Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τι διάρκειας συνδρομή ισχύει το cashback; Σε παλαιότερη προσφορά θυμάμαι ότι ήταν για αγορά που αφορούσε 3 χρόνια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sadako είπε

Για τι διάρκειας συνδρομή ισχύει το cashback; Σε παλαιότερη προσφορά θυμάμαι ότι ήταν για αγορά που αφορούσε 3 χρόνια.

2 χρόνια είναι νομίζω + 3 μήνες δωρο

• Like 1
Δημοσ.

thanx ts και τα υπόλοιπα παιδιά!!!!

Εκανα μέσω shoop μια νέα σύνδεση για nordvpn plus μεχρι 1 Μαρτίου 2027. Ηδη περάστηκε και το ποσό στο shoop. Αν το αποδώσουν, θα έχω συνολική επιβάρυνση 1,05 euro !!!!! Δεν έχω λόγο να σκεφτώ ότι δεν θα δοθούν, στο παρελθόν μπήκαν μετά από περίπου 3,5 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, Boubis1411 said:

Καλησπερα, κάποιο vpn που να τρέχει σε κινητό κ υπολογιστή; καλό όμως να σε κρύβει στα σίγουρα. 

Το υποφαινόμενο;;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπερα, κάποιο vpn που να τρέχει σε κινητό κ υπολογιστή; καλό όμως να σε κρύβει στα σίγουρα. 

Πρώτη πόρτα δεξιά 😅😅😅

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Εγώ το έκανα. Πήρα την προσφορά. Θα Περιμένω τωρα την επιστροφή των χρημάτων τώρα. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πιστωσουν....

Μέσω revolut κάνατε την πληρωμή?

Σε γειτονικο φόρουμ αναφέρεται ότι 

Το cashback αφορά ΜΌΝΟ το ποσο του basic πλάνου. Οποιοδήποτε άλλο πλάνο είναι bundle με additional digital products (Nordpass, Nordlayer und Nordlocker) το ποσό των οποίων δεν καλύπτεται. Αναφέρεται ρητά στο shoop

Άρα 121€ plus - 96€ basic = 25€ 

Πρακτικά πληρώνω 121 παίρνω πίσω 96

Σωστά?

Επεξ/σία από badasszoro
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ynte1980 είπε

thanx ts και τα υπόλοιπα παιδιά!!!!

Εκανα μέσω shoop μια νέα σύνδεση για nordvpn plus μεχρι 1 Μαρτίου 2027. Ηδη περάστηκε και το ποσό στο shoop. Αν το αποδώσουν, θα έχω συνολική επιβάρυνση 1,05 euro !!!!! Δεν έχω λόγο να σκεφτώ ότι δεν θα δοθούν, στο παρελθόν μπήκαν μετά από περίπου 3,5 μήνες.

Τι εννοείς 1,05 Ευρώ επιβάρυνση; Τόσο δεν είναι ούτε το ΦΠΑ. Είναι εύκολο να στείλεις ενα screenshot απο το ποσό που λες ότι περάστηκε στο shoop?

Επίσης δεν ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος οτι είναι μόνο για το basic μοντέλο; Επίσης το shoop αναφέρει 

Only NordVPN products are eligible for cashback. No cashback is paid on Nordpass, Nordlayer and Nordlocker. If the subscription includes these products, they will not be taken into account in the recording of order value and cashback.

Άραγε Nordpass κλπ είναι μέρος του plus?

Δημοσ.
12 minutes ago, epir21 said:

Τι εννοείς 1,05 Ευρώ επιβάρυνση; Τόσο δεν είναι ούτε το ΦΠΑ. Είναι εύκολο να στείλεις ενα screenshot απο το ποσό που λες ότι περάστηκε στο shoop?

Επίσης δεν ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος οτι είναι μόνο για το basic μοντέλο; Επίσης το shoop αναφέρει 

Only NordVPN products are eligible for cashback. No cashback is paid on Nordpass, Nordlayer and Nordlocker. If the subscription includes these products, they will not be taken into account in the recording of order value and cashback.

Για το cashback μόνο το απλό θα επιλέξετε:

image.png.4628fdcfa901651f915c0a86d9a97d25.png

Η διαφορά είναι 1-2€ επειδή το shoop συνδιαλέγεται με το nordvpn σε USD οπότε λόγω των συναλλαγμάτων υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση.

Δημοσ.
1 hour ago, epir21 said:

Έκανα μαζί με refer bonus 15 euro + 88 euro από το NordVPN.

Επέλεξα το plus, που έχει έξτρα το NordPass. Έχετε καταλάβει ότι εγώ δεν δικαιούμαι cashback? Κατάλαβα ότι δικαιούμαι μόνο για το απλό, τα 88 ευρώ δηλαδή.

Screenshot_20241129_224634.jpg

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, June είπε

Πέρασε κανονικά και φάνηκε και το cashback 1,5 ώρα μετά στο λογαριασμό.

Ευχαριστούμε darkmatinee!

Τόσο άμεσα σου έκανα το cash back? 

Δημοσ.
3 hours ago, GeeJay said:

Το Cashback παραμένει σαν credits για άλλη αγορά ή το στέλνεις πίσω στην Ρέβο; Πως παίζει με το shoop?

όχι, είναι ποσό σε ευρώ που κάνεις ανάληψη σε τραπεζικο λογαριασμό που δηλωνεις εσύ.

6 minutes ago, GeeJay said:

Τόσο άμεσα σου έκανα το cash back? 

όχι το cashback γίνεται μετά από κάποιους μηνες. Εννοεί ότι πέρασαν το ποσό σαν recorded στο account του shoop (δες φωτό πιο πάνω). Αλλά o χρήστης μπορεί να κάνει ανάληψη μόνο όταν βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό, 3 ή 4 μήνες μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...