Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο stella rosa τι λέει σαν καφές, ξέρει κανείς? Αν πάρω τώρα τα 2κιλά με πλάνο να καταναλωθούν ύστερα από 2 μήνες είναι οκ? 

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jaguar13 είπε

Ο stella rosa τι λέει σαν καφές, ξέρει κανείς? Αν πάρω τώρα τα 2κιλά με πλάνο να καταναλωθούν ύστερα από 2 μήνες είναι οκ? 

εχω καιρο να πιω, τον θυμαμαι σκουρο ψησιμο, εντονο σωμα. Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο απο πλευρας γευσεων, ο κλασσικος "παλιος" εσπρεσσο. Αν και δε το αναφερει ειμαι 99% σιγουρος οτι εχει και robusta

καταψυξη οτι δεν ειναι για αμεση καταναλωση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maou1991 είπε

Εγώ περιμενω blackbart μήπως βγάλουν καμιά προσφορά 

Νομιζω δεν εχω δει να βγαζουν προσφορες ποτε!

• Like 1
Δημοσ.

Τα KUDU ως επίσημος αντιπρόσωπος της PRofitec στην Ελλάδα

έχουν προσφορά την Profitec Go στα 820 ευρώ, Όποιος μπορεί να αγοράσει με ΦΠΑ είναι πολύ καλή προσφορά στα 650+ ευρώ.

Γερμανική αξιοπιστία με τον απόγονο της ECM Casa για να σου κρατήσει χρόνια.

spacer.png

• Like 3
Δημοσ.

είχα πάρει την προηγούμενη φορά, πριν κανένα δίμηνο, από το handpickers και ήταν όλοι όσοι δοκίμασα* πίκρα. Έχουμε να προτείνουμε, κατά προτίμηση από kudu που είμαστε δίπλα, καμιά ποικιλία να πίνεται εύκολα;

*El Diamante

La Cabana #1

San Gabriel

Naginzole #1

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Καλά στην Delmocca δέχονται ως τρόπο πληρωμής μόνο κατάθεση και μόνο σε Εθνική τράπεζα;;; 😳
Που ζούμε στο '50... 🤔

Δεχονται και κάρτα κανονικά, σε παραγγελία που εκανα το πρωί με κάρτα πλήρωσα

3 ώρες πριν, G@rg@oun είπε

Εμένα που πηρα στην ημέρα του καφέ που ήταν πριν 1 μήνα περίπου με νέες ημερομηνίες ψησίματος ήρθαν..και το ίδιο και το Πάσχα και το ίδιο και πέρσι που είχαν αντίστοιχη προσφορά. Και γενικά είχαν αργήσει να τα στείλουν και είχα κάνει παράπονα και μου είπαν οτι καθυστέρησαν λόγο ότι έψηναν τον καφέ για τις παραγγελίες.

αντιστοιχη κατάσταση και σε μένα με αγορά από delmocca σε παλαιότερη προσφορά. 3  βδομάδες και μήνας πριν ψήσιμο, στους 2 διαφορετικούς καφέδες που πήρα για δοκιμή

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, avacan23 said:

έχουν προσφορά την Profitec Go στα 820 ευρώ, Όποιος μπορεί να αγοράσει με ΦΠΑ είναι πολύ καλή προσφορά στα 650+ ευρώ.

😍 😍 😍 😍 😍

Δημοσ.

Στοκάρετε στην κατάψυξη γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.

Ένας διπλός εσπρέσσο σε κανονική μηχανή θέλει 18-19 γραμμάρια , σε αυτόματη 14. Στο περίπου λοιπόν 1 κιλό καφές = 50 ή 70 διπλούς καφέδες αντίστοιχα.

Ακόμα πιο… δύσκολες μέρες θα περάσουν οι καταναλωτές καφέ, καθώς η τιμή των κόκκων Arabica είναι η υψηλότερη που έχει σημειωθεί τα τελευταία 27 χρόνια.

Μια λίβρα της ποικιλίας καφέ τύπου Arabica για παράδοση σε τρεις μήνες διαπραγματευόταν στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων ICE σε τιμές άνω των 311 αμερικανικών δολαρίων κατά περιόδους την περασμένη Δευτέρα (25.11.2024). Η τιμή αυτή είναι περίπου 1/3 υψηλότερη από ό,τι στις αρχές του έτους και περίπου 1/4 υψηλότερη από ό,τι στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η σημαντική αύξηση της τιμής του καφέ οδηγεί επίσης τα αμοιβαία κεφάλαια για γεωργικά εμπορεύματα, όπως το Invesco DB Agriculture Fund -όπου ο καφές έχει μία από τις υψηλότερες σταθμίσεις με 6,4%- σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ. Η τελευταία φορά που το αμοιβαίο κεφάλαιο έφτασε σε τέτοιο υψηλό ήταν πριν από δέκα χρόνια.

Για παράδειγμα, η Βραζιλία, η πιο σημαντική χώρα για την καλλιέργεια Arabica, βίωσε ξηροθερμικές συνθήκες στις αρχές του έτους, οι οποίες προκάλεσαν ζημιές στα δέντρα του καφέ, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με την έκθεση, η ετήσια παραγωγή Arabica της Βραζιλίας την περίοδο συγκομιδής 2025/26 αναμένεται να μειωθεί κατά 11%.

Τα αποθέματα στη Βραζιλία μειώνονται επίσης, καθώς η χώρα εξήγαγε ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα καφέ φέτος. Σύμφωνα με τη συμβουλευτική εταιρεία Safras e Mercado, το 70% της προηγούμενης συγκομιδής είχε ήδη πωληθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, σε σύγκριση με το 64% την ίδια περίοδο πέρυσι.

Υ.Γ. Στα Kudu o habitat έχει χαλάσει ...καλύτερα Good cup 20$ το κιλό.

Πήρα και μια αιθιοπία σε μαύρο κουτί που ήταν πολύ καλό στα 12 ευρώ τα 250γρ.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίρνω χρόνια σε κόκκους τον ακόλουθο και για εμένα τον θεωρώ την τελειότερη επιλογή. Τώρα με τελική τιμή κάτω των 30€/κιλό που έχω χρόνια να δω, αξίζει να τον δοκιμάσετε

https://www.taresso.com/product/tigrato-espresso-blend/

Taresso Tigrato. Περισσότερες πληροφορίες εδώ ->  https://www.greekespresso.gr/forum/viewtopic.php?t=3004

Χτύπησα 2 κιλά με 59€

image.png.da8ee3d29ff7842f1a0c59912e86793c.png

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, avacan23 είπε

spacer.png

Σε μεγάλο πειρασμό μας βάζετε και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω ηλεκτρικό καφεεξοπλισμό (παίζω Aero, V60 χρόνια τώρα)!! 🤐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, avacan23 είπε

spacer.png

Την αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου. Καλή σε όλα της εκτός από το (τραγικό σε αυτό το pricerange κατα τη γνώμη μου) τρίξιμο στα μεταλλικά μέρη όταν λειτουργεί.

Το να πρέπει να βάλω κολλητική ταινία / πλαστικό στο drip tray για να μην κροταλίζει το περιμένεις απο μηχανές των 100Ε..

Όταν υπάρχει βάρος στο drip tray δεν ακούγεται. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με το καπάκι του δοχείου νερού

Επεξ/σία από drunkdonkey
  • Thanks 1
Δημοσ.

Kudu καλος είναι ο habit,handpickers που δοκίμασα φρεσκοψημενος και αρκετά καλός.Delmoca είχα πάρει στο παρελθόν μου ήρθε ψημένος 2 μηνών.Black bart για τα γούστα μου πολύ dark ψημένος άρα μέτριος.Θα βγάλει και η kolectiva black friday μου ήρθε email.Mokka,kudu,handpickers,cup10,taf για εμένα είναι top.

Υγ.Να προτιμάτε 250γρ συσκευασίες για να μην χάνονται τα αρώματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...