GREG10ARIS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Και ο tigrato πολυ καλος καφες, δεν ξερω και εγω πως ηταν παλια αλλα τωρα νομιζω απο τα καλυτερα blends. O supremo ισως ειναι πιο πολυ στις γευσεις μου, θα τους ξαναπαρω και τους δυο σιγουρα ειδικα αν ξαναπαιξει προμο.
VASKOUK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Για όποιον δοκίμασε από kolektiva και του άρεσε έχει -20% για 2 μέρες - "Χριστουγεννιάτικες Εκπλήξεις από τη Roasters Kolektiva Flash Sale με -20% σε ολους τα καφέδες, για 2 ημέρες! Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα, όλοι οι αγαπημένοι σας καφέδες online, με έκπτωση -20%. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό XMAS20 στο checkout και εξασφαλίστε τον αγαπημένο σας specialty καφέ σε μοναδική τιμή." 2
GREG10ARIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και Handpickers 20% και δωρεαν μεταφορικα απο 20€ και πανω, μεχρι και Κυριακη! Εν τω μεταξυ μπορει να αλλαξει ο τιτλος του θεματος σε προσφορες για καφε, τελειωσε το black friday μη μπερδευεται ο κοσμος 😅 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από GREG10ARIS 2
kpins Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Επόμενη περίοδο με προσφορές σε καφέ πότε θα έχει ξέρετε?
GREG10ARIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, kpins είπε Επόμενη περίοδο με προσφορές σε καφέ πότε θα έχει ξέρετε? Αν εννοεις τοσες προσφορες μαζεμμενες στην επομενη ημερα καφε (1/10) και black friday αντιστοιχα. Απο εκει και περα σκορπιες προσφορες για χριστουγεννα, πασχα κλπ θα παιξουν σιγουρα. Ηδη υπαρχουν δυο ενεργες τωρα που ειναι αρκετα καλες 1
idefixius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οι handpickers είχαν ένα blend (νομίζω Carry Over το έλεγαν) που κόστιζε μόλις €6,00 το σακουλάκι των 250γρ. αλλά τώρα δεν το βλέπω. Οπότε τώρα παίζουν 2 blends στα €8,00 και στα €9,00 αντίστοιχα (H.P. και Dark Sparrow) Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από idefixius
GREG10ARIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 -20% taresso επισης, με κωδικο xmastaresso 1
nemesi54 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, idefixius said: Οι handpickers είχαν ένα blend (νομίζω Carry Over το έλεγαν) που κόστιζε μόλις €6,00 το σακουλάκι των 250γρ. αλλά τώρα δεν το βλέπω. Οπότε τώρα παίζουν 2 blends στα €8,00 και στα €9,00 αντίστοιχα (H.P. και Dark Sparrow) Είναι διαθέσιμο κανονικά https://handpickerscoffee.gr/en/product/dark-sparrow-espresso-blend-αντιγραφή/
touristas1985 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 παντως ο Habit μετα τον Tigrato μου φανηκε σαφως χειροτερος.
GREG10ARIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, touristas1985 είπε παντως ο Habit μετα τον Tigrato μου φανηκε σαφως χειροτερος. Και τα δυο blends του taresso σαφως ανωτερα απ του kudu. Ειδικα το good cup χωμα τελειως, ουτε στην τιμη με το 30% δεν αξιζει.. 1
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, nemesi54 said: Είναι διαθέσιμο κανονικά https://handpickerscoffee.gr/en/product/dark-sparrow-espresso-blend-αντιγραφή/ Διαβάστε λίγο την περιγραφή.Ειναι αρκετα ενδιαφέρουσα. Spoiler Αν κατάλαβα καλά, το συγκεκριμένο blend είναι όλα τα σκάρτα που δεν ήταν αρκετα καλά για να μπουν στα άλλα blends. Οπότε λογικά θα είναι εντελώς στην τύχη το τι θα σου έρθει. Η κατάλαβα κάτι λάθος?
SAnathema Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 βρε παιδιά τι συγκρίνετε blend που έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά τιμής? άλλο να παίρνεις κάτι με ούτε 20 ευρώ, άλλο με 28.. Αν είναι να κάνουμε σύγκριση ας πάμε σε καφέδες με ίδιο εύρος στην τιμή
slzr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει Kenya Kilimanjaro ... Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά μου άρεσε! Τον αγόρασα στα 32.4/kg και μ' αρέσει αρκετά μετά από 4 καφέδες (τετραπλούς freddo ) Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από slzr
greekfragma Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 να πούμε σε αυτό το σημείο κάτι για την τιμή του καφέ και από ποιά τιμή και κάτω θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις για την ποιότητά του. οτιδήποτε κάτω από 27ευρώ το κιλό ή θα είναι σπάνια προσφορά για ξεκάθαρα προμοτάρισμα γνωριμία ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα. το κοστολόγιο μέχρι να μπει στο σακουλάκι είναι συγκεκριμένο και κάτω από 27/κιλό δε γίνεται.
@topos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 15 minutes ago, greekfragma said: να πούμε σε αυτό το σημείο κάτι για την τιμή του καφέ και από ποιά τιμή και κάτω θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις για την ποιότητά του. οτιδήποτε κάτω από 27ευρώ το κιλό ή θα είναι σπάνια προσφορά για ξεκάθαρα προμοτάρισμα γνωριμία ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα. το κοστολόγιο μέχρι να μπει στο σακουλάκι είναι συγκεκριμένο και κάτω από 27/κιλό δε γίνεται. Για εξήγησε λίγο περισσότερο την σκέψη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα