Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομολογω οτι με ζωσανε τα φιδια απο το δημοσιευμα και ειπα να ριξω μια ματια .

Κλασικα Kodi με εγχωριο build  πανω  και .. voila  ! Δεν τρεχει καστανο , business as usual .

Ενας φιλος  με μια  συνδρομη απο τη Σαχάρα επισης με ενημερωσε οτι ουδεν νεωτερον απο το

μετωπο .

Εδω πιθανοτατα οι Καραμπινιεροι εδρασαν κατα της γνωστης Ιταλικης Μαφιας με τα παραρτηματα της

σε αλλες χωρες .

Κατα πασα πιθανοτητα οι λοποι "Operators" που δεν ειναι μαφιοζοι , δεν επηρεαστηκαν απο την επιχειρηση εκκαθαρισης .

Εκτιμω οτι για τους τηλεθεατες που δεν ηταν "συνδρομητες" σε μαφιοζικα κυκλωματα εν τη αγνοια τους φυσικα , μαλλον θα ειναι

καλυτερα τα πραματα απο πλευρας bandwidth και συμφορησης των δικτυων σε ωρες και ημερες αιχμης.

Μια παρατηρηση : Αυτη η ιστορια με την νομικη ευθυνη και των "συνδρομητων" για παρανομες θεασεις προγραμματων σε καποιες χωρες,

μοιαζει με την συν-ευθυνη των πελατων αγοραιου σεξ ,επισης  σε λιγες χωρες , ενω στις περισσοτερες την ευθυνη φερουν μονον

οι εκδιδομενοι επι χρημασι .

Στα δικα μας και κατα τα ειωθοτα , " ο πελατης εχει παντα δικιο " και ετσι θα παει  , τλχ μεχρι η οπτικη ινα να καλυψει το πλειστον της χωρας.

Μεχρι τοτε θα υπαρχει ανοχη ως κινητρο .

• Haha 2
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, vste said:

Σε πάρα πολλές χώρες ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση με το που κατεβάζεις κάτι από torrent σου έρχεται και το μπιλετάκι από τον isp. 

Κάπου έπιασε το μάτι μου σήμερα ότι έρχεται και στην Ελλάδα. Οπότε ας έχεις και ενα vpn καβάτζα γιατί δεν νομίζω να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα του έρθει.

Εγώ έχω μία wireless ISP που συνδέεται με Βουλγαρία και χρησιμοποιώ και vpn.

• Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vste είπε

Σε πάρα πολλές χώρες ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση με το που κατεβάζεις κάτι από torrent σου έρχεται και το μπιλετάκι από τον isp. 

Κάπου έπιασε το μάτι μου σήμερα ότι έρχεται και στην Ελλάδα. Οπότε ας έχεις και ενα vpn καβάτζα γιατί δεν νομίζω να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα του έρθει.

Ισως Ελλαδα οταν μπει οπτικη παντου με μεγαλες ταχυτητες και παγια καθε μηνα αλλιως δεν προκειται. Δεν προκειται αλλιως να πουλησουν τοσο μεγαλες ταχυτητες. Σε τι site επεσε το ματι σου καποιο link? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι torrent, kodi, online movies κτλ λέτε βρε; Το άρθρο αναφέρεται στην παράνομη iptv με σπασμένα συνδρομητικά Live και on-demand και αθλητικά κανάλια.

Επίσης τα vpn δεν σώζουν την κατάσταση καθώς η Mac address από το Mag ή την τηλεόραση είναι καταχωρημένη στις λίστες των σερβεράδων καθώς έτσι κλειδώνουν τους πελάτες τους.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 14
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Arkin said:

Σε τι site επεσε το ματι σου καποιο link? 

Ίσως κάποιον με Starlink...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Ίσως κάποιον με Starlink...

Ναι σε αυτο ξερω οτι τουλαχιστον απο public tracker στελνουν ειδοποιηση στην τριτη κοβουν την προσβαση δεν μπαινει προστιμο η κατι αλλο. Απλα ενημερωση οτι μην ξανα κατεβασεις. Για public tracker τωρα για private δεν εχω ακουσει κατι. 

Γενικα το αρθρο αναφερετε σε IPTV προσωπικα εχω δει να γινεται χαμος με iptv streaming κυνηγανε πολυ ειδικα οσοι πειρατες δινουν αθλητικα και ειδικα ποδοσφαιρο δωρεαν και ζητανε χρηματα. Γινεται χαμος με αυτο το κουτακι δεν εχω δει απο κοντα αλλα οι 7/10 που ξερω εχουν και οι αλλοι παλευουν με android box και free προγραμματα streaming ταινιων/αθλητικων. 

Δημοσ.

Διάβασα μέχρι το "πειρατεία" πάει λέω...πάει ο dodi .τον ήπιαμε..αλλά μετά βλέπω ταινίες ...Κλάιν Μάιν :)

27 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Εγώ έχω μία wireless ISP που συνδέεται με Βουλγαρία και χρησιμοποιώ και vpn.

Λεβέντη μουυυυυυυ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Arkin said:

Ναι σε αυτο ξερω οτι τουλαχιστον απο public tracker στελνουν ειδοποιηση στην τριτη κοβουν την προσβαση δεν μπαινει προστιμο η κατι αλλο. Απλα ενημερωση οτι μην ξανα κατεβασεις

Αν είχαν στείλει πρόστιμο θα είχε βουήξει ο τόπος...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ποια λογική όλα αυτά τα άρθρα περί τηλεοπτικής πειρατείας είναι σαν ανακοίνωση δελτίου τύπου των εκάστοτε διωκτικών αρχών; Να το κάνουν παραδοσιακά ή έστω αθλητικά ΜΜΕ που τρώνε από τους Έλληνες παρόχους, το καταλαβαίνω. Αλλά ένα τεχνολογικό φόρουμ;

Το μόνο που λείπει είναι το κλασικό νούμερο της υποτιθέμενης ζημιάς, το οποίο φαντάζομαι όταν ανακοινωθεί θα κυμαίνεται σε άφθονα δις (όταν διαβάζουμε ότι τα διαφυγόντα κέρδη των ελληνικών παρόχων είναι στα... 120+ εκατομμύρια ετησίως, καταλαβαίνετε τι γίνεται στα πανευρωπαϊκά δίκτυα).

ps: Κάθε 2-3 μήνες τους πιάνουν και τους κλείνουν, αλλά απ' ότι φαίνεται έχουν μείνει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ακόμα.

pps: α να, κατά φωνή:

Authorities estimate the operation generated revenues of roughly $264.3 million a month [non-paywalled link], or $3.2 billion a year, and caused combined damages of more than $10.6 billion to the affected broadcast companies. "The rate of profit you get from these illegal activities with lower risk is equivalent to that of cocaine trafficking," Francesco Curcio, the criminal prosecutor who led the investigation, told reporters.

Κάντε το 11 δις καλύτερα να είστε μέσα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vste είπε

Αυτο το ηξερα για vodafone & inalan οτι διναν ip απο χρηστες που κατεβαζαν τορρεντ..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panatha1369 είπε

Αυτο το ηξερα για vodafone & inalan οτι διναν ip απο χρηστες που κατεβαζαν τορρεντ..

Ραδιο αρβυλα για vodafone τουλαχιστον. Για inalan κατι ειχε ακουστει πριν πολλα χρονια αλλα δεν ξερω αν ηταν 100% legit και κατι ειχε αναφερθει για κατι 500TB το μηνα τρελα νουμερα που δεν ξερω ποσο ισχυουν. 

Δημοσ.

η χρήση παράνομων συνδρομητικών υπηρεσιών αποτελεί πύλη εισόδου για κυβερνοεγκληματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την έλλειψη ασφαλείας των πειρατικών συστημάτων για την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

έτσι πείτε μωρέ και πήγε αλλού το μυαλό μου, για το καλό μας πάντα τους πιάσατε σε μια τόσο μεγάλη επιχείρηση , δεν είναι σαν τους άλλους που απλά κάνουν εμπόρια σαρκός παιδεραστία κλπ, οι οποίοι δεν πειράζουν κανέναν. Ουφ νιώθω πιο ασφαλής πλέον, λόγω αυτής της σοβαρής της παγκόσμιας δικαιοσύνης που υπερασπίζεται εμάς τους πτωχούς εν τω πνεύματι  .

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...