GREG10ARIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Συνεχιζουν οι προσφορες: 30% στο Tropical Coffee με κωδικο BLACKCOFFEEFRIDAY μεχρι 7/12
avacan23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις δοκίμασα σε καινούργια μηχανή sage bambino καφέ από τα starbucks... dark roast και μάντολες...δεν τον καβούρδισαν...τον κάψανε... ο χειρότερος καφές που έχω δει ποτέ. 1 1
doom26 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Συνεχιζουν οι προσφορες: 30% στο Tropical Coffee με κωδικο BLACKCOFFEEFRIDAY μεχρι 7/12 Όχι ρε ήθελα να τον δοκιμάσω καιρό αλλά έχω φορτωθεί πολύ λόγω bf.Παντως αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πρώτα roasters.
GREG10ARIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, xenos3 είπε Eγώ πάλι 1η φορά το ακούω... 😐 Και εγω το ιδιο, χορηγουμενη μου το πεταξε. Σε τοσα σαιτ με καφεδες που μπηκα για το νημα για κανενα μηνα θα μου πεταει χορηγουμενες με καφε απ ολο τον κοσμο 😅 1 1
doom26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Την εταιρεία την πρωτογνώρισα πριν περίπου 2 χρόνια όταν είχα μπει στο τριπακι του home roasting και κοιτούσα για μηχανή καβουρδισματος.
nemesi54 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη??
maou1991 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ έριξα παραγγελία από Handpickers και αναμένω !
xenos3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, nemesi54 said: Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? Χωρίς να έχω δει τα σχετικά βιντεάκια, εγώ κάνω το 1ο. Δεν το άνοιγα με τπτ. 1 1
doom26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, nemesi54 είπε Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? Ο speciality πρέπει να καταναλωθεί εντός ενός διαστήματος από την ημέρα ψησίματος του για να γευτείς όλα τα αρώματα.Τωρα αν στοκαρες αρκετή ποσότητα άλλοι λένε πως διατηρεί τα αρώματα ο καφές στην κατάψυξη και άλλοι όχι.Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ειδικό σκεύος κενού αέρος και πάλι άνοιξε κλείσε θα χάσει ο καφές.
SAnathema Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 34 minutes ago, moutsa said: Απο Stella Rossa έχει παραλάβει κανείς? Παρέλαβα εγώ. Μίξη arabica και robusta. Ψήσιμο medium-dark. Αποτέλεσμα ένας καφές κλασσικός εμπορίου που δεν έχει καθόλου οξύτητα. Σε εσπρεσάκι τον πίνεις το πρωί να σε ξυπνάει. Δεν είναι κακός. Σε φρέντο δεν δοκίμασα ακόμα αλλά λογικά θα κρατάει και δεν θα νερώνει όπως το κόβω. Σε καπουτσίνο μια αηδία, δεν λέει τίποτα. 8 hours ago, nemesi54 said: Το σακουλάκι Kudu όπως είναι το βάζω σε ζιπλοκ, αφαιρώ αέρα από το ζιπλοκ και το βάζω κατάψυξη?? Η καλύτερα το αδειάζω σε ένα βαζο, το γεμίζω τίγκα μέχρι πάνω και μετά κατάψυξη?? και τα δύο σωστά είναι. 1
nemesi54 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, doom26 said: Ο speciality πρέπει να καταναλωθεί εντός ενός διαστήματος από την ημέρα ψησίματος του για να γευτείς όλα τα αρώματα.Τωρα αν στοκαρες αρκετή ποσότητα άλλοι λένε πως διατηρεί τα αρώματα ο καφές στην κατάψυξη και άλλοι όχι.Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ειδικό σκεύος κενού αέρος και πάλι άνοιξε κλείσε θα χάσει ο καφές. Και σκεύος υπάρχει αλλά και πάλι θα πρέπει να πίνω αρκετούς την ημέρα για να μην μοαγιατευουν. Ανοίγω έναν και μπαίνει σε αυτό. Με blendακια ασχολουμαι, όχι μονοποικιλιακους. Ο good cup που άνοιξα, για τα γούστα μου δεν μου αρέσει καθόλου. Μπήκαν κατάψυξη ο Grail και ο Habit. Μέχρι στιγμής από blend σε σειρά προτίμησης: Bridge - Cuchavira Black Bart - Seven seas Kudu - Good Cup Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από nemesi54
Rattlehead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα Πέρασα σήμερα, χωρίς να πάρω τηλ πρώτα,από KUDU στην Λυκόβρυση,αλλά βρήκα κλειστά ρολά στο χώρο που είχε την πινακίδα τους. Έχει πάει κανείς από εκεί ,ειναι με επικοινωνια πρωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα