Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Καλησπέρα

Πέρασα σήμερα, χωρίς να πάρω τηλ πρώτα,από KUDU στην Λυκόβρυση,αλλά βρήκα κλειστά ρολά στο χώρο που είχε την πινακίδα τους.

Έχει πάει κανείς από εκεί ,ειναι με επικοινωνια πρωτα?

Πρέπει ν πας προς τα μέσα στο βαθος στο αίθριο κ έχει μια πόρτα με κουδούνι , όταν είσαι εκεί πάρε κ τηλ , νομίζω είναι μέχρι 5 

• Thanks 1
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, Rattlehead said:

Καλησπέρα

Πέρασα σήμερα, χωρίς να πάρω τηλ πρώτα,από KUDU στην Λυκόβρυση,αλλά βρήκα κλειστά ρολά στο χώρο που είχε την πινακίδα τους.

Έχει πάει κανείς από εκεί ,ειναι με επικοινωνια πρωτα?

Eκεί είναι ουσιαστικά μια τεράστια αποθήκη που ψήνουν κιόλας. Έχω πάει 1 φορά (2-3 χρόνια), το μετάνιωσα. Θυμάμαι έπαιρνα τηλ. για να τους βρω. Δες ώρες λειτουργίας και πάρε τηλ., δεν είναι μαγαζί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρέλαβα προχτές 4,5 κιλά καφέ από Delmocca. Μπήκαν σε ziplock ανά δύο συσκευασίες και στην κατάψυξη.

Οι ημερομηνίες ήταν ολες μεταξύ 14/11 και 20/11, οπότε ο καφες ήταν φρέσκότατος.

Ήταν η πρώτη μου παραγγελία και πήρα 4 μονοποικιλιακούς.  Πρώτη δοκιμή σήμερα η Brazil (που δεν είναι και η σύνηθες επιλογή μου) και οι εντυπώσεις καλές.

Τώρα αναμένω άλλα δύο κιλά από Kudu.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xenos3 είπε

Eκεί είναι ουσιαστικά μια τεράστια αποθήκη που ψήνουν κιόλας. Έχω πάει 1 φορά (2-3 χρόνια), το μετάνιωσα. Θυμάμαι έπαιρνα τηλ. για να τους βρω. Δες ώρες λειτουργίας και πάρε τηλ., δεν είναι μαγαζί.

Μόνο online παραγγελία και αφού ολοκληρωθεί με ενημερώνουν να παραλάβω. Να πας και να περιμένεις δεν επιτρέπεται πια

Δημοσ.

Προφανώς είχα πάει αφού με είχαν ειδοποιήσει για πραλαβή. Απλά τονίζω ότι δεν είναι ούτε καφέ, ούτε σε κανένα εμπορικό κέντρο.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα και γω από Kolektiva

3ημερών καβούρδισμα εύγε στα παιδιά.

Έφτιαξα τον 1ο. Ναι ξέρω 3 μέρες μετά είναι λάθος γιατί δεν έχει ξεκουραστεί όσο πρέπει αλλά οφείλω να ομολογήσω οτι σαν 1η δοκιμή με ενθουσίασε.

Θα ξαναγράψω και σε 10μέρες

kolektiva.jpg

Δημοσ.

IMG_2931.jpeg.929246100deaff2f1e5b56ced757e006.jpeg

Μου έδωσαν κι ένα κουπόνι δώρο έξτρα έκπτωση 20% στην επόμενη παραγγελία. Γέμισε η κατάψυξη. Το dark sparrow το προτείνω για όσους έχουν αυτόματες καφετιέρες. Το el diamanté για κανονικές καφετιέρες . Πολύ καλό σώμα! 

πάντα όταν πίνουμε εσπρεσσο πριν ανακατεύουμε την κρέμα με ένα κουταλάκι για να ενσωματώθει. Βλέπω πολλούς που το πίνουν κατευθείαν . Συμβουλή από barista και γώ δεν το ήξερα. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, kpins είπε

Έχει παραλάβει κανείς από round cup?

Ναι εγω πριν 2 μερες με BOX NOW!

Υ.Γ.: Προς ολους υπαρχει αυτο το τοπικ που μπορουμε να λεμε γνωμες και δοκιμες για καφεδακια που δοκιμαζουμε αν θελετε να ξεκινησει κατι εκει το λεω γιαυτους που μπορει να μην το εχουν δει

Επεξ/σία από Gesu
Ναι εγω πριν 2 μερες με box now
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 12:56 ΜΜ, GREG10ARIS είπε

Συνεχιζουν οι προσφορες:

30% στο Tropical Coffee με κωδικο BLACKCOFFEEFRIDAY μεχρι 7/12

Καμία πρόταση από το συγκεκριμένο μαγαζί;;

Δημοσ.

Δοκιμασα πρωτα τον Finca Cecilia απο kudu, ομολογω πως δεν ενθουσιαστηκα, ειχα πολυ ψηλες προσδοκιες ισως.

Taresso θυμαμαι πως ο supremo μου ειχε φανει ο καλυτερος που ειχα δοκιμασει, ελπιζω να ειναι στα ιδια τωρα.

Παντως το ψησιμο και των δυο ειναι στην προηγουμενη βδομαδα, αψογοι.

Screenshot_20241205-155045.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, GREG10ARIS said:

Μια χαρα πηρε ο ανθρωπος καφε μεχρι την επομενη black friday

Καλά θα ήταν... περίπου 2 κιλά καφέ το μήνα καταναλώνουμε στο σπίτι μου, οπότε άμα μας βγάλει το χειμώνα θα είμαι χαρούμενος.

Από το 32/κιλό που δίνω πάντως (με τα μεταφορικά), μου βγήκε κάτω από 20 μέσο όρο.

Επεξ/σία από Striftos79
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 1:38 ΜΜ, avacan23 είπε

Μόλις δοκίμασα σε καινούργια μηχανή sage bambino καφέ από τα starbucks...

dark roast και μάντολες...δεν τον καβούρδισαν...τον κάψανε...

ο χειρότερος καφές που έχω δει ποτέ.

Ποτέ starbucks, ολες οι πολύ μεγάλες αλυσίδες δεν καβουρδίζουν οπως παρατήρησες αλλα καίνε στην πυρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...