Προς το περιεχόμενο

POCO X6 Pro 5G 8/256 @ 254.58 (-30ε πιθανόν)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε POCO X6 Pro 5G 8/256 @ 254.58 (-30ε πιθανόν)
Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρεσαι αλλά εάν πήγαινες στο dhgate και έπαιρνες το κουπόνι για νέο χρήστη 80 δολάρια κάτω μου φαίνεται βγαίνει ίδια τιμή και έρχεται από Ισπανία 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mamak1989 είπε

Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρεσαι αλλά εάν πήγαινες στο dhgate και έπαιρνες το κουπόνι για νέο χρήστη 80 δολάρια κάτω μου φαίνεται βγαίνει ίδια τιμή και έρχεται από Ισπανία 

Το πηρες το κουπονι που λες; Για δοκιμασε.λαθος καταλαβατε, μουσι ειναι. 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

firefox_XFEHG7FBS1.png.03d823deb3cbae8985e5c5d9a0e92b75.png

Είναι pack. Καλά θα ήταν να είναι 1 80άρι αλλά οι μάστερ του bait αποφάσισαν. (Το καλύτερο όμως είναι το γεγονός ότι πάτησα πρώτα στην εικόνα που φαίνεται από πίσω για τα 80, έκλεισα ό,τι άνοιξε, πέταξε μια ρουλέτα και μαντέψτε: ΓουΆου, ρόλαρα 80άρι εντελώς τυχαία (γι αυτό και το Congratulations You Win). Μη συνεχίσω με το 42άρι που απαιτεί την εφαρμογή και αγορά 900 ντάλαρς...

Έχουν ξεφύγει οι Κινέζοι..

Spoiler

About New Users Benefits Coupons

• • New Buyer Coupon Pack is only available for users who already signed up for an account but have never placed an order on DHgate.
  • • Coupons in this pack could be combined with seller coupons
  • • Only one coupon from this pack can be used per order
  • • Limited offer: Be fast! it's first come, first served!
  • • This Coupon Pack is limited to one (1) per registered DHgate user and device

firefox_HTcfMq3wcA.png.86c000094430ed7c2a2f32c631533469.png

Σύνολο 80. Σε γιούρια είναι 77.05.

ΕΔΙΤ: Επόμενη επίσκεψη:

firefox_lo2nhIv2Tf.png.5ffc65494367caa75385d9c7754fce5b.png

Νάις. Αυτό είναι το ντιφόλτ ΠΑΚ. Και πάλι δεν είναι 1 άρα.

Επεξ/σία από dtrzG
Δημοσ.

https://niuxtech.lt/en/nuolaidos/new-poco-x6-pro-5g-phone-with-8256gb-memory-and-dimensity-8300-ultra/

Με τον κωδικό βγαίνει στα ίδια λεφτά έλεγε για αποθήκη από Ισπανία, Πολωνία δεν ξέρω εάν έχει ακομα

3 ώρες πριν, Vault13 είπε

Το πηρες το κουπονι που λες; Για δοκιμασε.λαθος καταλαβατε, μουσι ειναι. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mamak1989 είπε

https://niuxtech.lt/en/nuolaidos/new-poco-x6-pro-5g-phone-with-8256gb-memory-and-dimensity-8300-ultra/

Με τον κωδικό βγαίνει στα ίδια λεφτά έλεγε για αποθήκη από Ισπανία, Πολωνία δεν ξέρω εάν έχει ακομα

Ώπα, αλλάζει το γράμμα. Με βάση το παραπάνω κουπόνι ο κωδικός του οποίου είναι DHBF40 :

firefox_q28YcbmIx3.png.6b610468216bcce8ec564af80924056a.png

Αποστολή από Γερμανία.

• Like 1
Δημοσ.

Το τηλεφωνο αξιζει καταρχην; Εχει εναν υπερεπεξεργαστη που αν δεν παίζουμε παιχνιδια τι να τον κανουμε; Φωτογραφιες μετριες ακουσα. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Το τηλεφωνο αξιζει καταρχην; Εχει εναν υπερεπεξεργαστη που αν δεν παίζουμε παιχνιδια τι να τον κανουμε; Φωτογραφιες μετριες ακουσα. 

Έχω το κινητό και ναι έχεις δίκιο γιατί στην ίδια φάση είμαι,δεν παίζω παιχνίδια... Για μένα βέβαια είναι ότι καλύτερο να τρέχουν όλα σφαίρα χωρίς να κολλάει πουθενά και να μη νιώθει τίποτα αλλά αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο στην κατανάλωση της μπαταρίας...Όσο για τις φωτογραφίες την μέρα δεν θα έχεις θέμα όπως και με τα περισσότερα σχεδόν τηλέφωνα πλέον.. Είναι μια τίμια κάμερα που σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο.Τώρα αν αξίζει η όχι,εξαρτάται.. Αν δεν παίζεις παιχνίδια αλλά κρατάς χρόνια τις συσκευές σου αξίζει για το μέλλον. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν αναρωτιέστε για το αν κάνει για παιχνίδια, όχι μονο κάνει αλλά το παρακάνει , έχεις σχεδόν διπλάσιο score στο antutu σε σχέση με το SD870 , κι επίσης οι φωτογραφίες τους είναι αρκετά καλές και με οπτική σταθεροποιτή.
image.png.b75721a19a09164f170ba3eab3502da1.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vault13 είπε

Κανας αλλος κωδικος για DHGATE smrtphone παιζει; Αλλα οχι για 300€

Μπες στο AliExpress έχει από Γαλλία ειδα στην ίδια τιμή 248 αλλά πρέπει να ρωτήσεις αν είναι αξιόπιστος πωλητης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...