Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Για να μαθει κι η Αμερικη, οτι υπαρχουν πολλοι πολοι σε αυτο τον κοσμο....τους αρεσει δεν τους αρεσει....κι αν δεν τους αρεσει, θα τρωνε και τη σκονη των υπολοιπων σε λιγο....

προς το παρόν πάντως η Huawei από την εποχή του αποκλεισμού είναι θα και θα.

αλλοι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mindreader είπε

Για να μαθει κι η Αμερικη, οτι υπαρχουν πολλοι πολοι σε αυτο τον κοσμο....τους αρεσει δεν τους αρεσει....κι αν δεν τους αρεσει, θα τρωνε και τη σκονη των υπολοιπων σε λιγο....

Τα ιδια λενε απο το 2020...τι θα κανει η huawei και θα τους δειξει.. Κλπ... Δυσκολακι το κόβω για εκτος Κίνας 

Δημοσ.
5 minutes ago, Giorgos17589 said:

Τα ιδια λενε απο το 2020...τι θα κανει η huawei και θα τους δειξει.. Κλπ... Δυσκολακι το κόβω για εκτος Κίνας 

Δυσκολακι εκτος Κινας, δυσκολακι οταν η Κινα ειναι το 1/8 του πλανητη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ovidius80 είπε

Προσωπικά η μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ συνέχεια από Google Services είναι το YouTube. Ξέρω ότι μάλλον είμαι τρομακτική μειοψηφία αλλά δεν νομίζω ότι αποτελεί και τόσο τεράστια δυσκολία αν το αποφασίσεις. Ακόμη και το Youtube θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ μέσω Web Browser και στο κινητό. Εμένα με απασχολεί περισσότερο η ιδιωτικότητα και το κατά πόσο θα ελεγχθεί το Harmony OS Next για θέματα ιδιωτικότητας. Εφόσον ελεγχθεί και οι κινέζοι δεν ρουφάνε περισσότερα δεδομένα από όσα η Google ίσως και να είναι καλύτερο

Google Services και εφαρμογες της Google δεν ειναι το ιδιο. Για ΚΑΘΕ εφαρμογη της Google υπαρχει εναλλακτικη 100% offline που δε σε φακελωνει η ιδια πουθενα.

Για το YouTube υπαρχει (μεταξυ πολλων αλλων) αυτό.

4 ώρες πριν, sprkrt είπε

δεν υπαρχει ιδιωτικοτητα, για κανενα λειτουργικο.

Εδώ και εδώ αν μιλαμε για mobile λειτουργικά. Μια ακομα ευκολη λυση ειναι τα παντα πισω απο firewall με deny all απο προεπιλογη, αυτο ειναι ενα εξαιρετικο προγραμμα που θα μπορουσε ανετα να ειναι επι πληρωμη και εκτος απο το ρολο του firewall μπορει να κανει ολη την κινηση του κινητου να τρεχει μεσα απο το δικτυο του Tor.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, miltos_id είπε

Ώθησαν τους κινέζους να φτιάξουν δικά τους λειτουργικά. Μπορεί να μην είναι ακόμη ισάξια αλλά μακροπρόθεσμα θα τους χάσουν από πελάτες όλους …..είναι απλά θέμα χρόνου με τις πολιτικές τους.

Μα έτσι και αλλιώς στην Κίνα η Android συσκευή όπως την ξέρουμε εμείς δεν λειτουργεί... έχει πολλούς περιορισμούς και δεν διαθέτουν Google app.

Δημοσ.

Μακάρι να εξελίξουν το λειτουργικό τους σε επίπεδο που να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άνετα χωρίς να μας ενοχλεί η έλλειψη των εφαρμογών της Google. Οι συσκευές τους είναι εξαιρετικές. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, athanaso77 said:

Για αυτό ακριβώς πρόκειται. Διάβασε ξανά το άρθρο ή κάνε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Το HarmonyOS που ξέρουμε ως τώρα είναι android based. Το Harmony OS Next είναι εντελώς νέο λειτουργικό που δεν έχει καμία σχέση με το Android, ούτε ο kernel του.

Αν φτιαξω εγω ενα λειτουργικό που τρέχει εφαρμογές android,  και σου πω οτι είναι εντελώς νεο, και δεν  πατάει καθόλου στον κώδικα του android,  το πιστεύεις? 

Οι εφαρμογές που εχει το harmony os ηδη, ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ android, και δεν θα ξανα γραφτούν.  Εχω διαβάσει εκτενως τι αλλαγες έχει κανει η Huawei ΣΤΟ ANDROID (στον kernel κυριως που ειναι δικος της, ) και το λέει πλεον νεο λειτουργικό.  Στην ουσία δεν ηταν, και δεν ειναι. Είναι κάτι διαφορετικό αλλα όπως ξαναέγραψα παταει στο android. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, oldnew είπε

Αν φτιαξω εγω ενα λειτουργικό που τρέχει εφαρμογές android,  και σου πω οτι είναι εντελώς νεο, και δεν  πατάει καθόλου στον κώδικα του android,  το πιστεύεις? 

Οι εφαρμογές που εχει το harmony os ηδη, ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ android, και δεν θα ξανα γραφτούν.  Εχω διαβάσει εκτενως τι αλλαγες έχει κανει η Huawei ΣΤΟ ANDROID (στον kernel κυριως που ειναι δικος της, ) και το λέει πλεον νεο λειτουργικό.  Στην ουσία δεν ηταν, και δεν ειναι. Είναι κάτι διαφορετικό αλλα όπως ξαναέγραψα παταει στο android. 

Έχεις μπερδέψει το Harmony OS με το Harmony OS Next. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο γιαυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πάρετε ποτέ ένα, θα το κρατήσετε για πάντα. Όχι γιατί θα γίνει συλλεκτικό, αλλά γιατί κανένας δε θα το αγοράαει αν θελήσετε να το πουλήσετε ως μεταχειρισμένο.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dchatz είπε

Μια ωραία κίνηση θα ήταν να δώσει τη δυνατότητα εγκατάστασής του και σε ξεκλείδωτες συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Όχι ότι θα τρέξουν όλοι να βάλουν Harmony OS αλλά έτσι δημιουργείς ένα hype. Εγώ ας πούμε θα το δοκίμαζα σε μια δεύτερη συσκευή που έχω για πειράματα αντί για το Lineage που έχω τώρα, έτσι για να δω πως θα είναι.

Έλα πες το. Ψοφουσες να μας πεις για το lineage και βρήκες ευκαιρία 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Δυσκολακι εκτος Κινας, δυσκολακι οταν η Κινα ειναι το 1/8 του πλανητη.

Ο, τι κι αν ειναι.. Δεν πρόκειται να καταφερει κατι εξω απο εκει... Οποτε όλα τα... Θα κανει θα δειξει και το τέλος της google ερχεται κλπ που λενε σε διαφορα σχολια.. Μου φαίνονται λιγο εως πολυ... Ατοπα και υπεραισιοδοξα... Απο καποιους που την εχουν δει μετοχοι της εταιριας.. (και για ολες τις εταιριες υπαρχουν τετοιοι βασικα..) 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Και θα χάσει και τους λίγους πιστούς που είχε εκτός Κίνας. Τρελή κατρακύλα λέμε. Από την άλλη καλά κάνουν κοιτάζουν την πατρίδα τους και μόνο από ότι κατάλαβα.

Κίνα, Ινδία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές είναι το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι λέτε για την Αμερική και για την Κίνα... Αυτοί τουλάχιστον κάτι κάνουν. Εμείς εδώ Ευρώπη αν φάμε κανένα μπαν, μας βλέπω να γυρνάμε στον άβακα και στους αγγελιοφόρους για επικοινωνία και υπολογιστές...

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Lucifer said:

Κίνα, Ινδία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές είναι το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Και σαν αγοραστική δύναμη είναι το πόσο % του παγκόσμιου πληθυσμού; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...