JohnnyB Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, stud1118 είπε Κάτι δεν πήγαινε καλά με το real debrid τις τελευταίες μέρες και αναρωτιόμουν τι. Όλες οι premium πηγές στο kodi εμφανιζόντουσαν uncached , λες και δεν είχα πληρώσει τη συνδρομή μου. Ελπίζω να βγει μια ανακοίνωση για να ξέρουμε Μπες reddit r/addons4kodi να ενημερωθείς. 1
soconium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, JohnnyB είπε Μπες reddit r/addons4kodi να ενημερωθείς. Αν κλείσει το real debrid καλύτερα να πουλήσω την tv. Δεν θα έχει λόγω ύπαρξης. Οι θεατές δεν έχουν θέμα να πληρώνουν συνδρομή. Το αποδεικνύει το debrid και κάποτε το Netflix όταν είχε τα παντα σε καλή τιμή. Όμως ήθελαν όλοι κομμάτι απτην πίτα και τώρα θέλουμε 10 συνδρομές για να δούμε 5 καλές ταινίες και άλλες τόσες σειρές. Οταν κάτι αξίζει κανένα θέμα να πληρώνω. Ήδη το κάνω με εφαρμογές και άλλες χρήσιμες συνδρομές (vpn,mail,password manager etc)
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 25 minutes ago, soconium said: Αν κλείσει το real debrid καλύτερα να πουλήσω την tv. Δεν θα έχει λόγω ύπαρξης. Υπάρχουν λύσεις. 26 minutes ago, soconium said: Οταν κάτι αξίζει κανένα θέμα να πληρώνω. Ήδη το κάνω με εφαρμογές και άλλες χρήσιμες συνδρομές (vpn,mail,password manager etc) Self hosted Vaultwarden (Bitwarden δηλαδή). 0 ευρώ. Μάζευε κι ας ειν' και ρόγες.
nepomuk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε E, ρε μηνύσεις που θα πέσουν. (22 εκατομμυρια!). Όλοι μέσα, βλέπατε περισσότερα από τις δυνατότητες σας, μαζί τα βλέπατε. Καμμια μηνυση , απευθειας προστιμο τλχ 600 ευρω και περασμενο ντιρεκτ στην "μεριδα" σου στην ΑΑΔΕ (εφορια). Κατι τετοιο πηρε το ματι μου , ετοιμαζεται ο νομος για ψηφιση στη Βουλη , το περιμενουν πως και πως οι παροχοι.
soconium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kirileman είπε Υπάρχουν λύσεις. Self hosted Vaultwarden (Bitwarden δηλαδή). 0 ευρώ. Μάζευε κι ας ειν' και ρόγες. pm για λύσεις. Μην τις μάθουν όλοι και μας μυριστούν ξανά τα λαγωνικά της e-police 😁 Bitwarden χρησιμοποιώ και πληρώνω. Θα μπορούσα να το βάλω στον server ως self hosted αλλά είναι εξίσου βολικό; 2
aypnia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, stud1118 είπε Κάτι δεν πήγαινε καλά με το real debrid τις τελευταίες μέρες και αναρωτιόμουν τι. Όλες οι premium πηγές στο kodi εμφανιζόντουσαν uncached , λες και δεν είχα πληρώσει τη συνδρομή μου. Ελπίζω να βγει μια ανακοίνωση για να ξέρουμε https://x.com/RealDebrid/status/1859673163681960169 Δεν θα μπορείς να κατεβάσεις πια από filehosters γιατί οι περισσότεροι, mega, rapidgator κλπ είναι στη λίστα USTR, δεν θα κάνουν caching των torrent και θα πέφτει DCMA στα hashes τους. Έβγαλαν ανακοίνωση στο Χ, πιο αναλυτικά. audiovisual files available on a number of cyberlockers listed on the USTR blacklist or listed in the European "CCounterfeit and Piracy Watch List" will all be blocked. a filtering by file name will also be applied, in accordance with the request of the FNEF, this may unfortunately lead to false positives that we will process manually. a blocking of all torrents hashes of private torrent trackers mentioned in cases at the Paris judicial court a complete purge of files potentially cached on the previously mentioned criteria the deactivation of the API endpoint /instantAvaibility a blocking of counterfeit Kodi / Stremio applications to the extent that they are identifiable 9 ώρες πριν, soconium είπε Bitwarden χρησιμοποιώ και πληρώνω. Θα μπορούσα να το βάλω στον server ως self hosted αλλά είναι εξίσου βολικό; Στο Synology μου η διαδικασία είναι εύκολη και βολική. https://www.xda-developers.com/how-to-set-up-bitwarden-on-synology-nas/ Για να το κάνεις self hosted με άλλο τρόπο δεν το έχω ψάξει και το πόσο εύκολο είναι, θα σε γελάσω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από aypnia
mariosnik_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, vste είπε Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το ξέρει αυτό. Ο κολλητός που μετακόμισε Καναδά δεν έφαγε strike από τον provider του γιατί κατέβαζε torrent αλλά γιατί μέσω torrent κατέβαζε γνωστή ταινία της εποχής. Μόλις είχε πάει από Ελλάδα εκεί και δεν ήξερε. Στον Καναδά το να φας strike μπορεί να οδηγήσει από μείωση της ταχύτητας το internet μέχρι διακοπή του συμβολαίου αν γίνει επανειλημμένα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δίνει το δικαίωμα στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του περιεχομένου που κατέβασες να σε μηνύσει ζητώντας κάποιο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση. Φυλακή δεν πας αλλά μία ταλαιπωρία μπορεί να έχεις. Κοίταξε αυτή τη στιγμή στην ελλάδα δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα όλοι το ξέρουμε αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ενήμεροι στα τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί ώστε να μην έχουμε πρόβλημα. Πως εντοπίζουν οι παροχοι τις ΙΡ άραγε; Υπάρχει κάποιο λογισμικό στον παροχο το οποίο αν ο χρήστης συνδεθεί σε torrent και κατεβάσει, χτυπάει alarm; Η μπορει να εντοπίσουν οι αρχές που βρίσκονται οι servers, να μπουκάρουν να παρουν τα log file και να δουν ποιοι συνδέθηκαν στο torrent με Καναδικό ΙΡ.
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Kανουν active φακελωμα καθε IP .... Toυς δινει παντου ο παροχος και μετα blame canada ... τι ωραια μοντερνα χωρα προτυπο ελευθεριας και δικαιωματων Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
aypnia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 8:50 ΠΜ, JohnnyB είπε Μπες reddit r/addons4kodi να ενημερωθείς. Αυτά στο addons4kodi τα έχετε δει; Το real debrid σας κατηγορεί ότι εσείς φταίτε που το χρησιμοποιούσατε για παράνομες δραστηριότητες και απειλεί να σας δώσει στις αρχές 😂
aypnia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2024 στις 10:54 ΠΜ, nepomuk είπε Καμμια μηνυση , απευθειας προστιμο τλχ 600 ευρω και περασμενο ντιρεκτ στην "μεριδα" σου στην ΑΑΔΕ (εφορια). Κατι τετοιο πηρε το ματι μου , ετοιμαζεται ο νομος για ψηφιση στη Βουλη , το περιμενουν πως και πως οι παροχοι. Κι εγώ αυτό πίστευα ότι θα έκαναν. Να μη το πήγαιναν πέρα από χρηματικό πρόστιμο. Αλλά μάλλον τα πράγματα ξεφεύγουν, ελληνικό δικαστήριο φέρεται να καταδίκασε χρήστη πειρατικών υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών. Η πρώτη δικαστική καταδίκη στην Ελλάδα για πειρατικό streaming https://www.kathimerini.gr/society/563355607/i-proti-dikastiki-katadiki-stin-ellada-gia-peiratiko-streaming/ Ξεκίνησαν οι διώξεις των χρηστών πειρατικής τηλεόρασης! Πέντε μήνες φυλάκιση για χρήστη πειρατικής συνδρομητικής τηλεόρασης https://typologies.gr/xekinisan-oi-dioxeis-ton-christon-peiratikis-tileorasis-pente-mines-fylakisi-gia-christi-peiratikis-syndromitikis-tileorasis/ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Το RD απλά έκλεισε το endpoint του. Πίκρα για όσους θέλανε τα hoster services αλλά τα torrent μια χαρά cachάρουν και δεν προβλέπεται να σταματάει αυτό. Μόνο κάποιοι private trackers θα φάνε (ή έχουν ήδη φάει) μπλοκ. 2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μου είχαν κάνει refund μόλις άρχισε να γίνεται όλος ο ντόρος.. και τώρα που πάω να ξανα κάνω συνδρομη μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: "You already have enough days, you are not allowed to buy more".
spiros219 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Indiko_Xoiridio είπε Μου είχαν κάνει refund μόλις άρχισε να γίνεται όλος ο ντόρος.. και τώρα που πάω να ξανα κάνω συνδρομη μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: "You already have enough days, you are not allowed to buy more". Μπλοκάραν όσους καναν refund, αμα ψαξεις στο ρεντιτ θα δείς πολλούς που το έπαθαν. Απλά κάνε νεο ακκ
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Kαλα δεν ειναι επικινδυνο τωρα να χρησιμοποιεις αυτα ακριβως που κυνηγανε τα λομπι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα