Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα σε καινούργια μηχανή sage bambino καφέ από τα starbucks...

dark roast και μάντολες...δεν τον καβούρδισαν...τον κάψανε...

ο χειρότερος καφές που έχω δει ποτέ.

 

 

  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Συνεχιζουν οι προσφορες:

30% στο Tropical Coffee με κωδικο BLACKCOFFEEFRIDAY μεχρι 7/12

Όχι ρε ήθελα να τον δοκιμάσω καιρό αλλά έχω φορτωθεί πολύ λόγω bf.Παντως αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πρώτα roasters.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Eγώ πάλι 1η φορά το ακούω...  😐

Και εγω το ιδιο, χορηγουμενη μου το πεταξε. Σε τοσα σαιτ με καφεδες που μπηκα για το νημα για κανενα μηνα θα μου πεταει χορηγουμενες με καφε απ ολο τον κοσμο 😅

  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Την εταιρεία την πρωτογνώρισα πριν περίπου 2 χρόνια όταν είχα μπει στο τριπακι του home roasting και κοιτούσα για μηχανή καβουρδισματος.

Δημοσ.

Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? 

 

Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? 

Δημοσ.
1 hour ago, nemesi54 said:

Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? 

 

Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? 

Χωρίς να έχω δει τα σχετικά βιντεάκια, εγώ κάνω το 1ο. Δεν το άνοιγα με τπτ.

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nemesi54 είπε

Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? 

 

Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? 

Ο speciality πρέπει να καταναλωθεί εντός ενός διαστήματος από την ημέρα ψησίματος του για να γευτείς όλα τα αρώματα.Τωρα αν στοκαρες αρκετή ποσότητα άλλοι λένε πως διατηρεί τα αρώματα ο καφές στην κατάψυξη και άλλοι όχι.Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ειδικό σκεύος κενού αέρος και πάλι άνοιξε κλείσε θα χάσει ο καφές.

Δημοσ.
34 minutes ago, moutsa said:

Απο Stella Rossa έχει παραλάβει κανείς? 

Παρέλαβα εγώ.

Μίξη arabica και robusta. Ψήσιμο medium-dark. Αποτέλεσμα ένας καφές κλασσικός εμπορίου που δεν έχει καθόλου οξύτητα. Σε εσπρεσάκι τον πίνεις το πρωί να σε ξυπνάει. Δεν είναι κακός. Σε φρέντο δεν δοκίμασα ακόμα αλλά λογικά θα κρατάει και δεν θα νερώνει όπως το κόβω.

Σε καπουτσίνο μια αηδία, δεν λέει τίποτα.

8 hours ago, nemesi54 said:

Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? 

 

Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? 

και τα δύο σωστά είναι.

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, doom26 said:

Ο speciality πρέπει να καταναλωθεί εντός ενός διαστήματος από την ημέρα ψησίματος του για να γευτείς όλα τα αρώματα.Τωρα αν στοκαρες αρκετή ποσότητα άλλοι λένε πως διατηρεί τα αρώματα ο καφές στην κατάψυξη και άλλοι όχι.Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ειδικό σκεύος κενού αέρος και πάλι άνοιξε κλείσε θα χάσει ο καφές.

Και σκεύος υπάρχει αλλά και πάλι θα πρέπει να πίνω αρκετούς την ημέρα για να μην μοαγιατευουν.

Ανοίγω έναν και μπαίνει σε αυτό. 

Με blendακια ασχολουμαι, όχι μονοποικιλιακους. 

Ο good cup που άνοιξα, για τα γούστα μου δεν μου αρέσει καθόλου. 

Μπήκαν κατάψυξη ο Grail και ο Habit. 

Μέχρι στιγμής από blend σε σειρά προτίμησης:

Bridge - Cuchavira

Black Bart - Seven seas

Kudu - Good Cup

Επεξ/σία από nemesi54
Δημοσ.

Καλησπέρα

Πέρασα σήμερα, χωρίς να πάρω τηλ πρώτα,από KUDU στην Λυκόβρυση,αλλά βρήκα κλειστά ρολά στο χώρο που είχε την πινακίδα τους.

Έχει πάει κανείς από εκεί ,ειναι με επικοινωνια πρωτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...