Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό NordVPN προσφέρει έκπτωση 73-75% σε όλα τα πακέτα του λόγω BF.

Ισχύει για κάτι λιγότερο από 10 μέρες ακόμη (έχει counter στη κεντρική σελίδα).

https://nordvpn.com/pricing/

Σημειώνω πως η αγορά τώρα αθροίζεται στην υπάρχουσα συνδρομή σας (εμένα έληγε 7/2025 και πήγε 7/2027).

• Like 2
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeeJay είπε

Τι είναι το shoop? 

Ενα γερμανικο σαιτ με προσφορες. Πριν δυο χρονια ειχα παρει κι εγω το Nord VPN με cashback 100%. Το πληρωσα και μετα απο 3 μηνες μου εδωσαν ολοκληρο το ποσο πισω. Για να δουμε φετος αν εχει κατι...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έβαλα προχθές αντιβιοτικό Kaspersky Premium με "ενσωματωμένο" το δικό τους απεριόριστο VPN και έπαθα πλάκα από τις εκπληκτικά καλές ταχύτητες που έδινε...

Και με κόστος το αντιβιοτικό 14€ το χρόνο για 5 συσκευές κ το VPN τσάμπα...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος θα ελεγα.

Θα επρεπε ενδεικτικα να μπουν ποσα και διαρκειες στο πρωτο post για να δουμε που ειναι η προσφορα. Τα ~75% ξερουμε ολοι μας οτι ειναι αστεια.

Δημοσ.
41 minutes ago, runner69 said:

Γελαει ο κοσμος θα ελεγα.

Θα επρεπε ενδεικτικα να μπουν ποσα και διαρκειες στο πρωτο post για να δουμε που ειναι η προσφορα. Τα ~75% ξερουμε ολοι μας οτι ειναι αστεια.

Συμφωνώ απόλυτα.

Στο λογαριασμό μου είχα κάνει ανανέωση 2 year plan το 2022 με 79$ και πιο πριν είχα 3 year plan με 84$. 

Τώρα με έκπτωση BF το 2 year plan basic +3 έξτρα μήνες βγαίνει 80.7€.

Καμία προσφορά.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Vassein said:

Ενα γερμανικο σαιτ με προσφορες. Πριν δυο χρονια ειχα παρει κι εγω το Nord VPN με cashback 100%. Το πληρωσα και μετα απο 3 μηνες μου εδωσαν ολοκληρο το ποσο πισω. Για να δουμε φετος αν εχει κατι...

Και εγώ το ίδιο. Όμως την cyber Monday έδινε 110% πίσω. Έβγαζες και κέρδος. Λογικά και φέτος θα το κάνει (νομίζω και πέρυσι το είχε βάλει)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jeronymo είπε

Και εγώ το ίδιο. Όμως την cyber Monday έδινε 110% πίσω. Έβγαζες και κέρδος. Λογικά και φέτος θα το κάνει (νομίζω και πέρυσι το είχε βάλει)

Ποιο σάιτ?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassein είπε

Εγώ πάντως δεν τα πήρα ποτέ!

Αν και λόγω euroleague, τα έβγαλε τα λεφτά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...