sport_billys Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Για όποιον δεν πρόλαβε, το shoop.de δίνει 95% επιστροφή τώρα & άλλα 10€ αν θέλετε πρόσκληση. Για στείλε πρόσκληση
ynte1980 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Σημερα μου ενεργοποιήθηκε η επιστροφή shoop από το BF. Όποιος είχε πάρει πέρσι τον Νοέμβριο να μπει για ανάληψη.
ALXIOA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ynte1980 είπε Σημερα μου ενεργοποιήθηκε η επιστροφή shoop από το BF. Όποιος είχε πάρει πέρσι τον Νοέμβριο να μπει για ανάληψη. Που το βλέπουμε??
ynte1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου www.shoop.de συνδέεσαι με τους κωδικούς σου, αν το πόσο έχει περάσει στο account balance (πριν θα ήταν στο recorded) πας στο payout και τα μεταφέρεις μέσω sepa σε REVOLUT ή PayPal.
ALXIOA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Πληρώθηκα έγινε επιστροφή 95 ευρώ . Ευχαριστώ πάρα πολύ .!!! 1
epir21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Σας τα έβαλαν πριν το τρίμηνο; εμένα ακόμα Recorded λέει.
darkmatinee Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, epir21 said: Σας τα έβαλαν πριν το τρίμηνο; εμένα ακόμα Recorded λέει. Μάλλον ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με το support. Έπρεπε να έχουν γίνει διαθέσιμα τα λεφτά.
epir21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, darkmatinee είπε Μάλλον ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με το support. Έπρεπε να έχουν γίνει διαθέσιμα τα λεφτά. To support του shoop? Αφου δεν έχουν περάσει 3 μήνες που λέει, έχει νοήμα να επικοινωνήσω απο τώρα; Σε 2 βδομάδες περίπου κλείνουν οι τρεις μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα