Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm Titanium Μαύρο Smartwatch 149€ @ Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει το huawei watch gt 3 se πριν καποιους μηνες και με εχει βολεψει παρα πολυ , 

Απο λειτουργιες δεν μου λειπει κατι , ομως θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω να "πεταξω" το κινητο απο την τσεπη 

Ετουτο το samsung μπορει να χρησιμοποιηθει stand alone ως κινητο ? δηλαδη περνει καρτα esim ? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Εχω παρει το huawei watch gt 3 se πριν καποιους μηνες και με εχει βολεψει παρα πολυ , 

Απο λειτουργιες δεν μου λειπει κατι , ομως θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω να "πεταξω" το κινητο απο την τσεπη 

Ετουτο το samsung μπορει να χρησιμοποιηθει stand alone ως κινητο ? δηλαδη περνει καρτα esim ? 

Οχι δεν παίρνει e-sim, αλλά για 149 ευρώ είναι ένα πολύ καλό smartwatch, με Wear OS και πολύ καλή αυτονομία (έχω το απλό Watch5 και όχι το Pro)

Δημοσ.
21 minutes ago, UncleKim said:

Οχι δεν παίρνει e-sim, αλλά για 149 ευρώ είναι ένα πολύ καλό smartwatch, με Wear OS και πολύ καλή αυτονομία (έχω το απλό Watch5 και όχι το Pro)

Αυτό που έχω τώρα,  βγάζει 10ημερο( αν δεν του βάζω να γράφει ασκησεις) και του έχει περισσέψει ένα 25% πριν το φορτίσω,  οπότε από άποψη διάρκειας και λειτουργιών δεν έχει νόημα να αλλάξω.  

Απλα ήθελα να δω άμα θα μπορούσα να ζήσω χωρίς κινητό στην τσέπη αλλά να μπορώ να πάρω ενα τηλέφωνο ή μήνυμα 

Δημοσ.

To έχω από αρχές 2023, πολύ καλή αυτονομία (για wear OS), περίπου 3 ημέρες με μέτρια χρήση.
Αρκετά όμορφη οθόνη και γενικά χωρίς bugs.
Αν σας αρέσει το σχέδιο (είναι πιο πολύ sport) είναι εξαιρετική επιλογή.

Είναι καλύτερο από τα huawei;
Καλή ερώτηση....
Για android wear με τίμια μπαταρία και καλή οθόνη, αν σας αρέσει το σχέδιο (προτιμώ το γκρι), χτυπάτε άφοβα σε αυτή την τιμή

Δημοσ.

Sε αυτή την τιμή είναι είναι πολύ καλή επιλογή δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα απλα για να εκμεταλλευτείς τα μέγιστα πρέπει να έχεις και samsung κινητό 

Οσοι  χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του γερμανου και έχετε αρκετούς πόντους μπορείτε να κάνετε ένα κουπουνι για να σας βγει ποιο φθηνά εαν δεν εχετε σκοπο να  τους χρησιμοποιήσετε αλλού 

Εκανα ένα  με 20 ευρώ και μου βγήκε στα 129 το ρολόι  

Δημοσ.

Το είχα πρίν 2 χρόνια , το ειχα πάρει για αναβάθμιση απο το 4 λογω καλυτερης μπαταρίας αλλα αμ δε... Ειχα το esim αλλα δεν το χρησιμοποιούσα.

Εμένα μου άρεσε εμφανισιακά.

, Αν δε σε πειράζει να φορτίζεις καθε 2 μέρες πάρτο, διότι στο τελος της 2ης μέρας και 30% να έχεις θα το φορτίσεις.

Δημοσ.

Πριν λίγο παρέλαβα όλα καλά 

Όμορφο και δείχνει πολύ ποιοτικό 

Αλλά ήθελε φόρτιση μπαταρία δεν είχε καθόλου

Επίσης το καλό είναι ότι έχει άλλα δύο χρόνια υποστήριξη από την samsung οπότε και δεδομένο της τιμής μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μου τη δίνει να πληρώσω 150 ευρώ και να φορτίζω καθε 2 μέρες... 

Τώρα έχω xiaomi band 7 που κάνει και πληρωμές με  nfc (το πήρα 35 ευρώ) και πάει πάνω από 10 μέρες η μπαταρία. 

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alan boy είπε

Τώρα έχω xiaomi band 7 που κάνει και πληρωμές με  nfc (το πήρα 35 ευρώ) και πάει πάνω από 10 μέρες η μπαταρία. 

Συμφωνω, ειναι τερμα σπαστικο. Ομως, δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα smartwatches με τα smartbands σε αυτονομια, ειναι τελειως διαφορετικες φιλοσοφιες και hardware, ειναι λογικο η αυτονομια να ειναι αλλου.

Τhat said, το εχω εδω και εναν χρονο, σε αυτην την τιμη ειναι πολυ καλη αγορα θα ελεγα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan boy είπε

Μονόδρομος huawei.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...