greekfragma Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, @topos said: Για εξήγησε λίγο περισσότερο την σκέψη σου. λυπάμαι δε μπορώ να κάνω πλήρη ανάλυση. φυσικά μιλάω για τις τρέχουσες τιμές Ελλάδα-Ευρώπη με βάση την παγκόσμια τιμή του καφέ.
SAnathema Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν ωραίοι καφέδες που σε προσφορά αξίζουν περισσότερο. Για παράδειγμα το HP blend αξίζει με την προσφορά στα 24 ευρώ, όπως και το whiplash blend (πάντα σε προσφορά). Οι ταρέσσο μπλεντ στα 27-28 με προσφορά είναι η τιμή που έπρεπε να πωλούνται ΧΩΡΙΣ έκπτωση. Μην πιάσουμε κάτι άλλους που ξεκινάνε με 9-10 ευρώ από την έκπτωση από άλλα καφεκοπτεία. Αλλά οκ ο καθένας έχει το γούστο του και κάνει τις επιλογές του. 1
deepspace Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέχρι στιγμής οι δύο του taresso που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλοί. Ο passenger απο kolektiva μου βγαζει έντονη πικρίλα και δεν ξέρω γιατί, δυσκολεύεται και η μηχανή στη ροή όταν βάζω τον μύλο προς το fine.
Giannis77i Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Για αυτούς που πίνουν ελληνικό καφέ στο μπρίκι έχετε να προτείνετε κάτι; Πέρα από τους συσκευασσμενους που δεν λένε κάτι, προτιμώ από καφεκοπτειο.
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το παρόν θέμα; 1 2
GREG10ARIS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του το παρόν θέμα; Εγω (και αλλοι χρηστες φυσικα) ανεβαζω ακομη προσφορες καφε, δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τον τιτλο και το πρωτο ποστ. Επισης γραφουμε και γνωμες πανω στους καφεδες που πηραμε, δε βλεπω καποιο προβλημα σε αυτο. 1
kpins Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Ναι νομίζω πρέπει να μείνει ένα θέμα όπως αυτό μόνιμα. Για να ανεβαίνουν προσφορές και γνώμες. Και αφού έχει γίνει η αρχή, ίσως κάποιος διαχειριστής να αλλάξει τον τίτλο. 2
ipal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, kpins said: Ναι νομίζω πρέπει να μείνει ένα θέμα όπως αυτό μόνιμα. Για να ανεβαίνουν προσφορές και γνώμες. Και αφού έχει γίνει η αρχή, ίσως κάποιος διαχειριστής να αλλάξει τον τίτλο. Είχε φτιάξει μέλος (νομίζω το ανέβασε κάτι σελίδες πίσω) topic στο μπλα μπλα για γνώμες. Ίσως πρέπει να μπει pin , και να ανεβαίνουν εδώ μόνο οι προσφορές. Αν και όντως βολεύει να σχολιάζονται τα μαγαζιά εδώ , αλλά μετά θα χάνονται οι οποίες προσφορές.
kpins Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Ναι ίσως να ήταν καλύτερα να ήταν 2 θέματα ξεχωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα