Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Εμείς που ξεκινάμε το ταξίδι μας με V60,τι προτείνεται να ξεκινήσω??

Setup: Kingrinder k6/Hario V60.

εύκολο εύπεπτο και στρογγυλεμένο βήμα ο βασικός Brazil από το The Roosters. 

No 11 Daterra sunrise: https://theroosters.gr/product/no-11-daterra-sunrise/

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Εβγαλε μπανερ και το roosters για black friday, θα ειναι για 24 ωρες οπως λεει.

Ναι, 24 ώρες, έτσι όπως πρέπει. Όχι η βλακεία που έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skritikos είπε

Ναι, 24 ώρες, έτσι όπως πρέπει. Όχι η βλακεία που έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια.

Αν δωσει και 1+1 οπως πριν κατι μηνες θα ειναι το μονο πραγματικο black friday που εχουμε..

Δημοσ.

Κάτι χαλαρό να παίξουμε με barista events. Μαξ ημερομηνίες ψησίματος 10 ημέρες.

Δεν εχω και καταψύκτη και θα πέσει στρίμωγμα. Παράπονο δεν εχω η βραζιλία απο 250 ηρθε 500αρα.

2Χ500αρες ντικάφ στην τιμή του ενός και τα λοιπά μονοποικιλιακά 250αρια όλα στο 25% και δωρεαν μεταφορικά. 

image.jpeg.0c3e61856158388ebdba02f6187e0bb7.jpeg

Δημοσ.

Πάντως στο προηγούμενο 1+1 του roosters που πήρα το blend τους, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Σε καπουτσίνο πήγαν και τα 2 κιλά. Και costa rica που είχα δοκιμάσει του kudu ήταν σαφώς ανώτερη.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Πάντως στο προηγούμενο 1+1 του roosters που πήρα το blend τους, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Εμενα μου ειχε φανει ισως το καλυτερο μπλεντ που εχω δοκιμασει, και σε συγγενη μου που δουλευει χρονια στον καφε που εκανα μου ειπε το ιδιο. Γουστα ειναι αυτα!

Δημοσ.

και εγω για 

44 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Πάντως στο προηγούμενο 1+1 του roosters που πήρα το blend τους, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Σε καπουτσίνο πήγαν και τα 2 κιλά. Και costa rica που είχα δοκιμάσει του kudu ήταν σαφώς ανώτερη.

Και εγω για roosters την ιδια γνώμη έχω.Οι kudu καλοι και σοβαροί.

Τοπ , με μεγάλη διαφορά θεωρώ τους Samba , δεν ξέρω αν έχει black friday offer.

Βεβαια γούστα ειναι αυτά εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chris1010 είπε

Samba , δεν ξέρω αν έχει black friday offer.

Θα εχει, απο αυριο μεχρι Δευτερα. Ποιους προτεινεις γιατι εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε; Για espresso παντα

Δημοσ.

εγω εχω κολλημα με cold brew Ινδία , και espresso ειναι καλός - πολύ φρουτώδης βεβαια αν σου αρέσει. El salvador  και Costa rica ειναι safe επιλογές .Μερικές απο τις ποικιλίες (uganda πχ) ειναι δυσκολες με την εννοια οτι θες καλό εξόπλισμο και εμπειρία για καλό αποτέλεσμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SAnathema είπε

Παρόμοια άποψη και από εμένα..

Πήρα Earth Coffee και άνοιξα σήμερα τον Huila Organic, δεν εντυπωσιάστηκα, διάβασα ότι ψήνουν αρκετά light.
Στον συγκεκριμένο τουλάχιστον δεν ισχύει αυτό, αρκετά inconsistent το καβούρδισμα, κάποιοι κόκκοι φούλ light, άλλοι προς dark.. ότι να ναι. Αποτέλεσμα στο φλιτζάνι μέτριο αν και δεν έχω πειραματιστεί αρκετά. Επόμενος ο Fazenda Dutra Organic πάλι από Earth Coffee..

Γενικώς όσοι πάρετε δώστε ένα feedback για την ποιότητα, μέχρι τώρα μόνο από Kudu και Handpickers έχω πάρει αρκετά καλό αποτέλεσμα αλλά θέλω να δοκιμάσω taf samba κ round cup.

Earth Coffee, Taresso, Roosters αδιάφοροι όσοι δοκίμασα. Καλό θα ήταν να ανοίξει και ένα θέμα στο μπλα μπλα για να μείνει.

24 λεπτά πριν, spiros696 είπε

οι taf coffee θα βγαλουν κανα black friday deal ή αδίκως περιμένω και να πάρω τίποτα άλλο; άλλες χρονιές έβγαλαν προσφορές;

Απ' όσο ξέρω δεν έχουν βγάλει ποτέ. Μάλλον δεν υπάρχει λόγος ;)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, skritikos είπε

εύκολο εύπεπτο και στρογγυλεμένο βήμα ο βασικός Brazil από το The Roosters. 

No 11 Daterra sunrise: https://theroosters.gr/product/no-11-daterra-sunrise/

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Απλά κοιτάω απ το πρωι το thread κι δεν έχω ίδεα τι να πάρω.Κανονικά πρέπει να τα ψωνισω όλα!!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Εμείς που ξεκινάμε το ταξίδι μας με V60,τι προτείνεται να ξεκινήσω??

Setup: Kingrinder k6/Hario V60.

Από roosters (συμφωνα με τους ίδιους εγώ αναμένω την παραλαβή για να δοκιμάσω) προτείνουν τους no51, no48 και no50. 
ΥΓ αν θες σου στελνω συνταγές όπως μου τις έστειλαν οι ιδιοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...