ManolisKw Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα!Επειδή παίζουν πάρα πολλά προιόντα αυτή τη στιγμή δεν έχω και πολύ χρόνο για να κάνω συγκρίσεις γι αυτό και ζητάω τη βοήθεια σας!Φτιάχνω ένα σπίτι τ οποίο προορίζεται για ενοικίαση,και σκέφτομαι να το κάνω όσο πιο **Smart** γίνεται για την ευκολία του ενοικιαστή.Ιδανικά άν γίνεται θα ήθελα να υπάρχει ένα τάμπλετ και να λειτουργούν όλα απο εκεί.Επίσης Alexa η Google μπορούν να δέχονται ελληνικές εντολές(Κλεισε φωτα,ανοιξε θερμοσιφωνα κτλπ κτλπ)?Τι προτείνετε? (Φωτα,κουδουνι,συναργεμός,καμερες,θερμοστάτη,ρολό κουρτίνας και οτι άλλο μπορώ να βάλω).Ευχαριστώ!
adtakhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Πάρε ένα πακέτο της Housemate με οθόνη, φωνητικές εντολές στα Ελληνικά, θερμοστάτη, ρολά, κ.λ.π. 1
ManolisKw Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Πάρε ένα πακέτο της Housemate με οθόνη, φωνητικές εντολές στα Ελληνικά, θερμοστάτη, ρολά, κ.λ.π. Πολύ καλό φαίνεται.Το έχεις δοκιμάσει??
adtakhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, ManolisKw είπε Πολύ καλό φαίνεται.Το έχεις δοκιμάσει?? Το έχω δει από κοντά τοποθετημένο. Είναι εύκολο στην χρήση, έρχεται σε πακέτο (προσεταρισμένο), οπότε δεν θέλει και πολύ κόπο να το στήσεις. Αν θες μπορώ να σου στείλω και επαφή για το που θα το αγοράσεις. 1
ManolisKw Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το έχω δει από κοντά τοποθετημένο. Είναι εύκολο στην χρήση, έρχεται σε πακέτο (προσεταρισμένο), οπότε δεν θέλει και πολύ κόπο να το στήσεις. Αν θες μπορώ να σου στείλω και επαφή για το που θα το αγοράσεις. Θα το ήθελα!Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα