sprkrt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 27/11/2024 στις 7:40 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Google Services και εφαρμογες της Google δεν ειναι το ιδιο. Για ΚΑΘΕ εφαρμογη της Google υπαρχει εναλλακτικη 100% offline που δε σε φακελωνει η ιδια πουθενα. Για το YouTube υπαρχει (μεταξυ πολλων αλλων) αυτό. Εδώ και εδώ αν μιλαμε για mobile λειτουργικά. Μια ακομα ευκολη λυση ειναι τα παντα πισω απο firewall με deny all απο προεπιλογη, αυτο ειναι ενα εξαιρετικο προγραμμα που θα μπορουσε ανετα να ειναι επι πληρωμη και εκτος απο το ρολο του firewall μπορει να κανει ολη την κινηση του κινητου να τρεχει μεσα απο το δικτυο του Tor. Αναφέρομαι σε ΟΕΜ λειτουργικά, όχι τι μπορεί να κάνει το 0,00001% των χρηστών.
dtk-386 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, teovag είπε καθόλου δεν είναι από τη Huawei (είναι στην χώρες υπερ του ban των προϊόντων της από παντού στις τηλεπικοινωνίες...). Ομως το 95% των Ινδων χρησιμοποιεί android και το 70% έχει Oppo, Vivo, Realme, Xiaomi. H Samsung έχει πέσει στο 15% και να μη σου πω που ειναι το iOS. θα έλεγα ότι η Ινδια είναι εξαρτώμενη από την Κίνα σε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και από το Android λόγω χαμηλότερου κόστους και λόγω...Κοινοπολιτείας. Αν περισσότεροι κατασκευαστές προτιμήσουν το Harmony... δεν νομίζω να αντέξει η Ινδια τη μετάβαση σε Samsung ή iOs... Ηδη διαμαρτύρονται για την αυξηση του κόστους στις τηλεπικοινωνίες (αλλαγή εξοπλισμού από Huawei κυρίως σε Nokia - ναι καλά διάβασες - στα δικτυά τους. Εγώ για την Huawei σου μιλάω.
sirparis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 10:06 ΠΜ, georgiosmag είπε Τίποτε δεν λειτουργεί άψογα φίλε μην λες τέτοια πράγματα παρασύρεις κόσμο άδικα. Δεν είναι σωστό. υπολειτουργούν σε σημείο αχρηστίας. Το ότι μπορείς και κάνεις πλοήγηση δεν σημαίνει ότι λειτουργούν άψογα. Όσο για χρηματικές συναλλαγές δεν θα σχολιάσω. Επειδή δεν γνωριζόμαστε καλό είναι να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ το έχω και όλα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ. Με nfc πληρώνω και πάλι είμαι κομπλέ. Τώρα αν έχεις κάποιο άλλο θέμα, δεν σημαίνει ότι τα κινητά είναι άχρηστα και δεν λειτουργούν. Μιλάμε για Νοέμβριο 2024, για πέρισυ δεν γνωρίζω οπότε...
georgiosmag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, sirparis είπε Επειδή δεν γνωριζόμαστε καλό είναι να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ το έχω και όλα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ. Με nfc πληρώνω και πάλι είμαι κομπλέ. Τώρα αν έχεις κάποιο άλλο θέμα, δεν σημαίνει ότι τα κινητά είναι άχρηστα και δεν λειτουργούν. Μιλάμε για Νοέμβριο 2024, για πέρισυ δεν γνωρίζω οπότε... Για ποιους χαρακτηρισμούς αναφέρεσαι? Στο θέμα μας όμως Πιστεύω ότι το 90% του πλανήτη διαφωνεί μαζί σου. Όποτε.
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 On 28/11/2024 at 10:06, georgiosmag said: Τίποτε δεν λειτουργεί άψογα φίλε μην λες τέτοια πράγματα παρασύρεις κόσμο άδικα. Δεν είναι σωστό. υπολειτουργούν σε σημείο αχρηστίας. Το ότι μπορείς και κάνεις πλοήγηση δεν σημαίνει ότι λειτουργούν άψογα. Όσο για χρηματικές συναλλαγές δεν θα σχολιάσω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με google maps αλλά μιας και δουλεύουν μέσω τρίτης εφαρμογής θα το αφήσω εκτός. Με τις συναλλαγές τι πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει?
georgiosmag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, NickTG είπε Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με google maps αλλά μιας και δουλεύουν μέσω τρίτης εφαρμογής θα το αφήσω εκτός. Με τις συναλλαγές τι πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει? Κανένα. Από τη στιγμή που δε λειτουργούν τα push notifications της google τα 3/4 του οικοσυστήματος υπολειτουργούν. Οπότε παράτησα ότι έχει να κάνει με τη Huawei (κατά καιρούς κάνω κάποιες δοκιμές από συσκευές φίλων για να δω αν έχει αλλάξει κάτι, μέχρι το pura τίποτε) με αποτέλεσμα να μην έχω πλέον κανένα πρόβλημα. Πήγα σε Samsung με το lag της και τα προβλήματα της που όμως όλα λειτουργούν σωστά δίχως άγχος μήπως κάτι δεν παίξει κλπ κλπ κλπ κλπ... Οπότε ναι. Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Πρόσεξε. Για κάποιον που λειτουργεί το κινητό του ως εργαλείο και στηρίζετε στην κυριολεξία επάνω σε αυτό στη δουλειά του, στην καθημερινότητα του κλπ. Δεν είμαι ούτε φωτογράφος επαγγελματίας (και αν ήμουν σιγά μην ασχολούμαστε με τα κινητά...τα κινητά τραβάνε φωτογραφίες για την οθόνη του κινητού για σοσιαλ κλπ δεν είναι για επαγγελματίες και πλέον όλες οι premium συσκευές τραβάνε την ίδια ποιότητα με κάποιες λιγότερες η περισσότερες δυνατότητες το ένα από το άλλο και το μάρκετινγκ και ο ανταγωνισμός πάει σύννεφο. Οπότε δεν είμαι ούτε φωτογράφος ούτε παιχνίδια παίζω (μόνο το Hill climb 2 σε competitive επίπεδο) και θεωρώ όλα τα κινητά ίδια πάνω κάτω με γελοίες διαφορές. Το κινητό μου θέλω να είναι σταθερό, να μη με κρεμάει ποτέ η έστω ένα 99% να είμαι εντάξει να έχει κάποιες σημαντικές δυνατότητες για εμένα που κανένα άλλο δεν έχει και τέλος η συνολική εμπειρία χρήσης να είναι εκεί που έχω συνηθίσει. Μόνο η Samsung μου το προσφέρει αυτό. Σε εμένα και σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους που στηρίζονται χρόνια στο οικοσύστημα της google (καλώς η κακώς η αλήθεια να λέγεται). Οι υπόλοιποι είναι νουμπες η φιγουρατζιδες (στάτους και καλά λες και είναι κόσμημα αξίας ένα κινητό τρομάρα τους) η απλά νέοι στο χώρο και θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς. Στο τέλος όμως και αυτοί εκεί θα καταλήξουν. Οι μισοί σε apple και οι άλλοι μισοί σε Google. Και κυρίως η μεγαλύτερη μερίδα σε Samsung. Τονίζω Samsung για τα 2 δυνατά της όπλα που κανείς δεν έχει. Dex (ασύρματο και ενσύρματο) καθώς και ηχογράφηση κλήσης. Όλα τα υπόλοιπα άι φαι και αρλουμπες είναι μάρκετινγκ και δόλωμα για τους νέους. Αυτά.
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 36 minutes ago, georgiosmag said: Αυτά. Όλα αυτά και δεν απάντησες συγκεκριμένα. Τι πρόβλημα αντιμετώπισες με τις συναλλαγές με curve που χρησιμοποιεί η Huawei?
georgiosmag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, NickTG είπε Όλα αυτά και δεν απάντησες συγκεκριμένα. Τι πρόβλημα αντιμετώπισες με τις συναλλαγές με curve που χρησιμοποιεί η Huawei? Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις. Δε θέλω curve murve και άλλα παρεμφερή. Θέλω GPay. Απλό. Παίζει παντού δίχως ποτέ κανένα πρόβλημα. Ποτέ. 100αδες συναλλαγές. Δεν έχω δει ποτέ σε δημοφιλείς συναλλαγές pay with curve ...δε ξέρω καν τι είναι βασικά και δεν με ενδιαφέρει. Τώρα ελπίζω να κατάλαβες.
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, georgiosmag said: Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις. Δε θέλω curve murve και άλλα παρεμφερή. Θέλω GPay. Απλό. Παίζει παντού δίχως ποτέ κανένα πρόβλημα. Ποτέ. 100αδες συναλλαγές. Δεν έχω δει ποτέ σε δημοφιλείς συναλλαγές pay with curve ...δε ξέρω καν τι είναι βασικά και δεν με ενδιαφέρει. Τώρα ελπίζω να κατάλαβες. Κατάλαβα πως δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ για να ξέρεις αν δουλεύει ή όχι. Μπορούσες να το γράψεις από την αρχή και να αποφύγουμε όλα τα υπόλοιπα καθώς η ερώτηση δεν ήταν ποτέ το τι θες εσύ. 1
fasttam Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 6 minutes ago, NickTG said: Κατάλαβα πως δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ για να ξέρεις αν δουλεύει ή όχι. Μπορούσες να το γράψεις από την αρχή και να αποφύγουμε όλα τα υπόλοιπα καθώς η ερώτηση δεν ήταν ποτέ το τι θες εσύ. Και που να το δοκιμάσει; Πληρώνω τα τελευταία χρόνια μόνο με το κινητό και δεν έχω δει πουθενά αυτό που γράφεις. Μπορεί όντως να είναι τέλειο και σίγουρο. Αλλά ποιός στο προσφέρει σαν εναλλακτική;
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Just now, fasttam said: Και που να το δοκιμάσει; Πληρώνω τα τελευταία χρόνια μόνο με το κινητό και δεν έχω δει πουθενά αυτό που γράφεις. Μπορεί όντως να είναι τέλειο και σίγουρο. Αλλά ποιός στο προσφέρει σαν εναλλακτική; Παντού. Δεν χρειάζεται να γράφει κάτι ή να το προσφέρει κάποιος έξτρα. Όπως θα πλήρωνες με την κάρτα.
georgiosmag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, NickTG είπε Κατάλαβα πως δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ για να ξέρεις αν δουλεύει ή όχι. Μπορούσες να το γράψεις από την αρχή και να αποφύγουμε όλα τα υπόλοιπα καθώς η ερώτηση δεν ήταν ποτέ το τι θες εσύ. Μόνος σου είσαι πιστεύω. Βασικά έχεις εμπιστοσύνη να βάλεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό σε κάτι τόσο νέο όπως το curve. Πραγματικά απορώ με μερικούς ανθρώπους. Αίνιγμα.
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, georgiosmag said: Μόνος σου είσαι πιστεύω. Βασικά έχεις εμπιστοσύνη να βάλεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό σε κάτι τόσο νέο όπως το curve. Πραγματικά απορώ με μερικούς ανθρώπους. Αίνιγμα. Δεν θυμάμαι να ζήτησα παρέα. Εδώ άλλοι βάζουν την κάρτα τους στο πιο νέο google wallet. Αίνιγμα. Πραγματικά απορώ με αυτούς!
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 9:37 ΠΜ, teovag είπε καθόλου δεν είναι από τη Huawei (είναι στην χώρες υπερ του ban των προϊόντων της από παντού στις τηλεπικοινωνίες...). Ομως το 95% των Ινδων χρησιμοποιεί android και το 70% έχει Oppo, Vivo, Realme, Xiaomi. H Samsung έχει πέσει στο 15% και να μη σου πω που ειναι το iOS. θα έλεγα ότι η Ινδια είναι εξαρτώμενη από την Κίνα σε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και από το Android λόγω χαμηλότερου κόστους και λόγω...Κοινοπολιτείας. Αν περισσότεροι κατασκευαστές προτιμήσουν το Harmony... δεν νομίζω να αντέξει η Ινδια τη μετάβαση σε Samsung ή iOs... Ηδη διαμαρτύρονται για την αυξηση του κόστους στις τηλεπικοινωνίες (αλλαγή εξοπλισμού από Huawei κυρίως σε Nokia - ναι καλά διάβασες - στα δικτυά τους. Για να μην νομίζουμε ότι 1 και κάτι δις έχει smartphone στην Ινδία https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_smartphone_penetration
teovag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Για να μην νομίζουμε ότι 1 και κάτι δις έχει smartphone στην Ινδία https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_smartphone_penetration Εχεις δίκιο...απλά είναι υπερδιπλάσιοι από τους ...Αμερικανούς πχ... ή 9πλασιοι απο τους Γερμανους ή τους Αγγλούς... Πιστεύω ότι η Apple και η Samsung δεν θέλουν αυτές τις αγορες (hehe!)... πχ αν χασει η Samsung το ποσοστό της,..είναι σαν να χάνει όλες τις ΗΠΑ...και η Apple Γερνανία και Ιταλία μαζί... Τα στατιστικά δείχνουν την τεράστια δυναμική των χωρών αυτών λόγω του πληθυσμού και του μεγέθους τους... Αν πχ η Huawei πάρει ένα ποσοστό σαν την Xiaomi στην Ινδία ...θα είναι σαν να έχει πάρει Huawei όλη η Αμερική! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από teovag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα