Προς το περιεχόμενο

Huawei pura 70 pro (gov wallet, wallet gservices)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GATE123,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θελω να αγοράσω το pura 70 pro και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο η κάποιον που να γνωρίζει. Εάν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά το gov wallet  το wallet της Google  αλλά και τα υπόλοιπα Google services .

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καθώς το γλυκοκοιτάζω κ γω είδα ελληνικα reviews που το σετάρισμα των google services ειναι αστεία εύκολο χωρίς να χάνεις τίποτα σε λειτουργικότητα. Απορώ πως το καταφέρανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το P60 Pro και με Aurora και MicroG όλα δουλεύουν κανονικά (YouTube, Gmail, Google Maps, Chrome). Που και που πρέπει να κάνεις log out και log on ξανά (new session) στο Aurora για να κατεβάσεις τα updates εάν αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω συναντήσει κάτι περίεργο. 

Δεν είναι 100% ίδια εμπειρία αλλά τα βασικά γίνονται χωρίς προβλήματα.

Οπότε πιστεύω και στο Pura 70 Pro το ίδιο ισχύει αλλά συγκεκριμένα για το wallet δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από Payne83
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 2:20 ΜΜ, Payne83 είπε

Εγώ έχω το P60 Pro και με Aurora και MicroG όλα δουλεύουν κανονικά (YouTube, Gmail, Google Maps, Chrome). Που και που πρέπει να κάνεις log out και log on ξανά (new session) στο Aurora για να κατεβάσεις τα updates εάν αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω συναντήσει κάτι περίεργο. 

Δεν είναι 100% ίδια εμπειρία αλλά τα βασικά γίνονται χωρίς προβλήματα.

Οπότε πιστεύω και στο Pura 70 Pro το ίδιο ισχύει αλλά συγκεκριμένα για το wallet δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Φίλε μου, οι εφαρμογές από play store δουλευουν; π.χ τράπεζες κτλ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To είχε ανοικτό  το Huawei pura 70 pro πρίν μέρες ένα κατάστημα πλαίσιο ,και το gmail λειτουργούσε κανονικά  στις ρυθμίσεις του Πλαισίου .

Το είχαν έτσι διαφημιστικά για αυτό το λόγο.Το λογισμικό του πάντως θέλει συνηθεια ,οπότε όποιος ενδιαφέρεται να το δει πρίν αν τον βολεύει .

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/huawei-pura70-pro-12-512gb-4g-mauro_4514777

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2024 στις 11:56 ΠΜ, Thechosennone είπε

Φίλε μου, οι εφαρμογές από play store δουλευουν; π.χ τράπεζες κτλ;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα σε αυτή την ερώτηση. Δεν δουλεύω καθόλου τις εφαρμογές τραπεζών στο κινητό. Στην άλφα κοιτάω μόνο κάποια πράγματα μέσω της ιστοσελίδας εάν χρειαστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...