Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε τι site επεσε το ματι σου καποιο link? 

Σήμερα το πρωί στις ειδήσεις στο open για παράδειγμα έπεσε το μάτι μου σε αυτό το άρθρο:

https://www.ethnos.gr/greece/article/343362/erxontaiaysthroterametragiathnkatapolemhshthspeirateiasoisymfonieskleidi

Ναι φαίνεται ότι μιλάει μόνο για συνδρομητική τηλεόραση αλλά θεωρώ ότι τα αφήνει ανοιχτό γενικότερα ειδικά με τη διείσδυση των οπτικών ινών.

1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

Εγώ έχω μία wireless ISP που συνδέεται με Βουλγαρία και χρησιμοποιώ και vpn.

Ξαδερφος του Φουσεκη να υποθεσω σατανικοτατε;

Serious mode /on 

Εδώ και καμπόσα χρόνια όλο το traffic μου το περνάω από real debrid για να μην εχω τετοιες ανησυχιες.

Να μην σχολιάσω το χαμό που γίνεται και εκει τις τελευταιες ημερες γιατί σίγουρα είναι άλλο θέμα.

Απλά να πω το προφανές και ας πέφτει ειρωνεία από αρκετούς ότι δεν μπορεί να αποκτάμε ταχύτητες γρήγορου τοπικού δικτύου με τις οπτικες και η παροχοι να μην κοιτάνε την ευκολία που προσφέρει αυτό στους θιασωτες των high seas καθως και τροπους για να σταματήσει.

Μακάρι να μη γίνει ποτέ τίποτα και να ανησυχώ άδικα.

Επεξ/σία από vste
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, panatha1369 said:

Αυτο το ηξερα για vodafone & inalan οτι διναν ip απο χρηστες που κατεβαζαν τορρεντ..

Αν εισαι inalan μπορεις να κατεβαζεις τορρεντ ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Αν εισαι inalan μπορεις να κατεβαζεις τορρεντ ?

Κανονικα γιατι να μην μπορεις?

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, micos000 said:

Τι torrent, kodi, online movies κτλ λέτε βρε; Το άρθρο αναφέρεται στην παράνομη iptv με σπασμένα συνδρομητικά Live και on-demand και αθλητικά κανάλια.

Επίσης τα vpn δεν σώζουν την κατάσταση καθώς η Mac address από το Mag ή την τηλεόραση είναι καταχωρημένη στις λίστες των σερβεράδων καθώς έτσι κλειδώνουν τους πελάτες τους.

Tι εννοεις κλειδωνουν? Καποιοι δεν χρησιμοποιουν mag box αλλα εφαρμογες και μπαινουν με κωδικους.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, jimakos00 said:

Και το gigabit τι να το κάνουμε;

Να παίζουμε πασιέντζες online;

Για να κατεβάσεις iso Linux που δε θα εγκαταστήσεις ποτέ γιατί ποτέ δε θα γίνει mainstream 😂😂😂😂😂

• Haha 1
Δημοσ.

Αντί να κοιτάξουν να ρίξουν τις τιμές κοιτάνε να "κλείσουν" τις "πειρατικές" συνδρομές.

Όλα για το κέρδος. 

Τους "χαλάει" που μερικοί καθημερινοί μεροκαματιάρηδες άνθρωποι δεν επιλέγουν να πληρώσουν ακριβά μια συνδρομή αλλά ανταυτού έχουν μια δεύτερη και φυσικά κατά πολύ ποιο οικονομική επιλογή.

R.I.P. NOVA and COSMOTE....

Ότι φάγατε φάγατε.

day talk GIF

Pirate I Approve GIF by Pirate's Parley

😅🤣😂😄😅🤣😂😄😅🤣😂😄

angry liam neeson GIF

Jack Sparrow Reaction GIF

Taken down. Με επιθεωρητή  τον Liam Neeson .....😄😂🤣😅😄😂🤣😅😄😂🤣😅

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Evangelos Anagnostou είπε

E, ρε μηνύσεις που θα πέσουν. (22 εκατομμυρια!). Όλοι μέσα, βλέπατε περισσότερα από τις δυνατότητες σας, μαζί τα βλέπατε.

Δεν πρόκειται να τους βάλουν μέσα.

Πρόστιμο θα τους βάλουν εισπρακτέο από την ιταλική εφορία.

Η Μελόνι δεν αστειεύεται.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Kαι αν προσεξατε ο ΟΤΕ πλεον εχει σηματακι T Deutsche Telecoms  οποτε ναι να ανησυχουμε .

Θα γίνει σύντομα αυτό.

Δεν θα μετονομαστεί τυχαία το κλειστό του ΟΑΚΑ ως Telekom Arena και όχι ως Cosmote Arena.

3 ώρες πριν, micos000 είπε

Τι torrent, kodi, online movies κτλ λέτε βρε; Το άρθρο αναφέρεται στην παράνομη iptv με σπασμένα συνδρομητικά Live και on-demand και αθλητικά κανάλια.

Δεν νομίζω να κατανοούν τη διαφορά.

Πάντως στα του torrent, kodi, online movies υπάρχει μια μεγάλη απώλεια.

Το real debrid πάει για κλείσιμο μετά το κεφαλοκλείδωμα των γαλλικών αρχών, αντί να ασχολούνται με αυτό που είναι σοβαρό θέμα, ασχολούνται με τους paid iptv servers του sky Italia 🤣

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Δηλαδή θα ασκηθεί δίωξη σε 22 εκ.παράνομους συνδρομητές οπουδήποτε; Υπάρχει αριθμός για την Ελλάδα άραγε;

Δημοσ.

Ναι και εγώ το πίστεψα τώρα ότι διαφορα κράτη θα κυνηγάνε 22 εκ. χρήστες με δικαστήρια. Προπαγάνδα απλά. 

7 ώρες πριν, vste είπε

Σε πάρα πολλές χώρες ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση με το που κατεβάζεις κάτι από torrent σου έρχεται και το μπιλετάκι από τον isp. 

Κάπου έπιασε το μάτι μου σήμερα ότι έρχεται και στην Ελλάδα. Οπότε ας έχεις και ενα vpn καβάτζα γιατί δεν νομίζω να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα του έρθει.

Μόνο στην Γερμανία έχω ακούσει να γίνεται αυτό. 

Επίσης, δεν είναι παράνομο το torrent σαν μεθοδολογία μεταφοράς αρχείων, αλλά η μεταφορά περιεχομένου που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν πχ εκδόσεις linux που ο διαμοιρασμός τους γίνεται μέσω torrent όπου οι ταχύτητες κατεβάσματος είναι εξαιρετικές σε σχέση με τον web browser, δεν μπορούν να σου πουν ότι είναι παράνομο..... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Επίσης, δεν είναι παράνομο το torrent σαν μεθοδολογία μεταφοράς αρχείων, αλλά η μεταφορά περιεχομένου που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. 

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το ξέρει αυτό.

Ο κολλητός που μετακόμισε Καναδά δεν έφαγε strike από τον provider του γιατί κατέβαζε torrent αλλά γιατί μέσω torrent κατέβαζε γνωστή ταινία της εποχής. Μόλις είχε πάει από Ελλάδα εκεί και δεν ήξερε.

Στον Καναδά το να φας strike μπορεί να οδηγήσει από μείωση της ταχύτητας το internet μέχρι διακοπή του συμβολαίου αν γίνει επανειλημμένα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δίνει το δικαίωμα στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του περιεχομένου που κατέβασες να σε μηνύσει ζητώντας κάποιο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση. Φυλακή δεν πας αλλά μία ταλαιπωρία μπορεί να έχεις.

Κοίταξε αυτή τη στιγμή στην ελλάδα δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα όλοι το ξέρουμε αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ενήμεροι στα τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί ώστε να μην έχουμε πρόβλημα.

Screenshot_2024-11-28-07-06-12-15_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aypnia είπε

Θα γίνει σύντομα αυτό.

Δεν θα μετονομαστεί τυχαία το κλειστό του ΟΑΚΑ ως Telekom Arena και όχι ως Cosmote Arena.

Δεν νομίζω να κατανοούν τη διαφορά.

Πάντως στα του torrent, kodi, online movies υπάρχει μια μεγάλη απώλεια.

Το real debrid πάει για κλείσιμο μετά το κεφαλοκλείδωμα των γαλλικών αρχών, αντί να ασχολούνται με αυτό που είναι σοβαρό θέμα, ασχολούνται με τους paid iptv servers του sky Italia 🤣

Κάτι δεν πήγαινε καλά με το real debrid τις τελευταίες μέρες και αναρωτιόμουν τι. Όλες οι premium πηγές στο kodi εμφανιζόντουσαν uncached , λες και δεν είχα πληρώσει τη συνδρομή μου. Ελπίζω να βγει μια ανακοίνωση για να ξέρουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...