Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια σκουριά του περασμένου αιώνα, που έχει κάνει 2 φορές την απόσταση Γη-Ήλιος και θα σου φάει τα τριπλά σε βλάβες, υπάρχει εκεί έξω για εσένα :P

Δημοσ.

Ψάξε αυτοκίνητα στην περιοχή σου μέχρι ας πούμε 1300€ και δες τι βγάζει. Όποια από αυτά σου φαίνονται πιο αξιόλογα βάλτα εδώ ή μίλα απευθείας με τους ιδιοκτήτες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε ibiza τότε. Βγαίνουν μάλιστα 2 αμάξια στα 1000€. Και με το ένα να δίνει ανταλλακτικά στο άλλο, μια χαρά και από ζημιές.

59 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε

Το κακο είναι ότι υπάρχει auto moto section και όλο μ@λακιες απαντάνε

Ναι αλλά εσύ το ξεκίνησες 😀

Spoiler

Μου θύμισες το ανέκδοτο:

Ένας νέος μόλις αποφοίτησε, πάει για συνέντευξη σε μια τράπεζα προκειμένου να τον προσλάβουν. Εκεί που τελείωνε η συνέντευξη, τον ρωτάει ο διευθυντής: «Και για να κλείσουμε, σε τι επίπεδο θα ήθελες να κυμαίνεται ο μισθός σου;

-Κοιτάξτε», του λέει ο απόφοιτος, γύρω στα 2000 ευρώ το μήνα, καθαρά, λαμβάνοντας υπ’ όψη και τα διάφορα προνόμια που θα μου παρέχετε.

Και τότε ο διευθυντής του απαντάει…

-Πολύ καλά, τι θα έλεγες για 6 εβδομάδες το χρόνο άδεια, 14 μισθούς το χρόνο, πλήρη  ασφαλιστική κάλυψη και αυτοκίνητο της εταιρείας, μια Μερσεντές 500ρα;

-Ουάου, θα αστειεύεστε; λέει ο απόφοιτος…

-Ναι, αλλά εσύ άρχισες πρώτος.

Επεξ/σία από iml
  • Haha 4
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε

Εδώ γελάνε μόνο. Ο πατέρας μου είχε πάρει ένα ibiza 500€ και μια χαρά πήγαινε απλά εξωτερικά ήθελε βαψιματα και μετά το πούλησε. Δεν έχω θέμα να μην γυαλίζει από έξω απλά να είναι οικονομικό και να μην βγάζει κάθε τόσο ζημιές.

Σίγουρα υπάρχουνε αυτοκίνητα που κάνουν για τη δουλειά που θέλεις με τα λεφτά που θέλεις. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και λίγη τύχη να βρεις ένα που θα το είχε σε μια σχετική σειρά ο προηγούμενος οπότε με ένα σέρβις και μια 4αδα λάστιχα να είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...