Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι εφαρμογή γι' αυτό, στις ρυθμίσεις της μπαταρίας στα περισσότερα smartphones μπορείς να δεις το SOT.

Και γενικά, αν κάθε μέρα σου αδειάζει σχεδόν η μπαταρία από normal χρήση, 4-5 ώρες τις γράφεις εύκολα πλέον που έχουν αυξηθεί οι αυτονομίες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Το κατάλαβα, δεν το είπα για τη μπαταρία.

Είπα απλά ότι κάποιος που καθημερινά πάει από 100% -> 20% ή και πιο κάτω, ή το φορτίζει και μέσα στη μέρα, εύκολα γράφει 4-5 ώρες αν κάνει normal χρήση (π.χ. όχι βαρύ gaming, Google Maps κ.λπ.). Οι περισσότεροι από εμάς δηλαδή.

Οπότε δεν καταλαβαίνω πώς δεν το είχε ήδη αντιληφθεί τόσο καιρό.

Δημοσ.

Αυτές οι εφαρμογές μετράνε το πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη. Αυτό δεν συμαίνει πως κατ ανάγκη αυτός ο χρόνος είναι χρήση που κάνεις. Αν για παράδειγμα ανοίξεις να δεις ειδοποίηση και αφήνεις την οθόνη να κλείσει μόνη της θα γράψει +30-60 δευτερόλεπτα ανάλογα την ρύθμιση. 

• Like 2
Δημοσ.
32 minutes ago, phanispal said:

Παίζει κι αυτό, αλλά νομίζω πολλοί έχουν συνηθίσει να κλείνουν την οθόνη αντί να περιμένουν να κλείσει μόνη της.

Η οθόνη "ξυπνά" και με ειδοποιήσεις,  κλήσεις   κλπ

Οχι ότι δεν το καίμε στο κινητό  κάθε μέρα, αλλά να μην μας χρεώνουν σαν χρόνο και το όταν δεν απαντάμε σε κάποιον 😋

Δημοσ.

Τοσο ειναι κατα μεσο ορο και σε μενα που εχω και καμποση δουλεια με το κινητο.

Οντως παντως, στο τελος της ημερας κι εγω οταν το ειχα δει πρωτη φορα, λεω αποκλειεται.

Στις διακοπες πεφτει περιπου στις 4 ωρες.

Δημοσ.

Εγώ όταν πήρα το νέο μου κινητό κάποτε πριν χρόνια, εψαχνα να βρω εφαρμογή για τις συνολικές ώρες ομιλίας και μηνυμάτων. Έφαγα πολύ χρόνο για να μπορέσω να βρω κάτι. Το παλιότερο κινητό μου που δεν ήταν smartphone έχει ενσωματωμένη τέτοια επιλογή, αλλά στο android δεν υπήρχε. 

• Haha 1
Δημοσ.
4 hours ago, mariosnik_ said:

Εγώ όταν πήρα το νέο μου κινητό κάποτε πριν χρόνια, εψαχνα να βρω εφαρμογή για τις συνολικές ώρες ομιλίας και μηνυμάτων. Έφαγα πολύ χρόνο για να μπορέσω να βρω κάτι. Το παλιότερο κινητό μου που δεν ήταν smartphone έχει ενσωματωμένη τέτοια επιλογή, αλλά στο android δεν υπήρχε. 

Άρα έτρωγες ώρες ανά ημέρα στο κινητό για να βρεις εφαρμογή που μετράει τις ώρες που ξοδεύεις μπροστά στην οθόνη.

Σκευωρία είναι όλα. 😛

Δημοσ.

Eγώ περνάω όντως 1-1:30 ώρα τη μέρα μαξ, γιατί ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

Φυσικά δεν έχω μέσα σκουπίδια, τύπου τικτοκ και ινσταγκραμ.

Κάποιες φορές μου πιάνει και 2-2:30 ώρες, καθώς κάνω τηλεφωνικές κλήσεις από βάημπερ ή μεσεντζερ με φίλους.

Πάνω από 3 ώρες έχω δει μόνο έφηβος, πριν μια δεκαετία, και όταν είμαι άρρωστος οπότε είμαι ξάπλα και χαζολογώ από ό,τι μπορεί να εμφανίσει ο Μοτζίλα με αντμπλοκ + κονσταντ πλεη στο γιουτιουμπ (δηλαδή πάλι όχι τικτοκ και ινσταγκραμ).

Νομίζω είμαι πολύ υγιής με αυτή την χρήση, έχω φρικάρει με τη χρήση που κάνουν οι συνομήλικοί μου (29 ετών). Ήμουν μια φορά διακοπές σε μεγάλο σπίτι με άλλους 6 καλεσμένους και άκουγες 6 κινητά μόνο να παίζουν βλακείες (στοριζ, ριλς κλπ).

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...