Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, charllestone είπε

Τι σχέση έχει η Αμερική με εδώ?! 

Γενικά κάνα 40-50€. Θα μου πεις υπάρχουν και οι ντελούλου που τις έχουν στα 100€ και περιμένουν ότι λογικά θα τις αγοράσει κάποιος, χαίρω πολύ. Όταν παίζουν 480/580 στο 60-70άρικο και είναι μια κλάση επιδόσεων πάνω, δεν ξέρω ποιος θα πάρει την 1650. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Όταν παίζουν 480/580 στο 60-70άρικο και είναι μια κλάση επιδόσεων πάνω, δεν ξέρω ποιος θα πάρει την 1650. 

Εγώ ξέρω

Spoiler

κάποιος που του έχουν πει ότι για εκείνη τη γενιά ΜΟΝΟ Nvidia/PASOK 🤣🤣🤣

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τι σχέση έχει η Αμερική με εδώ?! 

Γενικά κάνα 40-50€. Θα μου πεις υπάρχουν και οι ντελούλου που τις έχουν στα 100€ και περιμένουν ότι λογικά θα τις αγοράσει κάποιος, χαίρω πολύ. Όταν παίζουν 480/580 στο 60-70άρικο και είναι μια κλάση επιδόσεων πάνω, δεν ξέρω ποιος θα πάρει την 1650. 

Κοίτα συμφωνω οτι δεν αξίζει 70 ευρώ. Αλλα τόσο την δίνουν τι να κάνουμε. Καλα εδω στο ινσομνια πιανει και 100 ευρώ τί να λέμε...

και στο ebay τόσο έχει used ~ 70 ευρώ...
Εγω προσωπικά πάνω απο 50 δεν θα έδινα αλλα το θέμα δεν είναι τι προτιμάω εγώ αλλα πόσο πιάνει στην αγορα...

Επεξ/σία από charllestone
Δημοσ.

Αν πραγματικά θες να τη δώσεις, κάνα 80άρι το πολύ. Εγώ ούτε 50 δεν θα'δινα.

Υπάρχουν παααααααααααάρα πολλές μτχ κάρτες 3060 στην κυκλοφορία παγκοσμίως... κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν φεύγουν με 200ευρώ και θα τη χαρίσεις τελικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...