hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, SAnathema είπε Όχι. Ή βαζάκια αεροστεγή ή ζιπλοκ. Θα βγάλεις πρώτα τους κόκκους από τα σακουλάκια που ήρθε. Παίρνουν αέρα. James Hoffman says otherwise. Υποτίθεται είναι 1 way η βαλβίδα. Αν έχεις ocd μπορείς να βάλεις ταινία στην βαλβίδα. 1
rbmkn4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 7 hours ago, athkatla78 said: Έχει αποβιώσει ο διαχειριστής. Τι λες ρε συ.. Απο τη γεννηση του ημουν στο φορουμ δεν ειχαι ιδεα, πως εγινε αυτο, ποτε, γιατι?
NoiSy MaN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, hellojim είπε James Hoffman says otherwise. Υποτίθεται είναι 1 way η βαλβίδα. Αν έχεις ocd μπορείς να βάλεις ταινία στην βαλβίδα. 1
drdedus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ο borbone γενικότερα σας αρέσει? έχει κάποιες μικρές προσφορές. Δίνει 10 ευρω με την εγγραφή και λογικά 10% σε επόμενη. Απλα δεν ερχόταν το email επιβεβαίωσης σε κανενα παροχο. Αν και έχει Ελλάδα με vpn προχώρησε και μετά πάλι προβλήματα με την διεύθυνση. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από drdedus
@topos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, drdedus said: ο borbone γενικότερα σας αρέσει? έχει κάποιες μικρές προσφορές. Δίνει 10 ευρω με την εγγραφή και λογικά 10% σε επόμενη. Απλα δεν ερχόταν το email επιβεβαίωσης σε κανενα παροχο. Αν και έχει Ελλάδα με vpn προχώρησε και μετά πάλι προβλήματα με την διεύθυνση. Link? Γιατί δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφερεσε. Ο καφέ borbone είναι συγκεκριμένη μάρκα αλλά νομίζω πως είναι και κάτι σαν ποικιλια.
Witcher1st Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 19 hours ago, xenos3 said: Οι εσπρεσσακηδες δε θέλουν να βλέπουν ρομπουστα ούτε στον ύπνο τους. Για ποιο λόγο; Ο αραμπικα κρύος δε νερώνει αμέσως; 1
ggelhsva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 @Witcher1st ποιος μίλησε για κρύο καφέ; 😅 1
drdedus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, @topos είπε Link? Γιατί δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφερεσε. Ο καφέ borbone είναι συγκεκριμένη μάρκα αλλά νομίζω πως είναι και κάτι σαν ποικιλια. τις κατέβασαν σήμερα τις προσφορές https://www.caffeborbone.com/gb/en/
Witcher1st Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, ggelhsva said: @Witcher1st ποιος μίλησε για κρύο καφέ; 😅 Στην Ελλάδα ζούμε, οι περισσότεροι πινουν Freddo.
ggelhsva Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 @Witcher1st ναι αλλά ο @xenos3 μίλησε για "εσπρεσσακηδες" οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν πίνουν Freddo 🙃 Τουλάχιστον όχι 365 μέρες το χρόνο. 2
GrEarendil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 3:04 ΠΜ, rbmkn4 είπε Τι λες ρε συ.. Απο τη γεννηση του ημουν στο φορουμ δεν ειχαι ιδεα, πως εγινε αυτο, ποτε, γιατι? Πρέπει να είναι 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Δυστυχώς είναι παρατημένο το forum, ωστόσο εκεί είναι καταγεγραμμένος πλούσιος όγκος πληροφορίας. Όπως και εσύ, το ακολουθώ πολλά χρόνια (~απο το 2013) και έχω μάθει πολλά πράματα από εκεί.
xenos3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 +1 Όποιος είχε λογαριασμό έχει, approve για νέα δε γίνονται. Απορώ ποιος ανανεώνει το domain (αν), γιατί θα μπορούσε να κάνει κανένα reset και να το ανοίξει πάλι.
xenos3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως μιας και είδα kudu, να πω το καλό. Αν τυχόν περάσετε από το μαγαζί, να πάρετε οπωσδήποτε ένα εσπρεσσάκι. Θα πάθετε πλάκα με το τι φτιάχνουν και μπράβο τους. 1
killbillkill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ τις αξιολογήσεις μας... εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τις καινούργιες παραλαβές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα