Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω την αγορά με επιστροφή μέσα από το shoop

Μόλις πατήσω το κουμπί με πάει στο site της nord vpn. Όπου εκεί αναφέρει για έκπτωση black friday 74%

Λογικά πάτωμα αυτό το κουμπί έτσι; Αν προχωρήσω από κει και επιλέξω το basic πρόγραμμα μου λέει γύρω στα 80€ και με τον φπα μου το φτάνει 100,11 

Κάνω κάτι λάθος; γιατί βλέπω αναφέρεται τιμή γύρω στα 88ε

Spoiler

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MasterX είπε

Προσπαθώ να κάνω την αγορά με επιστροφή μέσα από το shoop

Μόλις πατήσω το κουμπί με πάει στο site της nord vpn. Όπου εκεί αναφέρει για έκπτωση black friday 74%

Λογικά πάτωμα αυτό το κουμπί έτσι; Αν προχωρήσω από κει και επιλέξω το basic πρόγραμμα μου λέει γύρω στα 80€ και με τον φπα μου το φτάνει 100,11 

Κάνω κάτι λάθος; γιατί βλέπω αναφέρεται τιμή γύρω στα 88ε

Απόκρυψη περιεχομένων

Τι φαση εμενα γιατι μου το εβγαλε 96.93 ευρω? Και εβαλα Αλβανια δεν ειχε φπα μεσα δηλαδη. Βεβαια απο quidco το cashback ειναι 94 ευρω 78 pounds και κατι το θεμα ειναι οτι πριν κατι ωρες το εκανα και δεν μου εβγαλε το 80 ευρω του basic οπως μου βγαζει τωρα. 

Screenshot-3.png

Απο quidco παλι τοσο το βγαζει στο site της nord

Screenshot_4.png

Δημοσ.

Ίσως άλλαξαν την τιμή στο nord basic? Βλέπω ότι έχει 69% έκπτωση, χθες νομίζω είχε παραπάνω.

Και εμένα 96 και κάτι ψιλά βγάζει τώρα με αγορά σαν κάτοικος Αλβανίας, αλλά χθες πλήρωσα 80,73€ και θα πάρω πίσω κάπου στα 78€ από shoop

image.png.336f5b033ee6fc1c7e8512ac11d399c1.png

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Ίσως άλλαξαν την τιμή στο nord basic? Βλέπω ότι έχει 69% έκπτωση, χθες νομίζω είχε παραπάνω.

Και εμένα 96 και κάτι ψιλά βγάζει τώρα με αγορά σαν κάτοικος Αλβανίας, αλλά χθες πλήρωσα 80,73€ και θα πάρω πίσω κάπου στα 78€ από shoop

image.png.336f5b033ee6fc1c7e8512ac11d399c1.png

Οποτε σιγουρα κατι αλλαξαν. Το θεμα ειναι πριν 20 λεπτα που μπηκα ελεγε 80.73 ευρω τωρα ξανα μπαινω λεει την τιμη 97 κοντα που πληρωσα το μεσημερι. Οπως και αν εχει το cashback ειναι ιδιο και στις 2 περιπτωσεις τωρα γιατι βγαζει 2 διαφορετικες τιμες δεν εχω ιδεα. 

Δημοσ.

Το 74% cashback που αναφέρει στη σελίδα της nord, είναι λογικά για τις αγορές μας από τη σελίδα τους αλλά εγώ έχω έρθει με link από την shoop οπότε τελικά είμαι okay έτσι;

Δημοσ.
13 hours ago, Arkin said:

Οποτε σιγουρα κατι αλλαξαν. Το θεμα ειναι πριν 20 λεπτα που μπηκα ελεγε 80.73 ευρω τωρα ξανα μπαινω λεει την τιμη 97 κοντα που πληρωσα το μεσημερι. Οπως και αν εχει το cashback ειναι ιδιο και στις 2 περιπτωσεις τωρα γιατι βγαζει 2 διαφορετικες τιμες δεν εχω ιδεα. 

Κάτι παίζει με τα cookies μάλλον. Τώρα εμένα βγάζει 80€

image.png.28a6477b9868c3eef6527d6ce419350c.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει 74% έκπτωση. Όταν είχα κοιτάξει έξω χθες έλεγε 69% έκπτωση 🤷‍♂️

Όπως και να έχει, αφού ότι και να δώσει κάποιος θα τα πάρει πίσω, γιατί ασχολούμαστε; 😅

Επεξ/σία από epir21
  • Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, epir21 είπε

Λέει 74% έκπτωση. Όταν είχα κοιτάξει έξω χθες έλεγε 69% έκπτωση 🤷‍♂️

Όπως και να έχει, αφού ότι και να δώσει κάποιος θα τα πάρει πίσω, γιατί ασχολούμαστε; 😅

Τα παίρνεις άμεσα πίσω; 

Δημοσ.
41 minutes ago, Boubis1411 said:

Τα παίρνεις άμεσα πίσω; 

Το cashback έρχεται περίπου στο 3μηνο, για να έχει περάσει η περίοδος υπαναχώρησης και να γίνει ο έλεγχος του eligibility του λογαριασμού για το cashback.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MasterX είπε

χτες βραδυ στις 11 που το εκανα πληρωσα ~100ε
τρωα βλεπω email απο το Shoop που λεει

Cashback
€78.43 

Δεν περνεις πίσω το ΦΠΑ. Έπρεπε να βάλεις χώρα χωρίς ΦΠΑ στο nord site. 

• Thanks 1
Δημοσ.
29 minutes ago, Arkin said:

Δεν περνεις πίσω το ΦΠΑ. Έπρεπε να βάλεις χώρα χωρίς ΦΠΑ στο nord site. 

απλα επεπε να κανω επιλογη στο site?
η μεσω ενος δωρεαν VPN επρεπε να φαινομαι αλλου;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MasterX είπε

απλα επεπε να κανω επιλογη στο site?
η μεσω ενος δωρεαν VPN επρεπε να φαινομαι αλλου;

Όχι απλά επιλογή στο site έβαζες πχ Αλβανία και σε έβγαζε το ΦΠΑ. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...