Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, oldnew είπε

Εχω διαβασει το άρθρο που λεει ακριβώς οτι υποστηρίζεις και εσυ. Η διαφορά μας είναι  οτι δεν το πιστεύω και εξηγώ γιατί. 

Επειδή δεν εχω κοντή μνήμη, οταν έφτιαξε η huawei το harmony os (το προηγούμενο., οχι το next), ισχυριζοταν ακριβώς το ιδιο, οτι δεν πατάει στο Android. Οταν βρήκαν μεχρι μενου του android μεσα που ειχαν ακομα και τις ετικέτες του κώδικα, ακομα και την έκδοση android , δεν ειχε κανει καν τον κοπο να τα αφαιρέσει , δικαιολογηθηκε οτι, ναι τελικά έχει χρησιμοποιησει προσωρινά το Android. 

Η συγκεκριμένη έκδοση που έβγαλε τώρα δεν ειναι παρα μια εξέλιξη της προηγούμενης. Δεν είναι ασυμβατη με την προηγούμενη κλπ. Απο που και ως που υπάρχει η παραμικρή απόδειξη οτι πλέον δεν πατάει στο κώδικα του android? 

Επειδή το υποστηρίζει (παλι) η huawei προκειμένου να μη φαει κανα 2ο ban? Την συμφέρει να λεει οτι ειναι αποκλειστικά δικός της κώδικας. 

Κανενας δεν ξανα ανακαλύπτει τον τροχο, ειδικά οταν η προηγούμενη έκδοση ειχε τροχο android. Περίμενε και σύντομα προβλέπω καπου θα διαβάσεις παλι για hackers που βρηκαν αυτούσια τεράστια κωματια κώδικα android. Σε παω και στοίχημα σε αυτο. 

Έχει 20% χαμηλώτερη κατανάλωση και είναι open source.

έχει core  OpenHarmony

δεν θα υποστηρίζει apk εφαρμογές.

Τι να φάει ban απο πού; 2024 και μπερδευεται ακόμα το open source android με το google android 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλ στην Ινδία και την Κίνα έχει την πλειοψηφία των πωλήσεων η Χαβάη; 

Κύριοι, το υπόλοιπο 60% που εύκολα πετάτε έξω είναι ο κόσμος που έχει τον περισσότερο πλούτο. Το αν θα πουλάει στην Ινδία και στο Πακιστάν δεν το λες και επιτυχία οικονομικά. Και αν κρίνω από τις τσουχτερές τιμές που πουλάει τις ανάπηρες ναυαρχίδες της καλά θα πάει και αυτό είτε το λένε next είτε ο επόμενος παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Google Services και εφαρμογες της Google δεν ειναι το ιδιο. Για ΚΑΘΕ εφαρμογη της Google υπαρχει εναλλακτικη 100% offline που δε σε φακελωνει η ιδια πουθενα.

Για το YouTube υπαρχει (μεταξυ πολλων αλλων) αυτό.

Εδώ και εδώ αν μιλαμε για mobile λειτουργικά. Μια ακομα ευκολη λυση ειναι τα παντα πισω απο firewall με deny all απο προεπιλογη, αυτο ειναι ενα εξαιρετικο προγραμμα που θα μπορουσε ανετα να ειναι επι πληρωμη και εκτος απο το ρολο του firewall μπορει να κανει ολη την κινηση του κινητου να τρεχει μεσα απο το δικτυο του Tor.

Έχω δει το Graphene, to Copperhead φαίνεται επίσης καλό. Έχουν μόνο ένα πρόβλημα. Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι ελάχιστες (Pixel) και είτε πολύ ακριβές είτε δυσεύρετες στην Ελλάδα. Στην περίπτωση μου η λύση που εφάρμοσα είναι Lineage OS με F-Droid και MicroG μόνο για το Youtube. Σίγουρα δεν φτάνει το Graphene ή το Copperhead αλλά από το ολότελα κάτι είναι και αυτό. Το InviZible Pro το είχα δει και το έχω βάλει στο κινητό. Τέλος για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες (Cloud, Photos, κλπ) έχω στήσει ανάλογες υπηρεσίες στο σπίτι και το τηλ συνδέεται μαζί τους είτε μόλις μπω σπίτι είτε αν χρειαστεί μέσω wireguard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, hellghan said:

Έχει 20% χαμηλώτερη κατανάλωση και είναι open source.

έχει core  OpenHarmony

δεν θα υποστηρίζει apk εφαρμογές.

Τι να φάει ban απο πού; 2024 και μπερδευεται ακόμα το open source android με το google android 

Οτι εχει 20% χαμηλότερη κατανάλωση είναι άσχετο με αυτό λεω εγω, οτι πατάει στον κώδικα του android. Όπως επίσης οτι δεν τρέχει apk. Η ίδια η huawei το κανει ασυμβατό με τον kernel που έχει φτιάξει . Και οι εφαρμογές που τρεχαν στο Android 1.0 δεν τρέχουν στο Android 14. Αυτό σημαίνει οτι ειναι νεο λειτουργικό το Android 14? 

Έχει πατήσει στον κώδικα του open source android, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Δεν είναι "δωρεάν" για εμπορικούς σκοπούς. Οπότε μετά βδελιμιας η huawei θα ορκίζεται ότι ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID γιατί μια χαρά θα φαει εκ νεου ban. Έχει τα δικά της huawei services, δικο της kernel, πληρη βέλτιστοποιηση για συγκεκριμένο hardware (τυπου apple), launcher, χάρτες, οικοσύστημα γενικα, αλλα και οι πέτρες ξέρουν οτι  το βασικό κώδικα δεν τον έφτιαξε εξαρχής. Κάνεις πλέον δεν φτιάχνει λειτουργικό εξ αρχής, γιατι δεν υπάρχει λόγος ολοι κάπου πατανε συνήθως στο linux. Πραγματικο νεο λειτουργικό ηταν αυτό που είχε φτιάξει η microsoft πχ. 

Αν θελει η huawei (παίζεται αυτο, μαλλον δεν θέλει) εύκολα θα τρέχεις android και στο νέο λειτουργικό με κολπακια ακριβώς γιατί δεν είναι νεο λειτουργικό πραγματικά. Αν ηταν πραγματικά νεο λειτουργικό δεν θα είχε συμβατότητα με τις εφαρμογές του προηγούμενου της λειτουργικού (που είναι ουσιαστικά android εφάρμογες). 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, oldnew είπε

Οτι εχει 20% χαμηλότερη κατανάλωση είναι άσχετο με αυτό λεω εγω, οτι πατάει στον κώδικα του android. Όπως επίσης οτι δεν τρέχει apk. Η ίδια η huawei το κανει ασυμβατό με τον kernel που έχει φτιάξει . Και οι εφαρμογές που τρεχαν στο Android 1.0 δεν τρέχουν στο Android 14. Αυτό σημαίνει οτι ειναι νεο λειτουργικό το Android 14? 

Έχει πατήσει στον κώδικα του open source android, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Δεν είναι "δωρεάν" για εμπορικούς σκοπούς. Οπότε μετά βδελιμιας η huawei θα ορκίζεται ότι ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID γιατί μια χαρά θα φαει εκ νεου ban. Έχει τα δικά της huawei services, δικο της kernel, πληρη βέλτιστοποιηση για συγκεκριμένο hardware (τυπου apple), launcher, κλπ, αλλα και οι πέτρες ξέρουν οτι δεν το έφτιαξε εξαρχής. Κάνεις πλέον δεν φτιάχνει λειτουργικό εξ αρχής, γιατι δεν υπάρχει λόγος ολοι κάπου πατανε συνήθως στο linux. Πραγματικο νεο λειτουργικό ηταν αυτό που είχε φτιάξει η microsoft πχ. 

Αν θελει η huawei (παίζεται αυτο, μαλλον δεν θέλει) εύκολα θα τρέχεις android και στο νέο λειτουργικό με κολπακια ακριβώς γιατί δεν είναι νεο λειτουργικό πραγματικά. 

εχεις πρόβλημα φίλε. 

While AOSP is free, the "Android" name and logo are trademarks of Google, which imposes standards to restrict the use of Android branding by "uncertified" devices outside their ecosystem

έχει το δικαιώμα να κάνει ότι θέλει και ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID ΑΛΛΑ ΣΤΟ AOSP το οποίο το ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ HARMONY OS NEXT. 

APK is analogous to other software packages such as APPX in Microsoft Windows, APP for HarmonyOS or a Debian package in Debian-based operating systems.

η έκδοση μιας εφαρμογής δεν έχει να κάνει με τον τρόπο δημιουργίας της.

τα apk πακέτα δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν στο HarmonyOs next και θα πρέπει να τα ξαναγράψουν απο την αρχή ή μέσω Ark Compiler

The next iteration of HarmonyOS known as HarmonyOS NEXT was announced on August 4, 2023 and officially launched on October 22, 2024. It replaces the OpenHarmony multi-kernel system with its own HarmonyOS microkernel at its core, removes all Android code and supports only apps in its native App format.

OpenHarmony is an open-source version of HarmonyOS donated by Huawei to the OpenAtom Foundation, built around a LiteOS kernel descended from original LiteOS operating system. It supports devices running a mini system such as printers, speakers, smartwatches and any other smart device with memory as small as 128 KB, or running a standard system with memory greater than 128 MB.[159] The open-source operating system contains the basic capabilities of HarmonyOS and does not depend on the Android Open Source Project (AOSP) code

είναι νέο λειτουργικό και μακάρι να πάει και καλά.

Επεξ/σία από hellghan
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, oldnew είπε

Πραγματικο νεο λειτουργικό ηταν αυτό που είχε φτιάξει η microsoft

Και της Microsoft κάπου πάταγε. 

Και το Android το ίδιο. 

Το να λέμε ότι δεν έχει άλλος το δικαίωμα να φτιάξει λειτουργικό επειδή πατάει καπου,  είναι άστοχο.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο επιμένων νικά (βλεπε apple). 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, hellghan said:

εχεις πρόβλημα φίλε. 

While AOSP is free, the "Android" name and logo are trademarks of Google, which imposes standards to restrict the use of Android branding by "uncertified" devices outside their ecosystem

έχει το δικαιώμα να κάνει ότι θέλει και ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID ΑΛΛΑ ΣΤΟ AOSP το οποίο το ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ HARMONY OS NEXT. 

APK is analogous to other software packages such as APPX in Microsoft Windows, APP for HarmonyOS or a Debian package in Debian-based operating systems.

η έκδοση μιας εφαρμογής δεν έχει να κάνει με τον τρόπο δημιουργίας της.

τα apk πακέτα δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν στο HarmonyOs next και θα πρέπει να τα ξαναγράψουν απο την αρχή ή μέσω Ark Compiler

The next iteration of HarmonyOS known as HarmonyOS NEXT was announced on August 4, 2023 and officially launched on October 22, 2024. It replaces the OpenHarmony multi-kernel system with its own HarmonyOS microkernel at its core, removes all Android code and supports only apps in its native App format.

OpenHarmony is an open-source version of HarmonyOS donated by Huawei to the OpenAtom Foundation, built around a LiteOS kernel descended from original LiteOS operating system. It supports devices running a mini system such as printers, speakers, smartwatches and any other smart device with memory as small as 128 KB, or running a standard system with memory greater than 128 MB.[159] The open-source operating system contains the basic capabilities of HarmonyOS and does not depend on the Android Open Source Project (AOSP) code

είναι νέο λειτουργικό και μακάρι να πάει και καλά.

Εγω εχω πρόβλημα ή εσυ είσαι πανασχετος? Κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με τον καθένα εδω μεσα. Έχεις κάτσει να διαβάσεις τίποτα απο οσα γράφω τοση ώρα που θα μου πεις οτι εχω και προβλήμα?

Ολο αυτό που έχει γράψει είναι ΑΣΧΕΤΟ και δεν είναι αντίθετο σε αυτα που γράφω. Σου λεει οτι Ο KERNEL ΕΧΕΙ ΦΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ HUAWEI,  οτι λεω και εγω δηλαδή. 

Το aosp είναι free, για ελεύθερη μη εμπορική χρήση αν το ψάξεις καλύτερα. Οταν θες να βγάλεις λεφτα απο αυτο ισχύουν αλλα πράγματα και κυρίως μπορεί να πατήσει πάνω σε αυτό η Αμερική και να σε αναγκάσει να μην πουλάς εκτός Κίνας απειλοντας αλλες χωρες. Επίσης αν το χρησιμοποιησεις είσαι υποχρεωμένος να δημοσιευσεις και εσυ τον κώδικα που πηρες δωρεάν κατι που η huawei δεν εκανε εως τώρα. Θα δούμε τι θα δημοσιεύσει στο νεο και αν δεν προέρχεται από το Android . Μονο σε αυτό να πατήσει η Αμερική της δημιουργεί πρόβλημα. Οπότε είναι μονόδρομος να λεει οτι δε πατάει στο Android. 

"ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID ΑΛΛΑ ΣΤΟ AOSP το οποίο το ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ HARMONY OS NEXT"

Παίζουμε με τις λέξεις. Το aosp είναι android, το ίδιο πράγμα λες με εμενα που έχω πρόβλημα.. Φαντάσου εσύ δηλαδή. 

Το κατα ποσο το αφαίρεσε εχω εξηγήσει γιατί κατα 99% δεν το αφαίρεσε. Πρόβλημα σου αμα διαφωνείς. Μονο θα κρατήσω το threat εδω και θα ξανα γράψω σε μερικούς μηνες οταν θα ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η HUAWEI ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ στο xda κοματια κώδικα του android (aosp εννοώ και εγω δεν είναι αυτή η διαφωνία μας). 

2 hours ago, atheatos said:

Και της Microsoft κάπου πάταγε. 

Και το Android το ίδιο. 

Το να λέμε ότι δεν έχει άλλος το δικαίωμα να φτιάξει λειτουργικό επειδή πατάει καπου,  είναι άστοχο.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο επιμένων νικά (βλεπε apple). 

Έγραψα εγω πουθενά ότι δεν έχει δικαίωμα να φτιάξει νεο λειτουργικό? 

Εγω λεω οτι δεν είναι πραγματικά νεο αλλα πατάει (σε τεράστιο ποσοστό κώδικα ανω του 70%) στο Android. 

Της microsoft απο οσο θυμάμαι δεν πάταγε καν στα Windows mobile, ηταν ενα εντελώς καινούργιο λειτουργικο γι αυτο δεν ειχε και καμια συμβατότητα προς τα πίσω, (σε αντίθεση με της huawei που αν έχεις τον κώδικα γραμμένο σε Android, τον μετατρέπεις σε κώδικα να τρέχει στο "νεο" της λειτουργικό με ενα κλικ.) 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, oldnew είπε

Εγω εχω πρόβλημα ή εσυ είσαι πανασχετος? Κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με τον καθένα εδω μεσα. Έχεις κάτσει να διαβάσεις τίποτα απο οσα γράφω τοση ώρα που θα μου πεις οτι εχω και προβλήμα?

Ολο αυτό που έχει γράψει είναι ΑΣΧΕΤΟ και δεν είναι αντίθετο σε αυτα που γράφω. Σου λεει οτι Ο KERNEL ΕΧΕΙ ΦΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ HUAWEI,  οτι λεω και εγω δηλαδή. 

Το aosp είναι free, για ελεύθερη μη εμπορική χρήση αν το ψάξεις καλύτερα. Οταν θες να βγάλεις λεφτα απο αυτο ισχύουν αλλα πράγματα και κυρίως μπορεί να πατήσει πάνω σε αυτό η Αμερική και να σε αναγκάσει να μην πουλάς εκτός Κίνας απειλοντας αλλες χωρες. Επίσης αν το χρησιμοποιησεις είσαι υποχρεωμένος να δημοσιευσεις και εσυ τον κώδικα που πηρες δωρεάν κατι που η huawei δεν κάνει. Μονο σε αυτό να πατήσει η Αμερική της δημιουργεί πρόβλημα. Οπότε είναι μονόδρομος να λεει οτι δε πατάει στο Android. 

"ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ANDROID ΑΛΛΑ ΣΤΟ AOSP το οποίο το ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ HARMONY OS NEXT"

Παίζουμε με τις λέξεις. Το aosp είναι android, το ίδιο πράγμα λες με εμενα που έχω πρόβλημα.. Φαντάσου εσύ δηλαδή. 

Το κατα ποσο το αφαίρεσε εχω εξηγήσει γιατί κατα 99% δεν το αφαίρεσε. Πρόβλημα σου αμα διαφωνείς. Μονο θα κρατήσω το threat εδω και θα ξανα γράψω σε μερικούς μηνες οταν θα ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η HUAWEI ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ στο xda κοματια κώδικα του android (aosp εννοώ και εγω δεν είναι αυτή η διαφωνία μας). 

Εγω λεω οτι δεν είναι πραγματικά νεο αλλα πατάει (σε τεράστιο ποσοστό κώδικα ανω του 70%) στο Android. 

Της microsoft απο οσο θυμάμαι δεν πάταγε καν στα Windows mobile, ηταν ενα εντελώς καινούργιο λειτουργικο γι αυτο δεν ειχε και καμια συμβατότητα προς τα πίσω, (σε αντίθεση με της huawei που αν έχεις τον κώδικα γραμμένο σε Android, τον μετατρέπεις σε κώδικα να τρέχει στο "νεο" της λειτουργικό με ενα κλικ.) 

ή δεν θες να καταλάβεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις.

το AOSP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ANDROID. Είναι ένα os. Το android είναι το λογισμικό που ξέρουμε με προεγκατεστημένες τις google εφαρμογες και ΑΝΟΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ GOOGLE που φυσικά πληρώνεις.

Η Huawei έχει φτιάξει δικό της Kernel τον οποίο τον ενσωμάτωσε ΜΑΖΙ με το AOSP όταν έφαγε το ban.

BAN έφαγε απο το ANDROID ΤΗΣ GOOGLE και απο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

πουθένα αλλού δεν έφαγε ban και δεν μπορεί να φάει!

Ποιο είναι το πρόβλημα σου εσένα και δεν μπορεί η Huawei Να φτιάξει δικό της kernel;

Αληθεία πως ακριβώς πιστεύεις γίνονται οι μεταβάσεις; 

Το νέο λογισμικό δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ AOSP τον έβγαλαν!( που σημαίνει πως τον είχαν πριν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, hellghan said:

.

το AOSP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ANDROID. 

Παίζουμε με τους ορισμούς . Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτε. Το aosp και το Android είναι ουσιαστικά ο ίδιος κώδικας. Επειδή η google παίρνει το aosp του βάζει google services, χάρτες κλπ και το ονομαζει εμπορικά "android" είναι αλλο λειτουργικο? . Δεν έχουν σχέση οι 2 κώδικες ? Η ίδια η google εχει την ιδιοκτησία, δικό της προϊόν είναι και το έχει δώσει ελεύθερο για να υπάρχουν ολα τα παραπροιοντα aosp,  κλπ. 

Με την ίδια λογική είναι διαφορετικα λειτουργικά και όχι android της σαμσουνγκ, της xiaomi κλπ. Και αυτοί το αλλάζουν εκτενώς με δικους τους Launcher, δικα τους οικοσύστηματα κλπ. 

Δηλαδή αν αυριο η σαμσουνγκ αφαιρέσει τις google services (πάρει το aosp) , και βαλει τα δικά της,  αλλάξει και ενα kernel, και δεν δουλεύουν κατευθείαν οι εφαρμογές android αλλα θέλουν και αυτές ενα compiler που πατώντας ενα κλικ... θα τρέχουν, το ονομασει εμπορικά : "TARATATZOYM OS" θα μιλάμε για νεο λειτουργικό και όχι σε κατι που πατάει στο Android? 

38 minutes ago, hellghan said:

Tο νέο λογισμικό δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ AOSP τον έβγαλαν!( που σημαίνει πως τον είχαν πριν)

Επαναλαμβάνομαστε. Η πραγματική μας διαφορά είναι αυτη. Κατσε να δούμε αν τον έβγαλε. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
4 ώρες πριν, oldnew είπε

Έχει πατήσει στον κώδικα του open source android, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

26 λεπτά πριν, oldnew είπε

Απαγορεύεται να χρησιμοιησει το lite OS? Το ότι πάτησε στο AOSP για κάποιο διάστημα , πρέπει να φάει ban? 
Όσο για το windows phone είχε ως βάση τον windows CE kernel για αυτό πήγε άπατο. Αν πάταγε στον kernel των windows NT ίσως να υπήρχε σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, atheatos said:

Απαγορεύεται να χρησιμοιησει το lite OS? Το ότι πάτησε στο AOSP για κάποιο διάστημα , πρέπει να φάει ban? 
Όσο για το windows phone είχε ως βάση τον windows CE kernel για αυτό πήγε άπατο. Αν πάταγε στον kernel των windows NT ίσως να υπήρχε σήμερα.

Δεν είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάει ban. Ban δεν επρεπε να φαει ουτε τόσο καιρό που τρώει. Η Αμερική πάτησε πάνω σε ενα ψεμα οτι κλέβει δεδομένα και το επέβαλε ομως.  Τι σε κανει να πιστεύεις οτι δεν μπορεί να κανει το ίδιο αν η huawei ελεγε: Το νεο μου λειτουργικό πατάει στο Android (aosp αν θες για να μην έχουμε πάλι διαξιφισμους ορισμών). 

Είναι αυτονόητο οτι τη συμφέρει να λεει οτι το λειτουργικό της είναι προϊόν παρθενογενεσης. Δεν είναι όμως. 

Εντωμεταξυ έχετε σχολιάσει πράγματα που ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ, οτι είπα κάπου οτι ΠΡΕΠΕΙ να φάει ban, και φαίνεται να μη θυμάται κανεις αυτό που έχω γράψει, οτι η huawei στην αρχή και πρώτα ισχυριζόταν οτι δεν πατάει σε κώδικα android το λειτουργικό της. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oldnew είπε

Δεν είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάει ban. Ban δεν επρεπε να φαει ουτε τόσο καιρό που τρώει. Η Αμερική πάτησε πάνω σε ενα ψεμα οτι κλέβει δεδομένα και το επέβαλε ομως.  Τι σε κανει να πιστεύεις οτι δεν μπορεί να κανει το ίδιο αν η huawei ελεγε: Το νεο μου λειτουργικό πατάει στο Android (aosp αν θες για να μην έχουμε πάλι διαξιφισμους ορισμών). 

Είναι αυτονόητο οτι τη συμφέρει να λεει οτι το λειτουργικό της είναι προϊόν παρθενογενεσης. Δεν είναι όμως. 

Τίποτα δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης. Όλα κάπου πατάνε . Ακόμα και το NEXT της huawei , που το όνομα του θυμίζει το next os  του jobs *, όταν έφυγε από την Apple, πατάει πάνω σε πολλά πράγματα και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως παρθένο γέννηση.

* όλες οι εταιρείες λίγο πολύ , θέλουν να γίνουν apple , αντιγράφοντας την πορεία της , ακόμα και στο όνομα….

Δημοσ.
1 minute ago, atheatos said:

Τίποτα δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης. Όλα κάπου πατάνε . .

Πλέον ναι, κάποτε ηταν όμως.

Η διαφορά είναι οτι το λειτουργικό της huawei πάταγε ΠΟΛΥ στο Android (aosp, πες το όπως θες). Επι της ουσιας ήταν ενα καμουφλάρελισμενο android και αυτή ελεγε αλλα. 

Στο νεο που βγάζει τώρα οκ ας περιμένουμε να δουμε αν θα πατάει και ποσο γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει κατι. 

Εγω εχω πει τη γνώμη μου οτι παλι στο Android (aosp για να ακριβολογουμε όντως - αυτο εννοώ όταν λεω android) θα πατάει. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, oldnew είπε

Πλέον ναι, κάποτε ηταν όμως.

Η διαφορά είναι οτι το λειτουργικό της huawei πάταγε ΠΟΛΥ στο Android (aosp, πες το όπως θες). Επι της ουσιας ήταν ενα καμουφλάρελισμενο android και αυτή ελεγε αλλα. 

Στο νεο που βγάζει τώρα οκ ας περιμένουμε να δουμε αν θα πατάει και ποσο γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει κατι. 

Εγω εχω πει τη γνώμη μου οτι παλι στο Android (aosp για να ακριβολογουμε όντως - αυτο εννοώ όταν λεω android) θα πατάει. 

Και το Android πατάει στο Linux και πιο πριν είχε κώδικα της oracle. Τι θα κάνουμε τώρα ? Θα κάτσουμε να μετράμε ποσό την έχει από τον καθένα ? 
Τα λειτουργικά που έχουμε σήμερα έχουν ως βάση λειτουργικά της δεκαετίας 60 και 70.  Δεν τα έφτιαξαν ξαφνικά ο jobs με τον bill gates. Διαβάστε λίγο ιστορία των υπολογιστών και μετά θα δείτε τι είναι και από προέρχονται όλα σας πλασάρουν.

Η huawei και κάθε huawei μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία που θα αντιγράψει κάτι . Άλλες το κάνουν χρόνια , μπροστά στα μούτρα σας και λέτε και ευχαριστώ….

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 6:19 ΜΜ, dtk-386 είπε

ποιος σου είπε ότι oι Ινδοί είναι δεδομένοι για την Huawei??

καθόλου δεν είναι από τη Huawei (είναι στην χώρες υπερ του ban των προϊόντων της από παντού στις τηλεπικοινωνίες...).

Ομως το 95% των Ινδων χρησιμοποιεί android και το 70% έχει Oppo, Vivo, Realme, Xiaomi. H Samsung έχει πέσει στο 15% και να μη σου πω που ειναι το iOS. θα έλεγα ότι η Ινδια είναι εξαρτώμενη από την Κίνα σε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και από το Android λόγω χαμηλότερου κόστους και λόγω...Κοινοπολιτείας.

Αν περισσότεροι κατασκευαστές προτιμήσουν το Harmony... δεν νομίζω να αντέξει η Ινδια τη μετάβαση σε Samsung ή iOs...

Ηδη διαμαρτύρονται για την αυξηση του κόστους στις τηλεπικοινωνίες (αλλαγή εξοπλισμού από Huawei κυρίως σε Nokia - ναι καλά διάβασες - στα δικτυά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...