Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Ίσως υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα τελικά.

Γιατι,επειδη ενας 29χρονος δεν ειναι ολη μερα στα σοσιαλ;
Καμια ελπιδα δεν υπαρχει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Charismo είπε

Άρα έτρωγες ώρες ανά ημέρα στο κινητό για να βρεις εφαρμογή που μετράει τις ώρες που ξοδεύεις μπροστά στην οθόνη.

Σκευωρία είναι όλα. 😛

Για τις ώρες ομιλίας κλήσεων και στον αριθμό των sms αναφέρομαι. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 28/11/2024 at 22:51, StamTheMan said:

Γιατι,επειδη ενας 29χρονος δεν ειναι ολη μερα στα σοσιαλ;
Καμια ελπιδα δεν υπαρχει.

Εντωμεταξύ έχω αυξήσει τις ώρες στα σόσιαλ από τότε που το έγραψα, λόγω... δουλειάς. Πρέπει να κάθομαι στο γραφείο παραπάνω για να μονιτοράρω το πρότζεκτ, χωρίς να κάνω ενεργά κάτι εκείνη τη στιγμή. Οπότε, δώστου υλικό. Προσπαθώ να το κρατάω σε κείμενο, δηλαδή fb posts. Να διαβάσω άποψη, αντί να βλέπω απολύτως άχρηστα πράγματα.

Αλλά πραγματικά, αυτές τις νεκρές ώρες με διαλείμματα εντός εργασίας, δε μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μόνο ίσως να διαβάζεις κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο, αλλά θα το διακόπτεις μια φορά το 20λεπτο-30λεπτο σίγουρα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Εντωμεταξύ έχω αυξήσει τις ώρες στα σόσιαλ από τότε που το έγραψα, λόγω... δουλειάς. Πρέπει να κάθομαι στο γραφείο παραπάνω για να μονιτοράρω το πρότζεκτ, χωρίς να κάνω ενεργά κάτι εκείνη τη στιγμή. Οπότε, δώστου υλικό. Προσπαθώ να το κρατάω σε κείμενο, δηλαδή fb posts. Να διαβάσω άποψη, αντί να βλέπω απολύτως άχρηστα πράγματα.

Αλλά πραγματικά, αυτές τις νεκρές ώρες με διαλείμματα εντός εργασίας, δε μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μόνο ίσως να διαβάζεις κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο, αλλά θα το διακόπτεις μια φορά το 20λεπτο-30λεπτο σίγουρα.

Χθες ειχα αυτη τη συζητηση,ενω δεν εχω παρουσια στα social,περναω καποιες ωρες για IM.
Δυστυχως πολλοι νεοι χρησιμοποιουν το insta για ΙΜ,την πιο κουραστικη πλατφορμα .
Δε θελω να βαλω μετρητη για να δω ποση ωρα περναω,γιατι θα ξενερωσω με το αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...