Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm Titanium Μαύρο Smartwatch 149€ @ Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το απλο 5. Με την 1η αναβαθμιση λογισμικου, που κανει παγαποντιες για να την περασει με το ετσι θελω γτ δεν γινεται να το απενεργοποιησεις εντελως τις αναβαθμισεις, κολλαει, σερνεται και σε οτι κ αν κανεις υπαρχει καθυστερηση στην αποκριση. Λογικα κ το pro μια απο τα ιδια θα ειναι. Μακρια για εμενα, ειχα κ το 4 και τα ιδια κ εκει. Εννοειται καθε 2 μερες το πολυ φορτιση!

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία τα smartwatch της samsung, ειδικά με αντιστοιχο κινητο είναι φοβερά.

Ομως το μεγάλο αγκάθι είναι η αυτονομία.

Το πάλεψα και εγω αρκετό καιρό, αλλα πρόσφατα άλλαξα σε Garmin και είδα το φως μου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα όποιος εχει παραλάβει μπορεί να δει η κάτω ταινία ασφαλείας αν είναι παραβιασμενη και απο πανω υπάρχει καινούρια ταινία. Παρέλαβα σήμερα και ήταν έτσι το κουτί.

Βέβαια μέσα το ρολόι ήταν καινούριο δνε είχε ουτε δαχτυλιές ουτε τα παρελκόμενα φαινόταν να έχουν ανοιχτεί. 

20241129_094658.jpg

Δημοσ.
On 28/11/2024 at 18:54, panoskeras said:

Το είχα πρίν 2 χρόνια , το ειχα πάρει για αναβάθμιση απο το 4 λογω καλυτερης μπαταρίας αλλα αμ δε... Ειχα το esim αλλα δεν το χρησιμοποιούσα.

Εμένα μου άρεσε εμφανισιακά.

, Αν δε σε πειράζει να φορτίζεις καθε 2 μέρες πάρτο, διότι στο τελος της 2ης μέρας και 30% να έχεις θα το φορτίσεις.

ημουν ετοιμος να το παραγγειλω (το 5 Pro) αλλα ειδα το ποστ σου και αλλαξα γνωμη. Εχω το Galaxy Classic 4 και οσο κι αν μου αρεσει (και ειδικα η ροδελα), κι εμενα μου την σπαει πλεον που θελει καθε βραδυ φορτιση. Επισης ενω το πηρα στην αρχη για πληρωμες απο το ρολοι και το χρησιμοποιουσα, πλεον κανω τις περισσοτερες με το κινητο, αφου σχεδον ειναι παντα στο χερι μου

Σκεφτομαι πλεον σοβαρα να παω στο 

On 29/11/2024 at 08:48, moysatos79 said:

Ωραία τα smartwatch της samsung, ειδικά με αντιστοιχο κινητο είναι φοβερά.

Ομως το μεγάλο αγκάθι είναι η αυτονομία.

Το πάλεψα και εγω αρκετό καιρό, αλλα πρόσφατα άλλαξα σε Garmin και είδα το φως μου.

Σε ποιο Garmin πηγες φιλε μου?

Κοιτουσα για Huawei Watch GT 5 αλλα θα ηθελα να δω και τι αλλο εχει ο ανταγωνισμος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tutuyo είπε

ημουν ετοιμος να το παραγγειλω (το 5 Pro) αλλα ειδα το ποστ σου και αλλαξα γνωμη. Εχω το Galaxy Classic 4 και οσο κι αν μου αρεσει (και ειδικα η ροδελα), κι εμενα μου την σπαει πλεον που θελει καθε βραδυ φορτιση. Επισης ενω το πηρα στην αρχη για πληρωμες απο το ρολοι και το χρησιμοποιουσα, πλεον κανω τις περισσοτερες με το κινητο, αφου σχεδον ειναι παντα στο χερι μου

Σκεφτομαι πλεον σοβαρα να παω στο 

Σε ποιο Garmin πηγες φιλε μου?

Κοιτουσα για Huawei Watch GT 5 αλλα θα ηθελα να δω και τι αλλο εχει ο ανταγωνισμος 

εχω περάσει απο samsung galaxy watch (λειτουργει ακόμα,αλλα η μπαταρια τα εχει κλασει),huawei, apple watch 8 και τωρα φοραω garmin instict 2x.

Mε ενοχλουσε που ηθελαν φορτιση (πλην του huawei & garmin) καθε δευτερη μερα.Με το garmin εχω βρει την υγεια μου,φορτιση καθε 15-20 μερες,με αξιοπιστες μετρησεις και πληθος αισθητηρων ,και δεν μασαει μια σε νερα και σκονες.Εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος (ακριβου) smartwatch αλλα σε σχεδιασμο κανονικού ρολογιου και οχι υπολογιστη χειρος.Κανεις βεβαια παραχωρηση σε οθονη γιατι δεν εχει oled αλλα μια τιμια MIP οθονη.Σε κανενα ρολοι δεν θα βρεις τα παντα τελεια,το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα αξιολογεις εσυ ως σημαντικα για σενα.

• Like 3
Δημοσ.
42 minutes ago, HatTrick said:

Εχει ολα τα χαρακτηριστικα ενος (ακριβου) smartwatch αλλα σε σχεδιασμο κανονικού ρολογιου και οχι υπολογιστη χειρος.Κανεις βεβαια παραχωρηση σε οθονη γιατι δεν εχει oled αλλα μια τιμια MIP οθονη.Σε κανενα ρολοι δεν θα βρεις τα παντα τελεια,το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα αξιολογεις εσυ ως σημαντικα για σενα.

Συμφωνουμε. Καλα τα Samsung δεν λεω, αλλα ειναι (επι της ουσιας) ακομη ενα κινητο δεμενο στο χερι σου και πρεπει συνεχως να εχεις την εγνοια της μπαταριας.

Θες να φυγεις 2-3 μερες και εχεις ακομη μια φορτιση στο μυαλο σου. Ασε που αν θελεις να χρησιμοποιησεις ολες τις δυνατητοτες τους αναγκαστηκα σε περιοριζουν σε Samsung συσκευες, κατι που με ξενιζει αρκετα.

Δημοσ.

αν το budget σου ειναι κοντα στα 300-400 αγορασε garmin ή δες καποιο οικονομικότερο μοντελο τοςυ αν σε ενδιαφερουν τα sports

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή την περί Smartwatch κουβέντα που έχει ξεκινήσει 

... Και σχετικά με το Amazfit Balance, έχει κάνει άποψη ή γνώση?

Διαβάζω ότι υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές στην Ελλάδα (σίγουρα όχι μέσω Google wallet γιατι δεν είναι wear OS συσκευή)... μάλλον μέσω Zepp Pay ή κάτι άλλο/Curve (γνωρίζει κάποιος τι ισχύει κ τι όχι???)

Σημαντικά ισχυρότερη αυτονομία (14 ημέρες αναφέρεται....απο προσωπική εμπειρία με συσκευές Amazfit, αν όχι ρεαλιστικό, το νούμερο είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Αρκετά καλή ακρίβεια στις ποικίλες μετρήσεις, αξιόπιστο κ γρήγορο κλείδωμα του gps του.

Ναι,  έχει ελλείψεις (περιορισμός στις φερόμενες εφαρμογές που υποστηρίζει, χωρίς δυνατότητα απάντησης/πληκτρολόγησης σε μηνύματα, mail κλπ). 

Παρόλα αυτά, υπάρχει σε μία πολύ ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την λιανική τιμή του (τιμές Skroutz) απο Amazon.de (αλλά κ απο την τιμή του Samsung της παρούσας προσφοράς).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
19 ώρες πριν, POUARO είπε

Λεμε για αυτο που εχει 199 τωρα.? Αξιζει τα χρηματα αυτα??

Αν θέλεις να μπεις στο οικοσύστημα της samsung και διαθέτεις κινητο samsung  για να μπορείς να εκμεταλλευτείς ολες τις δυνατότητες αξίζει από την άποψη ότι δεν θα βρεις κατι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα και με αυτές τις  δυνατότητες,αν δεν έχεις κινητο samsung δες κατι άλλο 

Το εχω δυο εβδομάδες και δεν εχω κανενα θέμα μέχρι στιγμής  αψογο σε ολα του,πηρέ ένα ακόμη μεγάλο update και εχει υποστήριξη μέχρι και το 2026

Η μπαταριά κραταει ανετά δυο ημέρες εως και τρεις ανάλογα την χρήση 

Πολυ καλή ποιότητά κατασκευής  

Έστω και στα 199 παραμένει vfm και συνεχίζει να είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, tapouts said:

Τελικα ( ποσο ) αδιαβροχο ειναι ρε παιδια ;

Δεν εχω καταλαβει...

Ας πουμε θαλασσα μπαινεις ;

Το είχα ψάξει και εγώ , νομίζω δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Με το ip rating του μπαίνεις, για βάθος δεν είναι. Δε ξέρω τι γίνεται με τα Samsung, κάποιοι κάνουν μπάνιο αβερτα , άλλοι το έβαλαν μια φορά στη θάλασσα και πήρε νερο.

Νομίζω το Huawei pro που είχε μπει επίσης σε προσφορά στον Γερμανό αναφέρει για diving ξεκάθαρα και έχει και πρόγραμμα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tapouts είπε

Τελικα ( ποσο ) αδιαβροχο ειναι ρε παιδια ;

Δεν εχω καταλαβει...

Ας πουμε θαλασσα μπαινεις ;

Απο το manual:

This device is water and dust resistant, and meets the following international standards:
– 5ATM water resistance classification certification: Was tested by submerging the
device in 50 m of fresh water for 10 minutes, leaving it still, without any movement, to
meet the requirements of ISO 22810:2010.
– IPX8 water resistance classification certification: Was tested by submerging the device
in 1.5 m of fresh water for 30 minutes, leaving it still, without any movement, to meet
the requirements of IEC 60529.
– IP6X dust resistance classification certification: Was tested to meet the requirements of
IEC 60529.
• You can use this device when you are exercising, washing your hands or on a rainy day.
• You can use this device when you are swimming in a pool or the sea where the water
level is not deep.

• The water resistance of your Galaxy device is not permanent and may diminish over time.
We recommend that you have your Galaxy device’s water resistance tested once a year at
a Samsung Service Centre or an authorised service centre.
• You must follow the guidelines below to maintain the water and dust resistance of your
device.
– After swimming, and before the pool water or seawater has dried, rinse the device
with fresh water and dry it thoroughly with a soft, clean cloth to maintain its water
resistance. The water resistance may be affected by the disinfectants in swimming
pool water or the salt in seawater.

– If the device gets wet with liquid other than fresh water, such as coffee, drinks, soapy
water, oil, perfume, sunscreen, hand sanitiser, or chemical products like cosmetics,
rinse the device with fresh water and dry it thoroughly with a soft, clean cloth to
maintain its water resistance.

• Like 1
Δημοσ.

πολλοί αστερισκοι και προυποθεσεις που πολλοί θα διαβασουν αλλα λίγοι θα καταλάβουν.

Επίσης τα οσα αναφερει το manual δεν εχουν πραγματική εφαρμογη μια και το κολύπι σε sea water ειναι πιο περίπλοκο απο απλη βυθιση του ρολογιου σε νερο.Αγοράστε ρολογια με MIL STD για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...