tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το ρολόι του τίτλου https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/smartwatches/samsung-galaxy-watch5-pro-45mm-titanium-mauro-smartwatch/?productId=20417233&srsltid=AfmBOoqs983KCAxBbLPA3vmfWgCX4Olyk3YvccR1KUWrna2eG3P6qfn6 Σε Σκρουτζ από 249 (232 το γκρι) https://www.skroutz.gr/s/37557786/Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-Titanium-45mm-Adiavrocho-me-Palmografo-Black.html Σε best price απο 219 https://www.bestprice.gr/item/2157831547/samsung-galaxy-watch-5-pro-45mm-black-titanium.html Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από tollisth
filip123go Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Έχω το 4 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Λέτε αξίζει η αναβάθμιση;
WaxOnWaxOff Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Εχω παρει το huawei watch gt 3 se πριν καποιους μηνες και με εχει βολεψει παρα πολυ , Απο λειτουργιες δεν μου λειπει κατι , ομως θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω να "πεταξω" το κινητο απο την τσεπη Ετουτο το samsung μπορει να χρησιμοποιηθει stand alone ως κινητο ? δηλαδη περνει καρτα esim ?
UncleKim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Εχω παρει το huawei watch gt 3 se πριν καποιους μηνες και με εχει βολεψει παρα πολυ , Απο λειτουργιες δεν μου λειπει κατι , ομως θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω να "πεταξω" το κινητο απο την τσεπη Ετουτο το samsung μπορει να χρησιμοποιηθει stand alone ως κινητο ? δηλαδη περνει καρτα esim ? Οχι δεν παίρνει e-sim, αλλά για 149 ευρώ είναι ένα πολύ καλό smartwatch, με Wear OS και πολύ καλή αυτονομία (έχω το απλό Watch5 και όχι το Pro)
WaxOnWaxOff Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 21 minutes ago, UncleKim said: Οχι δεν παίρνει e-sim, αλλά για 149 ευρώ είναι ένα πολύ καλό smartwatch, με Wear OS και πολύ καλή αυτονομία (έχω το απλό Watch5 και όχι το Pro) Αυτό που έχω τώρα, βγάζει 10ημερο( αν δεν του βάζω να γράφει ασκησεις) και του έχει περισσέψει ένα 25% πριν το φορτίσω, οπότε από άποψη διάρκειας και λειτουργιών δεν έχει νόημα να αλλάξω. Απλα ήθελα να δω άμα θα μπορούσα να ζήσω χωρίς κινητό στην τσέπη αλλά να μπορώ να πάρω ενα τηλέφωνο ή μήνυμα
lalanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 To έχω από αρχές 2023, πολύ καλή αυτονομία (για wear OS), περίπου 3 ημέρες με μέτρια χρήση. Αρκετά όμορφη οθόνη και γενικά χωρίς bugs. Αν σας αρέσει το σχέδιο (είναι πιο πολύ sport) είναι εξαιρετική επιλογή. Είναι καλύτερο από τα huawei; Καλή ερώτηση.... Για android wear με τίμια μπαταρία και καλή οθόνη, αν σας αρέσει το σχέδιο (προτιμώ το γκρι), χτυπάτε άφοβα σε αυτή την τιμή
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Sε αυτή την τιμή είναι είναι πολύ καλή επιλογή δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα απλα για να εκμεταλλευτείς τα μέγιστα πρέπει να έχεις και samsung κινητό Οσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του γερμανου και έχετε αρκετούς πόντους μπορείτε να κάνετε ένα κουπουνι για να σας βγει ποιο φθηνά εαν δεν εχετε σκοπο να τους χρησιμοποιήσετε αλλού Εκανα ένα με 20 ευρώ και μου βγήκε στα 129 το ρολόι
panoskeras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Το είχα πρίν 2 χρόνια , το ειχα πάρει για αναβάθμιση απο το 4 λογω καλυτερης μπαταρίας αλλα αμ δε... Ειχα το esim αλλα δεν το χρησιμοποιούσα. Εμένα μου άρεσε εμφανισιακά. , Αν δε σε πειράζει να φορτίζεις καθε 2 μέρες πάρτο, διότι στο τελος της 2ης μέρας και 30% να έχεις θα το φορτίσεις.
tollisth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Πριν λίγο παρέλαβα όλα καλά Όμορφο και δείχνει πολύ ποιοτικό Αλλά ήθελε φόρτιση μπαταρία δεν είχε καθόλου Επίσης το καλό είναι ότι έχει άλλα δύο χρόνια υποστήριξη από την samsung οπότε και δεδομένο της τιμής μια χαρά 1
alan boy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Ρε παιδια μου τη δίνει να πληρώσω 150 ευρώ και να φορτίζω καθε 2 μέρες... Τώρα έχω xiaomi band 7 που κάνει και πληρωμές με nfc (το πήρα 35 ευρώ) και πάει πάνω από 10 μέρες η μπαταρία. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, alan boy είπε Ρε παιδια μου τη δίνει να πληρώσω 150 ευρώ και να φορτίζω καθε 2 μέρες... Τώρα έχω xiaomi band 7 που κάνει και πληρωμές με nfc (το πήρα 35 ευρώ) και πάει πάνω από 10 μέρες η μπαταρία. Συμφωνω, ειναι τερμα σπαστικο. Ομως, δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα smartwatches με τα smartbands σε αυτονομια, ειναι τελειως διαφορετικες φιλοσοφιες και hardware, ειναι λογικο η αυτονομια να ειναι αλλου. Τhat said, το εχω εδω και εναν χρονο, σε αυτην την τιμη ειναι πολυ καλη αγορα θα ελεγα. 2
achilles_g_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, alan boy είπε Ρε παιδια μου τη δίνει να πληρώσω 150 ευρώ και να φορτίζω καθε 2 μέρες... Τώρα έχω xiaomi band 7 που κάνει και πληρωμές με nfc (το πήρα 35 ευρώ) και πάει πάνω από 10 μέρες η μπαταρία. Μονόδρομος huawei.
thouthou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος αυτό αντί του GT4 για ένα 20άρικο διαφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα