Προς το περιεχόμενο

MacBook pro PLAISIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Έλληνας ο οποίος αμέσως θα σε κοροϊδέψει και θα βάλει το ηλίθιο αυτό εικονίδιο.

Βλέπεις είναι τρελή η σκέψη μου που νόμιζα πως η αφαίρεση του φπα είναι της απλής λογικής 3000-24%. Εγώ δεν έβαλα στον φίλο τέτοιες σαχλαμάρες, είπα απλά πως με τα μαθηματικά που ξέρουμε της αφαίρεσης δηλαδή, δεν βγαίνει το ποσό αυτό. Οκ, μην βαράτε μάγκες και σπάσετε κανα κουμπί στο πληκτρολόγιο σας.2024-11-2808_48_55.png.f0792b140502558fd5a22f97e0cff3db.png

• Confused 4
  • Haha 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Ο Έλληνας ο οποίος αμέσως θα σε κοροϊδέψει και θα βάλει το ηλίθιο αυτό εικονίδιο.

Βλέπεις είναι τρελή η σκέψη μου που νόμιζα πως η αφαίρεση του φπα είναι της απλής λογικής 3000-24%. Εγώ δεν έβαλα στον φίλο τέτοιες σαχλαμάρες, είπα απλά πως με τα μαθηματικά που ξέρουμε της αφαίρεσης δηλαδή, δεν βγαίνει το ποσό αυτό. Οκ, μην βαράτε μάγκες και σπάσετε κανα κουμπί στο πληκτρολόγιο σας.2024-11-2808_48_55.png.f0792b140502558fd5a22f97e0cff3db.png

Ειρωνεύεσαι ενώ δεν έχεις ιδέα. Και λίγα σου είπε.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

τελος δεν εχει κομματια , κατι μου λεει οτι το public θελει να φαει καταγγελια να στρωσουν.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε

Αναφορά σε κείμενο

δεν ξέρω τι είδους μαθηματικά χρησιμοποιείς

Φίλε μου μην προσπαθείς ναπ βγείς απο πάνω. Και προσπάθησες να τον διορθώσεις λανθασμένα χωρίς να έχεις ιδέα και ήσουν φουλ ειρωνικός. Δεν είπες "απλα με τα μαθηματικα που ξέρουμε". Και η διαίρεση μαθηματικά που ξέρουμε είναι απλά της δευτέρας δημοτικού όχι της πρώτης. Είχες άδικο, take it like a man και προχώρα.

Για τον ενοχλητικό εξυπνάκια Έλληνα έχεις κάποια άποψη ή μόνο για αυτόν που βάζει ιμότζι;

Επεξ/σία από tonyz21
  • Like 8
Δημοσ.
6 ώρες πριν, doctor_pin είπε

τελος δεν εχει κομματια , κατι μου λεει οτι το public θελει να φαει καταγγελια να στρωσουν.... 

Όχι μην το κάνεις, γνωστός μου το πήρε αυτό πρωί πρωί! Ένα είχε μόνο!

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Μιλησες ειρωνικά και ειχες και αδικο end of story.  Next time να εισαι πιο ευγενικός. 

Δημοσ.

Θεοδωρικάκος: Έρχονται πρόστιμα σε 14 μεγάλες αλυσίδες για παραπλανητικές εκπτώσεις στην Black Friday...

Αντε να στρωσουν καποιοι σιγα σιγα

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 3:04 ΜΜ, leoy είπε

Για γραψε τα μαθηματικα σου :), γιατι δεν κανω λαθος σιγουρα, οπως απαντησε και ο @tonyz21

Και υπολογίζουμε αλλα 2418*22%  = 531ε εξοδα. 

Αρα απο την τσέπη του ενας εππαγελματιάς θα του κοστίσει 2418-531 = 1887ε

προσοχή σε όσους το αγοράζουν με τιμολόγιο τα 531 ευρώ στα έξοδα θα περάσουν σε βάθος 5ετίας γιατί υπερβαίνει το ποσό απόσβεσης στην ίδια χρήση. 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, fylatos said:

προσοχή σε όσους το αγοράζουν με τιμολόγιο τα 531 ευρώ στα έξοδα θα περάσουν σε βάθος 5ετίας γιατί υπερβαίνει το ποσό απόσβεσης στην ίδια χρήση. 

Ε καλά αυτό το ξέρει ήδη ο λογιστής τους, σε οτιδηποτε άνω των 1500 ισχύει αυτό.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, polaki είπε

Ε καλά αυτό το ξέρει ήδη ο λογιστής τους, σε οτιδηποτε άνω των 1500 ισχύει αυτό.

Εδώ πασχίζουν να βρουν το ΦΠΑ. Anyways, καλή επένδυση αλλά όχι γιατί είναι έξοδο ντε και καλά 

• Haha 1
Δημοσ.
9 minutes ago, fylatos said:

Εδώ πασχίζουν να βρουν το ΦΠΑ. Anyways, καλή επένδυση αλλά όχι γιατί είναι έξοδο ντε και καλά 

Γενικότερα φίλε μου νομίζω στο σχολείο θα έπρεπε να κάναμε λιγότερα θρησκευτικά και περισσότερη λογιστική.. και τόσα άλλα μαθήματα δηλαδή που δεν έχουν καμία πραγματική εφαρμογή στη ζωή, όπως όμως έχει η λογιστική, τα οικονομικά αλλά φυσικά και η ψυχολογία.

Τώρα το ότι ο άλλος πάει και ανοίγει εταιρεία έστω ατομική και δε γνωρίζει τα βασικά είναι πραγματικά απορίας άξιο..

Όπως και να έχει, καλή προσφορά αλλά όπως είπες και εσύ για όσους το παίρνουν με επαγγελματικό Αφμ πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι δεν περνάει σαν έξοδο όπως ίσως το φαντάζονται. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...