efib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Ζουμε σε μια χώρα της ευρωπαϊκής Ένωσης που κάποιοι νομίζουν ότι είναι μπανανία. Όταν ξέρεις τα δικαιώματα σου μόνο κέρδος έχεις. Δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν αυτά σου φαίνονται επιστημονικά φαντασία και αρχίζεις τα "που ζεις;" 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 51 minutes ago, efib said: Ζουμε σε μια χώρα της ευρωπαϊκής Ένωσης που κάποιοι νομίζουν ότι είναι μπανανία. Όταν ξέρεις τα δικαιώματα σου μόνο κέρδος έχεις. Δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν αυτά σου φαίνονται επιστημονικά φαντασία και αρχίζεις τα "που ζεις;" Ζω στην ίδια μπανανία που ζεις κι εσύ, στην οποία αγοράζεις προϊόντα με τιμολόγιο δηλώνοντας πως είναι για προσωπική χρήση… 😛 1 1
efib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι παράνομο να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή και για προσωπική χρήση; Ο νόμος λέει ότι εάν αγοράστει με τιμολόγιο και χρησιμοποιηθεί για προσωπική χρήση, τότε θεωρείσαι καταναλωτής, ΑΛΛΑ Ο BILLDANOS ξέρει καλύτερα 😂 θα κάνει αναθεώρηση του νόμου !!!!! Άνοιξε μας τα μάτια, βρε billdane μου. Εσύ τα ξέρεις όλα 🤣 Εσείς ιδέα τι είναι το άρθρο 39α ή νομίζεις ότι απλά σου κάνουν έκπτωση τον ΦΠΑ; Όσο περισσότερο μιλάς, τόσο φαίνεται ότι δεν έχεις ιδεα. Συνέχισε! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από efib
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 24 minutes ago, efib said: Είναι παράνομο να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή και για προσωπική χρήση; Ο νόμος λέει ότι εάν αγοράστει με τιμολόγιο και χρησιμοποιηθεί για προσωπική χρήση, τότε θεωρείσαι καταναλωτής, ΑΛΛΑ Ο BILLDANOS ξέρει καλύτερα 😂 θα κάνει αναθεώρηση του νόμου !!!!! Άνοιξε μας τα μάτια, βρε billdane μου. Εσύ τα ξέρεις όλα 🤣 Εσείς ιδέα τι είναι το άρθρο 39α ή νομίζεις ότι απλά σου κάνουν έκπτωση τον ΦΠΑ; Όσο περισσότερο μιλάς, τόσο φαίνεται ότι δεν έχεις ιδεα. Συνέχισε! Μπορώ πανεύκολα να σε χαρακτηρίσω κι εγώ αλλά μετά θα γινόμασταν ίδιοι και δεν θα το ήθελα! Ελπίζω να πληρώνεις καλά το λογιστή σου! 1
TheProgressive Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν θα σου στείλει τίποτα. Ο διαχωρισμός σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης ανάλογα με το αν αγοράστηκε με τιμολόγιο ή όχι, αναγράφεται σχεδόν σε όλες τις σελίδες των καταστημάτων. Σχεδόν πάντα όμως «άτυπα» καλύπτεσαι στις περισσότερες περιπτώσεις μιας και «πατάμε» και πάνω σε κανόνες της ΕΕ και επειδή κανείς δεν θέλει να ψάχνει με τις ώρες και να μπαίνει σε διαδικασίες που μπορεί να έχουν κόστος, στο τέλος σε καλύπτουν όλοι για 2 χρόνια. Αν δεις σε επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Apple στην Ελλάδα, όταν στέλνουν το παραστατικό αγοράς στην Apple για να δικαιολογηθεί η κάλυψη της επισκευής, δεν αναφέρουν πουθενά στο σύστημα πως πρόκειται για τιμολόγιο, «ποντάροντας» πως ούτε και η apple δεν θα ασχοληθεί με το να το ψάξει. Άρα κρατάς το βασικό: θα έχεις 2 χρόνια κάλυψης ακόμη κι αν αγοράσεις με τιμολόγιο. Δεν αγορασα ομως απο την apple αλλα απο public! Και το θεμα μου δεν ειναι τοσο αν εχει 2 χρονια εγγυηση αλλα οτι το ρολοι δεν λαμβανει μια εντολη αλλα περα απο αυτο εχει η apple dot που καλυπτει το καταστημα για 7 ημερες??. Ξαναλεω αγοραστηκε 15 του μηνα αλλα ενεργοποιηθηκε 23. Θεωρητικα ο πρωτος χρονος καλυψης ανηκει στην apple και ο δευτερος στο καταστημα αρα θα πρεπε να γινει αντικατασταση αμεσα και παρολα αυτα εχει ανοιξει case στην apple και μου λενε οτι το ψαχνουν και θα μου πουν διοτι και σε αλλα σαητ εξωτερικου εχει αναφερθει το ιδιο προβλημα μια 8ετια τωρα. 3 ώρες πριν, efib είπε Είναι παράνομο να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή και για προσωπική χρήση; Ο νόμος λέει ότι εάν αγοράστει με τιμολόγιο και χρησιμοποιηθεί για προσωπική χρήση, τότε θεωρείσαι καταναλωτής, ΑΛΛΑ Ο BILLDANOS ξέρει καλύτερα 😂 θα κάνει αναθεώρηση του νόμου !!!!! Άνοιξε μας τα μάτια, βρε billdane μου. Εσύ τα ξέρεις όλα 🤣 Εσείς ιδέα τι είναι το άρθρο 39α ή νομίζεις ότι απλά σου κάνουν έκπτωση τον ΦΠΑ; Όσο περισσότερο μιλάς, τόσο φαίνεται ότι δεν έχεις ιδεα. Συνέχισε! Κυρια Εφη σημασια εχει οτι ατυπα μας καλυπτουν 2 ετη εγγυησης τωρα με επικληση σε ευρωπαικους κανονες η συνηγορο καταναλωτη η επικαλουμενος μυνηση σε καλυπτει, αν καταλαβα καλα απο τα συμφραζομενα. Οποτε ολα καλα σχετικα με αυτο.
nikopoup Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Θα μπορούσες να τονίσεις στην istorm ότι ενώ αγοράστηκε στις 15 ενεργοποιηθηκε στις 23 και ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DOA. Αν το αγόρασες ηλεκτρονικα ίσως μπορείς να το επιστρέψεις στο πλαίσιο της υπαναχωρησης σύμβασης. Μπορείς να πετάξεις και ένα περιμένω και την απάντηση του συνήγορου του καταναλωτή και βλέπεις πως θα πάει
TheProgressive Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, nikopoup είπε Θα μπορούσες να τονίσεις στην istorm ότι ενώ αγοράστηκε στις 15 ενεργοποιηθηκε στις 23 και ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DOA. Αν το αγόρασες ηλεκτρονικα ίσως μπορείς να το επιστρέψεις στο πλαίσιο της υπαναχωρησης σύμβασης. Μπορείς να πετάξεις και ένα περιμένω και την απάντηση του συνήγορου του καταναλωτή και βλέπεις πως θα πάει Μα το τονισα (εκει πηγα για σερβις, αγοραστηκε απο public) και μου ειπαν οτι η public πρεπει να σε καλυψει κανονικα ειδικα ως μια σοβαρη εταιρεια που θελει να κρατησει ψηλα το ονομα της. Αλλα στην public ειπαν οτι μετραει η μερα αγορας και οχι ποτε ενεργοποιηθηκε. Το αγορασα ηλεκτρονικα με παραλαβη απο καταστημα. Το πλαισιο υπαναχωρησης νομιζω πρεπει να επιστραφει χωρις να εχει ανοιχτει το προιον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 51 minutes ago, TheProgressive said: Μα το τονισα (εκει πηγα για σερβις, αγοραστηκε απο public) και μου ειπαν οτι η public πρεπει να σε καλυψει κανονικα ειδικα ως μια σοβαρη εταιρεια που θελει να κρατησει ψηλα το ονομα της. Αλλα στην public ειπαν οτι μετραει η μερα αγορας και οχι ποτε ενεργοποιηθηκε. Το αγορασα ηλεκτρονικα με παραλαβη απο καταστημα. Το πλαισιο υπαναχωρησης νομιζω πρεπει να επιστραφει χωρις να εχει ανοιχτει το προιον. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που μιλάμε για Apple Watch και διαπιστωθεί πρόβλημα όσο είναι στην εγγύηση, συνήθως γίνεται αντικατάσταση της συσκευής μιας και στα επισκευαστικά μας κέντρα εδώ δεν βάζουν χέρι στα ρολόγια.
TheProgressive Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε Από πότε έχει η apple doa? Στο i storm ειπαν οτι εχει doa ενω η public ειπε οτι δεν εχει η apple doa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα