Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε ενα κομματι "γκαζον" 40 τμ, που ειναι σκετη ταλαιπωρια...Δεν ειναι ολο σε ηλιολουστο σημειο με αποτελεσμα να μην αναπτυσσεται κανονικα, γεμιζει ζιζανια,θελει λιπασματα κουρεμα κτλ κτλ  και δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να ασχοληθω, εχει καποιος βαλει πλαστικο να μοιραστει εμπειριες?Εχω βρει προσφορα -40% σε Majestic (απο 32 στα 19 το τμ).Κατι χλοοταπητες με 9 το τμ δεν τα κοιταω καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)θελει και αυτο καθαρισμα (αναλογα βεβαια τη χρηση) σα να εχες π.χ χαλι

2)αναλογα τις ποιοτητες και αναλογα την ηλιοφανεια ισως ξεβαψει λιγο

3)αν παρεις με πλαστικα μπαλακια (τυπου γηπεδου) πιθανη απωλεια αυτων με το χρονο και μεταφορα τους σε αλλα σημεια (θεμα καθαριοτητας/σκουπισμα)

4)αν εχεις μικρα παιδια/βρεφη στο χωρο καλο ειναι ανα χ χρονια να το αντικαθιστας γιατι χανει τις ανακλαστηκες ικανοτητες (το χ εξαρταται απο ποιοτητα/κατασκευαστη)

5) αν υπαρχουν κατοικιδια καλο ειναι να γινεται και καθαρισμος μηνιαια ή ακομα και εβδομαδιαία (αναλογα το ποσο χρονο μενουν εκει)

εγω προτιμαω ρολλα αντι για κομματια

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 4saken είπε

Εχουμε ενα κομματι "γκαζον" 40 τμ, που ειναι σκετη ταλαιπωρια...Δεν ειναι ολο σε ηλιολουστο σημειο με αποτελεσμα να μην αναπτυσσεται κανονικα, γεμιζει ζιζανια,θελει λιπασματα κουρεμα κτλ κτλ  και δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να ασχοληθω, εχει καποιος βαλει πλαστικο να μοιραστει εμπειριες?Εχω βρει προσφορα -40% σε Majestic (απο 32 στα 19 το τμ).Κατι χλοοταπητες με 9 το τμ δεν τα κοιταω καν.

Κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα αλλά ρε συ, είναι σωστή η τιμή που βλέπω εδώ;

spacer.png

Δηλαδή 7.400€ για 40 τετραγωνικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...