε στα λαγούμια τους αυτοί όλοι σιγά σιγά. 

Το ίδιο και εγώ, και μάλιστα στις 2 από αυτές δεν το έπαιξα καν.. από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για μένα.

Κάπως έτσι και για μένα, η αλήθεια είναι ότι λόγω 2 δουλειών το 2016 το πήρα τον Ιούνιο για το ps4 πρακτικά ένα χρόνο μετά δηλαδή, και το έπαιξα όσο έπαιξα μες το καλοκαίρι, μετα πάλι κατά διαστήματα.

Εξαίροντας το World of Warcraft, είναι μακράν το παιχνίδι που με έχει κάνει να μπω στον κόσμο του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Πλεον στα 44 δε νομίζω ότι έχω την αντοχή να περιμένω το Witcher 4, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις..

Σίγουρα πάντως όταν βγει θα αράξω ένα 3ωρο να δω gameplay video να το ευχαριστηθώ, όπως έκανα και με το Stalker 2 μιας και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κλάσιμο πλέον, όχι να παίξω παιχνίδι δυστυχώς!

Ναι τέτοιου είδους επικά open world παιχνίδια απαιτούν τεράστια επένδυση χρόνου που από ένα σημείο ή μάλλον μια ηλικία και έπειτα δεν έχεις. 

• Haha 1
Δημοσ.

αν δειτε στο glassdoor reviews απο εργαζομενους για την εταιρια τα πραγματα δειχνουν ασχημα, υπαρχει μια περιπτωση να μην εχει σχεση με τα προηγουμενα witcher σε ποιοτητα

• Like 3
Δημοσ.
47 minutes ago, panathatube said:

Το 1ο εξαιρετικό παρότι τα γραφικά και το σύστημα μάχης ήταν αρχαϊκά ήδη από τότε (μηχανή γραφικών neverwinter nights). Το 2ο πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά για την εποχή αλλά νομίζω όχι τόσο καλό όσο το πρώτο. Το 3ο παιχνιδάρα με γραφικά που αντέχουν ακόμα, αξέχαστους χαρακτήρες και πλούσιο open world περιεχόμενο και ιστορία αλλά και ένα πολύ καλό mini game το Gwent, ενώ το συγκινητικό τέλος του μου έμεινε στο μυαλό. Ήταν το παιχνίδι τέλος εποχής για εμένα, γιατί κατόπιν σταμάτησα να παίζω λόγω χρόνου και άλλων δραστηριοτήτων. Αυτό που μού άρεσε στον Geralt ήταν ότι δεν ήταν κανένας άγγελος αφενός (γέρο ποτήρι, γκομενάκιας) αφετέρου ότι δεν ήταν ο δυνατότερος χαρακτήρας στο σύμπαν του. Ταυτιζόσουν περισσότερο έτσι. Έχει μπει ψηλά ο πήχης για το 4ο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσει. 

Τα είπες όλα. 

100% ταύτιση μαζί σου. 

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, panathatube said:

Ναι τέτοιου είδους επικά open world παιχνίδια απαιτούν τεράστια επένδυση χρόνου που από ένα σημείο ή μάλλον μια ηλικία και έπειτα δεν έχεις. 

Έχεις δίκιο, αν δεν έχεις ένα 3ωρο σερί την κάθε φορά διαθέσιμο να μπεις μέσα στο game να το νιώσεις, δε σου κάνει αίσθηση. Δυστυχώς.

Για μένα τουλάχιστον το μοναδικό 3ωρο αυτό αντε να βρεθεί 23:00 - 02:00 οπότε με πρωινό ξύπνημα στις 7 είναι απλά αδύνατον..

Έχουμε βέβαια άλλες ασχολίες πλέον, αλλά πραγματικά ζηλεύω όσους μπορούν να απολαύσουν games όπως αυτό ή/και όπως το Elden Ring. Άλλη φάση μεν, αλλά επίσης παιχνιδάρα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...