kakofonixx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 τελικά τι ψωνίσατε? 🙂 προσωπικά πήρα από Handpickers 2kgr σπυρί, 1kgr από το καθένα blend τους σε συσκευασίες των 250gr Δεν τους έχω ξαναδοκιμάσει, αλλά διαβάζω καλά λόγια στο φόρουμ Η πλάκα είναι ότι 40' μετά την παραγγελία, έστειλαν email ότι επεστάλη (με ACS)! άντε να δούμε! καλά καφεδάκια σε όλους! 🍵 1
xenos3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 27/11/2024 at 17:24, sphinxgr said: Παίρνω χρόνια σε κόκκους τον ακόλουθο και για εμένα τον θεωρώ την τελειότερη επιλογή. Τώρα με τελική τιμή κάτω των 30€/κιλό που έχω χρόνια να δω, αξίζει να τον δοκιμάσετε https://www.taresso.com/product/tigrato-espresso-blend/ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από xenos3
doom26 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Πάντως εγώ black friday μόνο καφέ ψώνισα!Μόλις παρέλαβα kudu habit με rd 25/11 και περιμένω αρκετά από το blend της handpickers. 1
SAnathema Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Εγώ παρέλαβα handpickers blend, ψημένο 13/11. Οι κόκκοι σαν εμφάνιση δεν λένε πολλά. Ωραίο σώμα και γεύση, απλά μου έβγαλε οξύτητα που μου θύμισε roundcup blend. Μαλλον έχω ευαίσθητους γευστικούς κάλυκες. Ο περισσότερος κόσμος δεν θα καταλάβει καν . Για την τιμή που το πήραμε τιμιότατο.
killbillkill Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 μήπως πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα σχετικά με τον εσπρέσσο; Τόσο όσον αφορά τους κόκκους, όσο και για τον εξοπλισμό... Κάτι σε μόνιμο, διότι βλέπω ότι πολύς κόσμος ασχολείται σοβαρά εδώ 7
xenos3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 26 minutes ago, SAnathema said: Εγώ παρέλαβα handpickers blend, ψημένο 13/11. Οι κόκκοι σαν εμφάνιση δεν λένε πολλά. Ωραίο σώμα και γεύση, απλά μου έβγαλε οξύτητα που μου θύμισε roundcup blend. Μαλλον έχω ευαίσθητους γευστικούς κάλυκες. Ο περισσότερος κόσμος δεν θα καταλάβει καν . Για την τιμή που το πήραμε τιμιότατο. Round cup νομίζω μακράν ότι χειρότερο ότι έχω πάρει.
greekfragma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, killbillkill said: μήπως πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα σχετικά με τον εσπρέσσο; Τόσο όσον αφορά τους κόκκους, όσο και για τον εξοπλισμό... Κάτι σε μόνιμο, διότι βλέπω ότι πολύς κόσμος ασχολείται σοβαρά εδώ υπάρχουν. κάνε αναζήτηση και θα τα βρεις. πέρυσι στήριξα delmocca. φέτος kolektiva. φωτογραφίκό υλικό όταν έρθουν και περάσουν γευστικό και οπτικό έλεγχο
killbillkill Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο 39 λεπτά πριν, killbillkill είπε μήπως πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα σχετικά με τον εσπρέσσο; Τόσο όσον αφορά τους κόκκους, όσο και για τον εξοπλισμό... Κάτι σε μόνιμο, διότι βλέπω ότι πολύς κόσμος ασχολείται σοβαρά εδώ τώρα μόλις πρόσεξα ότι υπάρχει σχετικά με τον εξοπλισμό...ίσως τότε να γίνει ένα σχετικά με τους καφέδες... προσωπικά αγόρασα από kudu αυτήν την φορά, 4 μονοποικιλιακούς Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από killbillkill
ipal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, killbillkill said: μήπως πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα σχετικά με τον εσπρέσσο; Τόσο όσον αφορά τους κόκκους, όσο και για τον εξοπλισμό... Κάτι σε μόνιμο, διότι βλέπω ότι πολύς κόσμος ασχολείται σοβαρά εδώ Η Φυσικά μπορείς να ανοίξεις ένα νέο στο μπλα μπλα. Υπάρχει και πολύ πληροφορία στο greekespresso αλλά δεν υπάρχει αρκετή συμμετοχή πλέον . Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από ipal 1
GREG10ARIS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Εγω στηριξα taresso τα δυο μπλεντακια και απο spiri ενα 250ρι το πιο δημοφιλες μπλεντ. Για καποιο λογο μου εβγαζε δωρεαν μεταφορικα ενω αν προσθετα αλλο ενα εβγαζε 3.5€, δεν καταφερα να το σπασω καπως οποτε πηρα μονο ενα, ελπιζω να μη φαω ακυρωση για λαθος 😁
touristas1985 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 και εγω επαιξα taresso και kudu. Taresso ηρθε σε 1 μερα box now με roasting date 25/11 μοσχομυριζει
killbillkill Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, ipal είπε Η Φυσικά μπορείς να ανοίξεις ένα νέο στο μπλα μπλα. Υπάρχει και πολύ πληροφορία στο greekespresso αλλά δεν υπάρχει αρκετή συμμετοχή πλέον . ήμουν εκεί μέλος, αλλά νομίζω ότι το παράτησαν το site... είχα χάσει κωδικούς και κανένας δεν μου έδινε έγκριση για να τους στείλει, όπως και δοκίμασα να κάνω καινούργιο λογαριασμό και κανένας δεν τον ενέκρινε..
avacan23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μια γενική συμβουλή είναι ότι σε μέτριες -φθηνές μηχανές αγοράζουμε καφέδες με έντονο (dark) καβούρδισμα (roasting) σε semi pro μηχανές ελαφρύ για καλύτερο αποτέλεσμα. Τώρα είναι τόσοι παράγοντες από τους κλασικούς (ζύγισμα, χρόνοσ εκχύλισης) όσο και τους ειδικούς (το νερό, το χτένισμα, το πάτημα κτλ.) για να πετύχεις τον τέλειο καφέ (the God shot όπως λένε οι φανατικοί..). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα