Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Youtube μου παίζει από αργεντινή.

Με τι τροπο πληρωμης το εχεις?? εμενα μου μπλοκαρε την revolut και εκλεισε. δεν την δεχετε.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Με τι τροπο πληρωμης το εχεις?? εμενα μου μπλοκαρε την revolut και εκλεισε. δεν την δεχετε.. 

Με revolut το έχω. Συγκεκριμένα τελευταία πληρωμή έχει γίνει τον 10 Νοεμβρίου 3699ARG$ / 3,52€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Σε σχέση με το windscribe, πως είναι; 

Ήμουν χρήστης Windscribe 6 χρόνια ("χτυπάω" το κεφάλι μου που δεν είχα αγοράσει την lifetime συνδρομή) και τώρα NordVPN Plus επειδή το έχω δωρεάν για 4 χρόνια.

Θεωρώ για εμένα το Windscribe καλύτερο, πολύ πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ στην χρήση, πολύ πιο σταθερά connections, ΠΟΛΥ πιο σταθερό για streaming. Πολύ λιγότερα verification spam request οταν το χρησιμοποιείς σε διαφορετικές χώρες.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Έσκασε και το 100% cashback από το shoop.de (https://www.shoop.de/cashback/nordvpn). Όποιος θέλει άλλα 15€ ας μου στείλει πμ για να γραφτεί από το affiliate link που έχω.

Καλημερα,επειδη δεν εχω ιδεα,και οταν χρειαστηκα επαιρνα free...αυτο ειναι κανονικο vpn .? βοηθησεε με λιγο σε παρακαλω 

Δημοσ.
5 minutes ago, serafeim71 said:

Καλημερα,επειδη δεν εχω ιδεα,και οταν χρειαστηκα επαιρνα free...αυτο ειναι κανονικο vpn .? βοηθησεε με λιγο σε παρακαλω 

Το NordVPN; Ναι είναι, από τα καλύτερα στο χώρο.

Δημοσ.

Το Nordvpn με το cashback λέει ότι είναι μόνο για νέους πελάτες. 

Προσωπικά είχα προσπαθήσει να πάρω εκείνο το cashback που είχε δώσει πριν 3 (νομίζω) χρονιά το shoop και παρόλο που το αγόρασα δεν τα κατάφερα, ίσως έγινε κάποιο λάθος με τις οδηγίες στα γερμανικά. Μου λήγει το 3ετες οσονούπω, αναρωτιέμαι αν μπορώ να το ξαναπάρω, με διαφορετικό email, άλλη μέθοδο πληρωμής ή κάτι τέτοιο. 

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, GeeJay said:

γυρναει γλωσσα αγγλικα αυτο? Τα γερμανικά μου ειναι σκουριασμενα 😁

όχι δεν γουστάρουν Αγγλικά οι τύποι, μόνο μέσω translate.

15 minutes ago, Sadako said:

Το Nordvpn με το cashback λέει ότι είναι μόνο για νέους πελάτες. 

Προσωπικά είχα προσπαθήσει να πάρω εκείνο το cashback που είχε δώσει πριν 3 (νομίζω) χρονιά το shoop και παρόλο που το αγόρασα δεν τα κατάφερα, ίσως έγινε κάποιο λάθος με τις οδηγίες στα γερμανικά. Μου λήγει το 3ετες οσονούπω, αναρωτιέμαι αν μπορώ να το ξαναπάρω, με διαφορετικό email, άλλη μέθοδο πληρωμής ή κάτι τέτοιο. 

Ναι, για αυτό καλύτερα να κάνεις τη διαδικασία σε διαφορετικό browser από τον βασικό, ανοίγοντας όλα τα cookies & χωρίς κανένα ad blocker. Πληρωμή μέσω revo.

Δημοσ.

Οπότε κάνεις register και ακολουθεις τις οδηγίες του shoop. Φανταζομαι σε δρομολογεί μετα στο σαιτ της nord οπου κάνεις την αγορά και μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα σου επιστρέφει όλα τα χρήματα της αγορας?

Επίσης αυτα τα χρήματα ειναι credits η μπορείς να τα πιστώσεις πίσω στην ρεβο , πχ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeeJay είπε

Οπότε κάνεις register και ακολουθεις τις οδηγίες του shoop. Φανταζομαι σε δρομολογεί μετα στο σαιτ της nord οπου κάνεις την αγορά και μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα σου επιστρέφει όλα τα χρήματα της αγορας?

Επίσης αυτα τα χρήματα ειναι credits η μπορείς να τα πιστώσεις πίσω στην ρεβο , πχ?

Στα επιστρέφει στην ρεβολουτ μετά από 3 μήνες πάνω κατω. Το έχω κάνει δύο φορές...

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeeJay είπε

γυρναει γλωσσα αγγλικα αυτο? Τα γερμανικά μου ειναι σκουριασμενα 😁

Brave browser ανιχνεύει τα γερμανικά και προτείνει μετάφραση στα αγγλικά.

IMG_20241129_140012.jpg.2fb67428d5b02db37ac598865bea56ae.jpg

Δημοσ.

Εγώ το έκανα. Πήρα την προσφορά. Θα Περιμένω τωρα την επιστροφή των χρημάτων τώρα. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πιστωσουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...