Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε Revolut κανονικά μπορείς (υποβάλλοντας το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου όταν έρθει η ώρα).

Paypal δε νομίζω

Δημοσ.
1 hour ago, Boubis1411 said:

Για πόσες συσκευές είναι ξέρουμε; 

10, αλλά αν καταφέρεις και συνδεθείς μέσω ρούτερ τότε όλες οι συσκευές που περνάνε από το ρούτερ πιάνονται σαν μία. Απεριόριστες έχει το surfshark στο άλλον νήμα ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkmatinee είπε

10, αλλά αν καταφέρεις και συνδεθείς μέσω ρούτερ τότε όλες οι συσκευές που περνάνε από το ρούτερ πιάνονται σαν μία. Απεριόριστες έχει το surfshark στο άλλον νήμα ;)

Μέσω ρουτερ δεν πιστεύω γιατί έχω nova... Αυτοί κλείνουν και το Ιντερνετ και μενεις χωρίς 🤣😅

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. 

Οπότε αξίζει η αγορά; 

Μέσω paypal να την κάνω; 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μέσω ρουτερ δεν πιστεύω γιατί έχω nova... Αυτοί κλείνουν και το Ιντερνετ και μενεις χωρίς 🤣😅

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. 

Οπότε αξίζει η αγορά; 

Μέσω paypal να την κάνω; 

Μα έχει επιστροφή 100%. Ποια αγορά;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panagiotis1988 είπε

Μα έχει επιστροφή 100%. Ποια αγορά;

Ωχ καλά έχασα επεισόδια. 

Θα διαβάσω το πρώτο ποστ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή φοβάμαι μην την έπαθα όπως και την άλλη φορά, για να σιγουρευτούμε ότι έπιασε η προσφορά, δεν πρέπει να φαίνεται καταγεγραμμένη η συναλλαγή μέσα από το Shoop πηγαίνοντας στο "Aktivitäten" και στην πρώτη καρτέλα εκεί που λέει "Bestellungen"; Νομίζω είναι αντίστοιχα οι "ενεργοποιήσεις" και οι "πληρωμές".

Εκεί πόση ώρα κάνει να φανεί συνήθως;

Εμένα πάντως εκεί ακόμα λέει "Keine Transaktion verfügbar"

EDIT: Τελικά μετά από λίγες ώρες έγινε "Erfasst". Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος την άλλη φορά και το έφαγα όλο το ποσό. Ούτε με το customer support είχα βγάλει άκρη θυμάμαι.

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sadako είπε

EDIT: Τελικά μετά από λίγες ώρες έγινε "Erfasst". Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος την άλλη φορά και το έφαγα όλο το ποσό. Ούτε με το customer support είχα βγάλει άκρη θυμάμαι.

Cookies? Όχι νέος πελάτης; 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, epir21 είπε

Cookies? Όχι νέος πελάτης; 

Νέος πελάτης  εννοεί στο Nord VPN ή στο Shoop ? Αν έχω είδη συνδορμη στο Nord VPN και δεν έχει λήξει μπορώ να την επεκτείνω αγοραζοντας αυτήν την προσφορά ; 

Δημοσ.
10 minutes ago, dimitrisdim100 said:

Νέος πελάτης  εννοεί στο Nord VPN ή στο Shoop ? Αν έχω είδη συνδορμη στο Nord VPN και δεν έχει λήξει μπορώ να την επεκτείνω αγοραζοντας αυτήν την προσφορά ; 

Όχι, θα κάνεις καινούργιο λογαριασμό αλλιώς δεν παίρνεις το cashback

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimitrisdim100 είπε

Νομίζω οτι αφορά νέους πελάτες NordVPN. Για το shoop δεν ξέρω καθώς δεν είχα λογαριασμό προηγουμένως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...